Had foute bestelling gehad ben vriendelijke geholpen geweest met een mooie kado Echt bedankt
Groeten NAAM, Waardeer je prachtige review! ๐ Het is werkelijk heerlijk en brengt ons veel geluk! ๐ Proost, Sofie ๐น
Top kwaliteit
Hoi Cindy, Dank je wel voor de mooie review! ๐ Het maakt ons echt gelukkig! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Super goed van kwaliteit Geen minpunten
Hoi Olivier, Bedankt voor de positieve review! ๐ Het maakt ons erg blij! ๐ Groeten, Sofie ๐น
Thank you! :))))
Hi Cansu, Thank you for the lovely review! ๐ It really makes us happy! ๐ Best wishes, Sofie ๐น
Zeer goede grip op hoesje goede levering en zeer stevig hoesje.
Hoi Marco, Dank je wel voor de mooie review! ๐ Het maakt ons echt gelukkig! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Beantwoordt niet aan omschrijving
Hallo daar! Excuses voor het ongemak. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Wilt u contact met ons opnemen via e-mail? We willen graag begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen. Alvast bedankt voor uw begrip.
Mooi design en goed kwaliteit. Echt super blij mee.
Hoi Hayat, We zijn zo dankbaar voor je geweldige recensie! ๐ Het heeft onze dag opgevrolijkt! โ๏ธ Met dank, Sofie ๐น
Ik wacht al erg lang en ik heb mijn gegevens en een screenshot van de betaling gestuurd en ik krijg de reactie het is niet betaald (wat wel is want ik heb zelfs het bewijs gestuurd!) en heb hem nog STEEDS NIET ontvangen!!!
Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen je frustratie volledig. We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en contact met je opnemen om dit probleem op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Super snelle service. En mooie kwaliteit. Past perfect
Beste Debbie, Bedankt voor de geweldige recensie! ๐ Het brengt ons zoveel vreugde! ๐ Met vriendelijke groeten, Sofie ๐น
ik kreeg mijn cover aan en het bleek beschadigd te zijn, foto gemaakt en deze opgestuurd met uitlegd dat ik deze zo had aangekregen, binnen 10 dagen had ik een nieuwe cover. Echt super! Tegenwoordig weet je maar nooit hoe dingen online verlopen maar voor Casecompany.be enkel veel lof voor de correcte en snelle service! Nogmaals dank je wel! groetjes Yvonne
Beste Yvonne, Bedankt voor de mooie recensie! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Er was wat misgegaan met mijn bestelling. Ze hebben onmiddellijk gereageerd op mijn probleem en me verder geholpen! Top!
Hallo Esther, Je fantastische recensie heeft echt onze dag opgevrolijkt! ๐ We zijn dolgelukkig! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Zeer mooi En past zeer goed hoor
Hoi Pascale, Je positieve recensie heeft ons enorm blij gemaakt! ๐ Het betekent veel voor ons! ๐ Met dank, Sofie ๐น
Aangenaam verrast door het product zelf: kwaliteitsvol, mooi en de print is zeer geslaagd. Dit is mijn eerste bestelling hier en ben tevreden. Er is ook een mooi etui waarin de hoes geleverd wordt. Ik gebruik het nu in mijn handtas voor allerlei prulletjes te bewaren. Zo leuk
Beste Fabienne, Heel erg bedankt voor je mooie recensie! ๐ Jouw feedback maakt ons zo gelukkig! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Voor een gepensioneerd gsm hoesje is dit zeker een aanrader. De knopjes indrukken aan de zijkant is wel wat hard bij het silicone hoesje, maar geeft geen ongemak.
Hallo Sonja, We zijn absoluut verheugd door je vriendelijke recensie! ๐ Het vervult ons met vreugde! ๐ Met vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Totaal wat ik er van verwachte. Een mooie en duidelijke hoes die perfect rond de gsm past. Goede kwaliteit Snelle levering
Hoi Tom, Je positieve recensie heeft echt onze dag gemaakt! ๐ We zijn in de wolken! ๐ Met vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Te laat aan gekomen eennmooie korting gekregen top dank u wel
Beste Veronique, Dank je wel voor je stralende recensie! ๐ Jouw woorden betekenen alles voor ons! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Ik heb een zeer mooi telefoon hoesje gekregen! De foto's waren heel duidelijk en de kleur was zoals ik het wou ! Een fijne ervaring om met "case company " te werken. Bedankt!
Hoi Ines, Bedankt voor de leuke review! ๐ Dat maakt ons echt blij! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Lโidรฉe de personnaliser une coque avec ces propres photos est magnifique tout comme les photos que vous choisissez dโy mettre et de mรชme si la qualitรฉ de la coque est bonne.. et dans ce cas elle est vraiment bien !!
Bonjour Angelica, Merci pour cet excellent commentaire ! ๐ Vos commentaires nous font extrรชmement plaisir ! ๐ Je vous prie d'agrรฉer, Madame, Monsieur, l'expression de mes salutations distinguรฉes, Sofie ๐น
Gepersonaliseerd hoesje besteld, maar bij bestelling iets mis gegaan bij het ingeven van het type smartphone. Hoesje paste dus niet. We hebben opnieuw de bestelling mogen plaatsen aan 100% korting. Ondertussen nieuwe bestelling ontvangen en superblij mee! Een dikke merci!!
Hey Wendy, We zijn dankbaar voor je positieve review! ๐ Het fleurt echt onze dag op! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Hoesje past niet. Gevraagd om retourneren maar daar had het bedrijf geen zin in. Ik kreeg een waardebon in de plaats maar aangezien ik niets meewil kopen bij hen is dat overbodig. Weinig klantvriendelijkheid.
Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat een tegoedbon niet de gewenste oplossing is. Neem nogmaals contact op met onze klantenservice zodat we de juiste afspraken kunnen maken voor de retourzending. We waarderen je begrip en zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.
Mijn hoesje is geweldig !!! Veel complimenten al gehad.
Hoi Kathleen, Jouw positieve review wordt zeer gewaardeerd! ๐ Het geeft ons veel blijdschap! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Een kei mooi hoesje mijn foto's zijn kei mooi geprint op mijn gsm hoesje ik ben kei te vreden.
Hallo Lola, Dank je wel voor de fantastische review! ๐ Jouw woorden maken ons echt blij! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Mooi resultaat en was heel snel geleverd.
Hoi Katty, Jouw positieve review betekent veel voor ons! ๐ Het brengt veel vreugde met zich mee! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Zeer tevreden,mooi gedaan,vlugge levering en zeer prijzig, dank u
Hey Julia, Bedankt voor de lieve review! ๐ Jouw feedback tilt echt onze stemming op! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Dit mooie gsm hoesje was een kadootje voor mijn kleindochter, ze was er heel blij mee . Was ook netjes ingepakt en geleverd. Top !!
Hallo Greet, Waardeer jouw positieve woorden! ๐ Het maakt ons echt heel blij! ๐ Warmste wensen, Sofie ๐น