Slecht

Heb niks ontvangen

super tevreden

zo een mooie hoesjes voor iedere gsm ik ben super tevreden ook over de levering ik kan het iedereen aan bevelen daar te bestellen

Tegen gevallen

Niet wat ik er van verwacht had

Print komt heel makkelijk los, slechte kwaliteit.

Print komt heel makkelijk los, slechte kwaliteit.

Super content...

Na enige twijfel toch besteld en zoals hierboven vermeld...heel tevreden

Hele mooie cover

Snelle levering en een mooie cover

Happy

Heel mooi hoesje met fotoΒ΄s . Een leuk item en ook mooi als herinnering . Kleuren zijn prachtig .

Topper.

Heel tevreden ook fijne afwerking

Goed hoesje maar mindere kwaliteit van foto's

Hoesje was prima maar de foto's waren van gewoon papier. Dat wordt dus een ramp als het nat wordt of veel over gewreven wordt.

Enthousiast

Heel mooi hoesje ik ben er blij mee.

Makkelijk te maken, leuke keuzes en snelle levering. Foto's blijven netjes en goed zichtbaar op het hoesje. Zou zeker weer een hoesje bestellen

Aanrader

Mooi, stevig en snelle levering met mooie verpakking!

mooie kwaliteit!

ik vind de foto's een best wel mooie kwaliteit!

Blij en uniek

Ik vind het heel leuk om een persoonlijk hoesje te hebben. Ik twijfelde even door de reacties i.v.m. de foto's maar de mijne staan en blijven er alleszins goed op! Echt TOP! Ook heel blij dat ik de koord er bij bestelde voor rond mijn nek, zo handig!! Aanrader!

Zeer mooi en ook snelle levering

Pakje wordt niet geleverd

Is nu al een week dat ik de track en trace heb van de post en blijft in verwerking Bpost zeg dat ik contact moet nemen met leverancier heb twee mails gestuurd geen antwoord en heb zelf nog extra betaald om snelle levering. Nooit meer dieven zijn het.

Th Best

It’s so. Oool

Blij mee

Dit is het tweede hoesje wat ik bij jullie gekocht heb, kreeg een nieuwe telefoon, past perfect en het is een vrolijk hoesje. Geen probleem als er meer telefoons op tafel liggen want mijn naam staat er op.

De foto’s zijn een mooie kwaliteit De levering ging goed

De print pulvert er langs de zijkanten meteen af na enkele dagen te gebruiken.

Lieve Casecompany, Ik wil jullie laten weten. Dat ik eerst zeer tevreden was met het resultaat toen in mijn hoesje thuis ontving. De foto's waren mooi en de kleur ook. Maar na enkele dagen gebruik kwamen er meteen randjes los aan de zijkanten. Mijn vorig hoesje heeft dit helemaal niet voor en dat heb ik een heel jaar gebruikt. Dit hoesje nog maar een aantal dagen en het komt allemaal los langs de zijkanten vind het echt ontzettend jammer. Mvg Jessy

Mooi

Mooie hoes maar wel snel een 'krak' aan de hoek. Het hindert niet in die zin dat je het kan gebruiken maar best wel jammer

Fijn

Het is een heel fijn hoesje en goede kwaliteit

Mooi maar niet duurzaam

Ik vind de covers die ik besteld heb, oprecht heel mooi, en zoals het voorbeeld online. Enkel in het echt, de druk is op het covertje vanboven zonder precies nog een β€˜folie’/bescherming over. Wat maakt dat door de wrijving de tekst al los komt. Na een paar dagen was het laatste woordje van de zin er al af, en nu zijn er van andere woordjes ook al stukjes af, dat is wel heel jammer..

Heel mooi!

Goede kwaliteit, resultaat is echt heel mooi!

Heel blij

Mooi gemaakt