Mooi

Mooi hoesje, redelijk stevig. Grootste minpunt is de chemische geur van het hoesje. Na 2 dagen buiten is het iets minder maar nog niet weg.

Stevig, goed passend en fijn hoesje!

Levering vlot verlopen!

Super mooi gepersonaliseerd hoesje

Ik heb gekozen voor een lichtblauw gepersonaliseerd hoesje met mijn voorletter en naam. Past perfect bij mijn telefoon, snel geleverd. Ben er erg blij mee.

Helemaal zoals verwacht

Perfecte vorm en afmetingen en het leuke ontwerp van Eva Mouton. Helemaal blij.

Tevreden!

- gemakkelijk en snel te bestellen - vlotte verwerking - snelle levering - kwaliteitsvol produkt

Zooooo blij mee!!!

Zeer snel aangekomen, Perfecte service! Zeer mooie kleurtjes!

Top !

Zeer mooi en snel geleverd!

Ik heb veel leuke reacties gekregen op mijn hoesjes!

Ik heb al een paar keer besteld en er zijn altijd leuke patronen, ik heb ook altijd leuke reacties gekregen en ik raad ook iedereen aan om hier een hoesje te bestellen!

Heel mooi

Ik heb de bestelling snel gekregen en ook tijdens het verzenden werd ik vaak op de hoogte gehouden.

Snelle en goede levering

Nie van toepassing

Zeer goed hoesje!

Hoesje met eigen foto’s besteld. Zeer goede kwaliteit van hoesje en de prints erop, zeer tevreden. De levering is niet de dag nadien, maar voor mij was dit geen probleem.

Zeer leuk

Zeer leuk hoesje gekocht via Case Company. Custom made en past perfect. Ik zou er zeker nog op bestellen als ik een nieuw hoesje nodig heb. De verzending duurde wel iets langer.

Fijn mooi hoesje

Hoesje is weer erg mooi geworden . Mooie duidelijke foto’s erop

Heel blij en tevreden met mijn aankoop!

Snelle bezorging en mooi geprinte hoesjes.

Het hoesje werd snel bezorgd. Ik ben er heel blij mee, de foto’s zijn goed in detail op het hoesje gedrukt! Een echte aanrader.

Grote aanrader om leuke hoesjes te kopen!

Ik kocht een aantal maanden geleden twee hoesjes bij CaseCompany. Deze zijn gepersonaliseerd en erg mooi. Toen een hoesje na een tijdje kapot was, kon ik gemakkelijk de klantendienst bereiken. Ik werd snel en vriendelijk geholpen en kreeg gratis een nieuw opgestuurd. Zeker een aanrader!

Prima hoesje

Past er perfect rond. Ik dacht eerst dat het nipt ging zijn omdat het een model was dat de gsm niet helemaal omsluit, maar prima voorlopig, geen klagen!

Zeer mooi gedaan en snelle service Zeer tevreden

Teleurstellend

Ze zijn zeer behulpzaam maar ben zeer ontevreden van mijn hoesje. Heb speciaal eentje laten maken met foto en tekst en dat komt allemaal los.. er zit geen beschermlaag over dus mijn hoesje is al in stukjes. Zeer spijtig was hier zo fier op.

Vlotte levering en alles was zo als ik het gewenst had Mooi verpakt en alles was er bij Zeer tevreden:)

Super!!

Gemakkelijke website om te personnaliseren. Snelle levering en het hoesje ziet er fantastisch uit en is van goede kwaliteit.

Prachtig

Hele leuke mooie case

Super mooi en goeie kwaliteit!

Zeer mooi gedaan

Kwaliteit nog geen enkel krasje

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent