Levering snel in huis! Hoesje is superleuk met de foto's!
Hallo daar Corien, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Slecht.
Hallo, Onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. Beantwoord alstublieft onze e-mail. Bedankt voor je geduld en begrip.
Beste Geert, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Het is zoals op het voorbeeld , ik ben er heel blij mee met mijn hoesje
Hallo Caro, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Heel mooi gedaan vind het nu jammer dat er geen 4 foto's op konden omdat mijn hondje ondertussen is overleden.
Beste Carine, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Calite
Groeten Roman, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
We hebben de cases rond de gsm gedaan en deze passen niet rond ons toestel al hebben we de juist cases besteld. Deze kunnen niet samen aangebracht worden met een glass protection
Hallo, het spijt ons dat te horen. Onze excuses voor het ongemak met de koffers. Beantwoord alstublieft onze e-mail. We waarderen uw begrip en de kans om dit recht te zetten. Bedankt!
Het hoesje is heel mooi afgewerkt. Ben er heel blij mee
Hallo Febe, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Hoesje met foto's besteld. Deze waren wazig. Ik heb dit gemeld en ze gingen een nieuwe opsturen nog altijd niets gehad. Ik wil mijn geld terug. Ik koop hier alvast nooit meer. Niet aan te raden
Bedankt voor je bericht. Het spijt me dat u nog steeds op uw nieuwe hoesje wacht en dat u teleurgesteld bent over de wazige foto's. Onze excuses voor het ongemak. Begrijpelijk dat dit frustrerend is. We nemen dit serieus en zullen direct onderzoeken waar het fout is gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Gebruiksvriendelijk om het hoesje te ontwerpen. Na een paar dagen mooi verpakt ontvangen.
Hi Davinia, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Er is heel veel aanbod bij Case Company, dat maakte mijn keuze er niet makkelijker op! Nadat ik mijn bestelling plaatste, heb ik enkele dagen afgewacht tot het hoesje in de bus zat. Bij het openen van de verpakking, werd ik al aangenaam verrast. Een leuk zakje dat je kan hergebruiken als pennenzak, make-uptasje, ... en enkele stickers. En dan het hoesje. Wanneer ik het vastpakte, voelde ik al meteen dat het kwaliteitsvol is. Je voelt ook dat het stevig is. Ligt goed in de hand, heb er al veel complimenten over gehad! Heb ik al andere hoesjes op het oog? Misschien ;-)
Hallo Claudia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Altijd heb ik mijn hoesjes via jullie laten maken nu laat ik een hoesje maken voor mijn iPhone 15 maar vanaf ik het hoesje rond mijn gsm doe duwt het hele tijd de geluids knoppen in zonder dat ik er bijna aan kom dus is wel heel jammer
Wat vervelend om te horen dat het hoesje voor je iPhone 15 problemen veroorzaakt met de geluidsknoppen. Onze excuses voor het ongemak. Beantwoord onze e-mail zodat we dit probleem kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. We waarderen uw jarenlange steun en willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Bedankt voor uw begrip en uw bericht.
De foto is heel mooi maar het hoesje past geen 100 procent . Aan de zijkant die insnijdingen voor de aan en uitknop en geluid komen niet volledig overelkaar. Waardoor het zoeken is naar de knop . Heb er al een paar berichtjes voor verstuurd naar klantendienst en fotos maar tot op hedendag geen antwoord meer gehad .
Bedankt voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak. Het spijt me te horen dat de hoes niet perfect past en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je eerdere berichten aan de klantenservice. We begrijpen dat dit frustrerend is. Ik ga dit meteen voor je opnemen en ervoor zorgen dat je snel een passende oplossing krijgt. Bedankt voor je geduld en begrip.
Super tevreden
Beste Tamara, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Ik vind de case zeker geslaagd alleen jammer als er regen of sneeuw tegen komt lost heel de kleur van de case best jammer
Hartelijk dank voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat je blij bent met het uiterlijk van het telefoonhoesje. We verontschuldigen ons voor het ongemak wat betreft de kleur bij blootstelling aan regen of sneeuw. We zullen dit doorgeven aan ons productieteam om te zien of er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je input en streven ernaar om onze producten te verbeteren.
Mooie afwerking en past perfect.
Groeten Bogdan, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Het is reeds mijn 3e Casecompany hoesje. De hoesjes zijn custom-made voor je type smartphone en passen perfect! De kwaliteit van de print is mooi en perfect. Door veelvuldig gebruik in nat weer heb ik mijn hoesje na 3 jaar vervangen omdat de tekening begon te barsten. Het hoesje van mijn vorige smartphone heb ik al 5 jaar en is nog steeds in perfecte staat. Waar voor je geld!
Hallo daar Sam, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Heel mooie case. Zeer goed en snelle levering.
Beste Ilse, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mijn bestelling is vlot en correct geleverd. Het hoesje was zoals verwacht
Hallo Elke, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Snelle levering, mooi
Beste Jeannine, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Groeten Patricia, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Heel tevreden over bestelling, vlotte levering. Voor herhaling vatbaar !!!!
Hallo Kathy, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Mooie
Hi Robel, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Heel blij met met mijn supermooie en stevige telefoonhoesje!
Hallo Silke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Goede service en mooie afwerking
Beste Martina, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ