Heb niks ontvangen
Dat spijt ons te horen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via e-mail met je bestelgegevens, zodat we dit snel voor je kunnen oplossen.
zo een mooie hoesjes voor iedere gsm ik ben super tevreden ook over de levering ik kan het iedereen aan bevelen daar te bestellen
Beste Christel, Dank je wel voor de mooie recensie! π Het is fijn te weten dat je tevreden bent! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Niet wat ik er van verwacht had
Wat jammer dat het niet aan je verwachtingen voldeed. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail, zodat we kunnen bespreken hoe we je tevredenheid kunnen verbeteren.
Print komt heel makkelijk los, slechte kwaliteit.
Spijtig om te horen dat de print makkelijk loskomt. Onze excuses voor het ongemak. Stuur alsjeblieft een e-mail naar onze klantenservice met je bestelgegevens en een foto van het probleem, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.
Na enige twijfel toch besteld en zoals hierboven vermeld...heel tevreden
Hoi Marie, Jouw positieve recensie bezorgt ons een glimlach! π We waarderen het enorm! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Snelle levering en een mooie cover
Hallo Stefanie, Dank voor jouw vriendelijke recensie! π Jouw tevredenheid heeft voor ons prioriteit! π Beste wensen, Sofie πΉ
Heel mooi hoesje met fotoΒ΄s . Een leuk item en ook mooi als herinnering . Kleuren zijn prachtig .
Beste Tania, We zijn verheugd met jouw positieve recensie! π Bedankt voor het opvrolijken van onze dag! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Heel tevreden ook fijne afwerking
Hoi Hilde, Dank voor jouw opbeurende recensie! π Het is fantastisch te horen dat je blij bent! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoesje was prima maar de foto's waren van gewoon papier. Dat wordt dus een ramp als het nat wordt of veel over gewreven wordt.
Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via e-mail, en stuur je bestelgegevens mee. We zullen ons best doen om een geschikte oplossing te vinden voor het materiaal van de foto's op het hoesje.
Heel mooi hoesje ik ben er blij mee.
Hallo Jennifer, Jouw recensie heeft onze dag gemaakt! π We zijn dolgelukkig! π Proost, Sofie πΉ
Makkelijk te maken, leuke keuzes en snelle levering. Foto's blijven netjes en goed zichtbaar op het hoesje. Zou zeker weer een hoesje bestellen
Hi Laura, We zijn dankbaar voor jouw prachtige recensie! π Jouw woorden hebben zonneschijn gebracht op onze dag! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Mooi, stevig en snelle levering met mooie verpakking!
Beste Marie, Dank je wel voor de mooie recensie! π Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons! π Warmste groeten, Sofie πΉ
ik vind de foto's een best wel mooie kwaliteit!
Hallo Liv, Jouw recensie bracht ons immense vreugde! π We zijn echt dankbaar voor jouw vriendelijke woorden! π Met beste wensen, Sofie πΉ
Ik vind het heel leuk om een persoonlijk hoesje te hebben. Ik twijfelde even door de reacties i.v.m. de foto's maar de mijne staan en blijven er alleszins goed op! Echt TOP! Ook heel blij dat ik de koord er bij bestelde voor rond mijn nek, zo handig!! Aanrader!
Groeten Jasmien, Jouw positieve recensie wordt zeer gewaardeerd! π Het heeft onze dag echt opgevrolijkt! π Beste wensen, Sofie πΉ
Zeer mooi en ook snelle levering
Hallo Kenji, Heel erg bedankt voor de fantastische recensie! π Jouw feedback heeft glimlachen op onze gezichten getoverd! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Is nu al een week dat ik de track en trace heb van de post en blijft in verwerking Bpost zeg dat ik contact moet nemen met leverancier heb twee mails gestuurd geen antwoord en heb zelf nog extra betaald om snelle levering. Nooit meer dieven zijn het.
Dank je wel voor je bericht. Het spijt me echt dat je problemen hebt met de levering en de communicatie. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. Excuses voor het ongemak. Zou je alsjeblieft je bestelgegevens kunnen sturen naar onze klantenservice? We zullen dit onmiddellijk voor je onderzoeken en een oplossing vinden.
Itβs so. Oool
Dit is het tweede hoesje wat ik bij jullie gekocht heb, kreeg een nieuwe telefoon, past perfect en het is een vrolijk hoesje. Geen probleem als er meer telefoons op tafel liggen want mijn naam staat er op.
Dear Janny, Thanks a bunch for the wonderful review! π Your positive feedback is truly uplifting! π Best wishes, Sofie πΉ
De fotoβs zijn een mooie kwaliteit De levering ging goed
Beste Celine, Jouw mooie recensie betekent veel voor ons! π Het is een bron van grote vreugde voor ons team! π Warmste groeten, Sofie πΉ
Lieve Casecompany, Ik wil jullie laten weten. Dat ik eerst zeer tevreden was met het resultaat toen in mijn hoesje thuis ontving. De foto's waren mooi en de kleur ook. Maar na enkele dagen gebruik kwamen er meteen randjes los aan de zijkanten. Mijn vorig hoesje heeft dit helemaal niet voor en dat heb ik een heel jaar gebruikt. Dit hoesje nog maar een aantal dagen en het komt allemaal los langs de zijkanten vind het echt ontzettend jammer. Mvg Jessy
Hallo daar! Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons echt dat je problemen hebt met je zaak. Zou je contact met ons willen opnemen via e-mail? We kijken graag hoe we dit kunnen oplossen en je weer blij kunnen maken. Alvast bedankt voor uw begrip!
Mooie hoes maar wel snel een 'krak' aan de hoek. Het hindert niet in die zin dat je het kan gebruiken maar best wel jammer
Hallo, bedankt voor je positieve commentaar over de hoes, maar we vinden het jammer om te horen dat er een 'kraak' in de hoek zit. Dat is zeker vervelend. Kun je contact met ons opnemen via e-mail? We kijken graag hoe we dit kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor je begrip!
Het is een heel fijn hoesje en goede kwaliteit
Beste Kaat, Dank je wel voor de fantastische review! π Het is echt hartverwarmend en brengt ons zoveel vreugde! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik vind de covers die ik besteld heb, oprecht heel mooi, en zoals het voorbeeld online. Enkel in het echt, de druk is op het covertje vanboven zonder precies nog een βfolieβ/bescherming over. Wat maakt dat door de wrijving de tekst al los komt. Na een paar dagen was het laatste woordje van de zin er al af, en nu zijn er van andere woordjes ook al stukjes af, dat is wel heel jammer..
Hoi! Bedankt voor je complimenten over de covers en het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de afdrukkwaliteit. Onze excuses voor het ongemak. Zou je contact met ons willen opnemen via e-mail? We willen graag kijken hoe we dit kunnen oplossen en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor uw begrip!
Goede kwaliteit, resultaat is echt heel mooi!
Hoi Stefanie, We zijn dolblij met je positieve review! π Het vervult ons met geluk! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mooi gemaakt
Hallo Pascale, Jouw vriendelijke woorden in de review worden zeer gewaardeerd! π Ze brengen ons immense vreugde! π Beste groeten, Sofie πΉ