Redelijk snel binnen en goede kwaliteit

Beschermt mijn gsm zeer goed gaat niet snel kapot

geweldige service,

kleindochter super content

Prachtig!

Zeer mooi, veilig case’je. Mijn dochter was er heel blij mee.

Heel mooie en stevige hoes

Toffe keuze en heel leuke ontwerpen. Stevige cases. Vlotte levering. Kortom heel tevreden.

Heel mooi en vlugge levering

Prachtig gsm hoes net zoals online. Kwaliteit is ook altijd goed en de levering is zoals beloofd.

Simpel te maken en de bestelling kwam vlot aan.

De bezorging duurde heel lang, kwam na een verjaardag aan.

Het hoesje was wel mooi.

Heel blij mee

Vind het zeer mooi Zeer geslaagd met mijn naam erop

Super hΓΌlle und gut arbeiten gemacht

Mooie hoesjes voor iedereen

Grote keuze uit een groot aantal hoesjes, nodigt uit om er meerdere de bestellen. Snelle levering.

Kleindochter happy met haar hoesje

Kleindochter is fan van Harry Styles en was enorm blij om te zien dat jullie hoesjes hebben van deze Harry. Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit. Bedankt voor dit mooie geschenk.

Snel en netjes

Zelf mijn hoesje samengesteld en deze werd na 2 dagen al geleverd. Hoesje is mooi bedrukt en ligt fijn in de hand. Ik ben er zeer tevreden mee en krijg er goede reacties op.

Heel tevreden

Hoesje is super mooi, past perfect, smartphone is goed beschermd aan de hoeken,een tevreden klant

Leuk en mooi

Weeral kwalitatief zeer goed. Nog nooit teleurgesteld bij Gocase :)

Goede service en zeer mooi

Zeker herhaling vatbaar Mooi van kwaliteit

Een correcte en snelle levering.

Niet alleen is mijn bestelling snel geleverd maar is de kwaliteit ook nog super. Tevens kreeg ik er een etui gratis bijgeleverd met positive quote stickers die leuk staan op mijn dagboek. Heel aangename ervaring. Volgemde keer bestel ik terug bij Case Compagny.

Goeie kwaliteit Past perfect Super mooi Snelle service

Toppie

Heel mooi gedaan ben zeer tevreden

Zeer tevreden over mijn aankoop, zal met de tijd zeker nog bestellen . Xxx

Perfect hoesje, snel geleverd!

Het is geweldig om het hoesje te kunnen personaliseren met een kaart die er zo gestileerd uitziet. Het geeft mijn telefoon een unieke look die opvalt. Mensen spreken mij er spontaan over aan! Het hoesje doet daarnaast ook wat het moet; het beschermt mijn telefoon en er zijn perfect uitgesneden uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera's. De levering van Casecompany was ook snel, zeker gezien het een gepersonaliseerd hoesje was. De communicatie was ook transparant. Een topervaring dus!

Mooie case

Zelf ontworpen met foto’s van mijn echtgenote en mezelf en tussenin een tekst laten zetten was heel mooi. Vrouwtje was heel blij

Gewoon super tevreden

Ik ben heel fier over mijn hoesje. Zeer mooi en al heel veel toffe reacties gehad .

Ben heel blij met mijn bestelling heel mooi gedaan en zeer vlug ontvangen een aanrader mijn man heeft ook een besteld

Super snelle levering

Super snelle levering klant vriendelijk mooie stevige producten bij jullie ga ik meer bestellen

Tevreden

Zeer mooi gemaakt. En zeer snelle levering. Ik ben heel gelukkig er mee

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent