Mooie kwaliteit voor een schappelijke prijs. Verzending kon wel wat sneller, maar toch tevreden
Beste Anneke, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! ๐ Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! ๐ Vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Heel snelle en mooie service !
Groeten Wendy, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! ๐ Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Als je iets besteld dat je 10 later nodig hebt en er wordt beloofd dat de levering 3 a 6 werkdagen in beslag neemt en je item pas 14 werkende dagen later toekrijgt dan hoeft het voor mij niet meer . 0/10
Dank je wel voor je feedback en onze excuses voor de vertraagde levering. Dit is niet de service die we nastreven. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we dit kunnen bespreken en eventuele verdere stappen kunnen nemen om het goed te maken.
Veel mooier in het echt als op papier
Hallo daar Brigitte, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! ๐ Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Zeer mooi hoesje, tekening is duidelijk, case past perfect en de ketting die ik erbij kreeg zit heel goed en is echt stevig
Beste Jolien, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! ๐ Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreรซerd voor ons team! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Helemaal volgens verwachting! Top!!
Hallo Martine, Dank je wel voor je leuke recensie! ๐ Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! ๐ Vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Bestelling, betalen en levering alles verloopt vlotjes.. Mijn product dat ik bestelde is zoals ik het had gekozen. Zou Case company zeker promoten aan iedereen...
Beste Martina, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! ๐ We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Beste ik ben er erg in teleur Dat het hoesje snel scheurde aan de hoeken met het rond de telefoon te doen?
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak. Het spijt ons te horen dat het hoesje snel scheurde bij het aanbrengen rond de hoeken van de telefoon. Beantwoord alstublieft onze e-mail zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing voor het probleem kunnen bieden.
Alles gut geklappt, zufrieden mit dem Produkt. Empfehlenswert.
Groeten Mohammed, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! ๐ Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Heel mooi! Fantastische kleuren en lay out!
Hallo Jonatas, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! ๐ Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Hoesje is nie makkelijk breekbaar en ik veilig voor je telefoon. Bestelling duurde iets langer dan waar ik voor betaald had. Maar het hoesje js geweldig
Hi Kyara, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! ๐ Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Vlugge levering. Zeker aan te raden
Hallo Carine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! ๐ We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Het hoesje is zeer stevig, het was snel geleverd en gemakkelijk aan te brengen.
Beste Cara, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! ๐ Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! ๐ Vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Dit hoesje was voor mijn oma ze heeft voor het eerst een smartphone aangekocht en ze wou graag deze foto op een hoesje en dit heb ik ook zo gedaan dat ze iedere dag haar man bij haar is
Groeten Alina, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! ๐ Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Mijn dochter bestelde een gepersonaliseerd hoesje. Aanvankelijk werd het verkeerde geleverd, kan gebeuren. Ik heb dit gemeld en kreeg heel snel antwoord met excuses en enkele dagen nadien werd er al een nieuw hoesje geleverd. Heel fijne communicatie en correcte service, ondanks het foutje.
Hallo daar Sophia, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! ๐ Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
snelle levering goed passend mooi
Beste Nathalie, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! ๐ Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreรซerd voor ons team! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Correct geleverd, voldoet exact aan de verwachtingen!
Hallo Lies, Dank je wel voor je leuke recensie! ๐ Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! ๐ Vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Voor 20 euro had ik de kwaliteit van de fotoโs wel beter verwacht, wat jammer is. Wel vlot geleverd en zeer tof verpakt.
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de kwaliteit van de foto's niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw opmerkingen hierover. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u de verpakking mooi vond. Beantwoord alstublieft onze e-mail. We streven ernaar om onze service te verbeteren op basis van feedback van klanten.
ik ben er heel blij mee de afbeelding is perfect ik heb het nu al ong. 3 weken en nog niks van schade goede kwaliteit enkel komen de randen niet over mijn scherm terwijl ze hadden gezegd dat dat wel zo was dus dat is wel niet zo leuk.
Beste Stien, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! ๐ We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Ik ben zeer tevreden van mijn hoesje. Het is zoals ik verwacht had: zachte kleuren, fijne afwerking, lijkt me ook duurzaam.
Groeten Daisy, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! ๐ Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Heel rappe service. Mooi materiaal.
Hallo Wendy, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! ๐ Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Na het lezen van de reacties dacht ik van, oei dit gaan we precies niet doen maar het tegendeel was waar. Ik ben zeer tevreden van mijn hoesje. Het past perfect op mijn iphone 15, de fotoโs zien er goed uit. Kortom , ik beveel het aan!
Hi Sophie, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! ๐ Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น
Mooie hoed van mijn kids
Hallo Natascha, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! ๐ We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! ๐ Beste wensen, Sofie ๐น
Mooi zelf ontworpen hoesje met naam, dat vlot en stipt werd geleverd, een aanrader!
Beste Veerle, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! ๐ Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! ๐ Vriendelijke groeten, Sofie ๐น
Had 2 covertjes besteld, eentje voor mezelf En eentje voor zus al kerstkado! Helaas verkeerde model voor zus doorgegeven, maar bij casecompany gaan ze voor absolute klanttevredenheid En daarom mocht ik geheel gratis een nieuw bestellen voor het juiste model! Prachtig gedaan En zeer goede kwaliteit!
Groeten Tamara, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! ๐ Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! ๐ Hartelijke groeten, Sofie ๐น