Snelle levering, prima service

Levering snel in huis! Hoesje is superleuk met de foto's!

Wel Betaald, niets ontvangen. Communicatie hierover gebeurt erg slecht.

Slecht.

Topservice

Heel blij

Het is zoals op het voorbeeld , ik ben er heel blij mee met mijn hoesje

Top kwaliteit

Heel mooi gedaan vind het nu jammer dat er geen 4 foto's op konden omdat mijn hondje ondertussen is overleden.

Case passen niet

We hebben de cases rond de gsm gedaan en deze passen niet rond ons toestel al hebben we de juist cases besteld. Deze kunnen niet samen aangebracht worden met een glass protection

Het hoesje is heel mooi afgewerkt. Ben er heel blij mee

Niet tevreden/wazige foto's

Hoesje met foto's besteld. Deze waren wazig. Ik heb dit gemeld en ze gingen een nieuwe opsturen nog altijd niets gehad. Ik wil mijn geld terug. Ik koop hier alvast nooit meer. Niet aan te raden

vlotte service

Gebruiksvriendelijk om het hoesje te ontwerpen. Na een paar dagen mooi verpakt ontvangen.

Mooi hoesje voor een prima prijs

Er is heel veel aanbod bij Case Company, dat maakte mijn keuze er niet makkelijker op! Nadat ik mijn bestelling plaatste, heb ik enkele dagen afgewacht tot het hoesje in de bus zat. Bij het openen van de verpakking, werd ik al aangenaam verrast. Een leuk zakje dat je kan hergebruiken als pennenzak, make-uptasje, ... en enkele stickers. En dan het hoesje. Wanneer ik het vastpakte, voelde ik al meteen dat het kwaliteitsvol is. Je voelt ook dat het stevig is. Ligt goed in de hand, heb er al veel complimenten over gehad! Heb ik al andere hoesjes op het oog? Misschien ;-)

Altijd al content maar deze keer niet

Altijd heb ik mijn hoesjes via jullie laten maken nu laat ik een hoesje maken voor mijn iPhone 15 maar vanaf ik het hoesje rond mijn gsm doe duwt het hele tijd de geluids knoppen in zonder dat ik er bijna aan kom dus is wel heel jammer

Past niet goed aan

De foto is heel mooi maar het hoesje past geen 100 procent . Aan de zijkant die insnijdingen voor de aan en uitknop en geluid komen niet volledig overelkaar. Waardoor het zoeken is naar de knop . Heb er al een paar berichtjes voor verstuurd naar klantendienst en fotos maar tot op hedendag geen antwoord meer gehad .

Super tevreden

Ik vind heel jammer, ziet er heel mooi uit

Ik vind de case zeker geslaagd alleen jammer als er regen of sneeuw tegen komt lost heel de kleur van de case best jammer

Past perfect

Mooie afwerking en past perfect.

Perfect hoesje, ook voor zeldzamere modellen

Het is reeds mijn 3e Casecompany hoesje. De hoesjes zijn custom-made voor je type smartphone en passen perfect! De kwaliteit van de print is mooi en perfect. Door veelvuldig gebruik in nat weer heb ik mijn hoesje na 3 jaar vervangen omdat de tekening begon te barsten. Het hoesje van mijn vorige smartphone heb ik al 5 jaar en is nog steeds in perfecte staat. Waar voor je geld!

Heel mooie case. Zeer goed en snelle levering.

Vlot en correct

Mijn bestelling is vlot en correct geleverd. Het hoesje was zoals verwacht

Heel mooi

Snelle levering, mooi

Goe

Heel tevreden over bestelling, vlotte levering. Voor herhaling vatbaar !!!!

Mooie

Top prijs/kwaliteit!

Heel blij met met mijn supermooie en stevige telefoonhoesje!

Goede service en mooie afwerking

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent