Beschermt mijn gsm zeer goed gaat niet snel kapot
Hello Woetti, Bedankt voor de mooie recensie! π Het brengt ons enorm veel geluk! π Warme groeten, Sofie πΉ
kleindochter super content
Hallo Marguerite, Waardeer je vriendelijke recensie! π Het brengt ons veel vreugde! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Zeer mooi, veilig caseβje. Mijn dochter was er heel blij mee.
Hey Lieve, Je positieve recensie wordt echt gewaardeerd! π Het bezorgt ons zoveel blijdschap! π Warme groeten, Sofie πΉ
Toffe keuze en heel leuke ontwerpen. Stevige cases. Vlotte levering. Kortom heel tevreden.
Hallo Mildred, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Het betekent echt veel voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Prachtig gsm hoes net zoals online. Kwaliteit is ook altijd goed en de levering is zoals beloofd.
Groeten Asheley, Je vriendelijke recensie wordt oprecht gewaardeerd! π Het brengt ons immense vreugde! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Simpel te maken en de bestelling kwam vlot aan.
Hallo Petra, Jouw positieve feedback heeft onze dag gemaakt! π Heel erg bedankt! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Het hoesje was wel mooi.
Hey Saar, Dank je wel voor de geweldige recensie! π Jouw woorden bezorgen ons zoveel geluk! π Warme groeten, Sofie πΉ
Vind het zeer mooi Zeer geslaagd met mijn naam erop
Hallo Gwendoline, Jouw prachtige recensie heeft echt indruk op ons gemaakt! π We zijn opgetogen! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Super hΓΌlle und gut arbeiten gemacht
Beste Daniela, Waardeer jouw positieve recensie! π Het is echt opbeurend! π Beste wensen, Sofie πΉ
Grote keuze uit een groot aantal hoesjes, nodigt uit om er meerdere de bestellen. Snelle levering.
Beste Michelle, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Kleindochter is fan van Harry Styles en was enorm blij om te zien dat jullie hoesjes hebben van deze Harry. Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit. Bedankt voor dit mooie geschenk.
Groeten Luc, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Zelf mijn hoesje samengesteld en deze werd na 2 dagen al geleverd. Hoesje is mooi bedrukt en ligt fijn in de hand. Ik ben er zeer tevreden mee en krijg er goede reacties op.
Hallo daar Nathalie, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Hoesje is super mooi, past perfect, smartphone is goed beschermd aan de hoeken,een tevreden klant
Beste Lutje, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Weeral kwalitatief zeer goed. Nog nooit teleurgesteld bij Gocase :)
Hallo Jessica, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Zeker herhaling vatbaar Mooi van kwaliteit
Beste Annelies, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Niet alleen is mijn bestelling snel geleverd maar is de kwaliteit ook nog super. Tevens kreeg ik er een etui gratis bijgeleverd met positive quote stickers die leuk staan op mijn dagboek. Heel aangename ervaring. Volgemde keer bestel ik terug bij Case Compagny.
Groeten Dominique, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Goeie kwaliteit Past perfect Super mooi Snelle service
Hallo daar Nele, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Heel mooi gedaan ben zeer tevreden
Beste Lydia, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Zeer tevreden over mijn aankoop, zal met de tijd zeker nog bestellen . Xxx
Hallo Carmen, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Het is geweldig om het hoesje te kunnen personaliseren met een kaart die er zo gestileerd uitziet. Het geeft mijn telefoon een unieke look die opvalt. Mensen spreken mij er spontaan over aan! Het hoesje doet daarnaast ook wat het moet; het beschermt mijn telefoon en er zijn perfect uitgesneden uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera's. De levering van Casecompany was ook snel, zeker gezien het een gepersonaliseerd hoesje was. De communicatie was ook transparant. Een topervaring dus!
Beste Michael, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Zelf ontworpen met fotoβs van mijn echtgenote en mezelf en tussenin een tekst laten zetten was heel mooi. Vrouwtje was heel blij
Groeten Barthel, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Ik ben heel fier over mijn hoesje. Zeer mooi en al heel veel toffe reacties gehad .
Hallo Karin, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ben heel blij met mijn bestelling heel mooi gedaan en zeer vlug ontvangen een aanrader mijn man heeft ook een besteld
Hi Muriel, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Super snelle levering klant vriendelijk mooie stevige producten bij jullie ga ik meer bestellen
Hallo Joyce, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Zeer mooi gemaakt. En zeer snelle levering. Ik ben heel gelukkig er mee
Beste Leonie, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ