Mijn hoesje was keimooi, maar sloot niet perfect aan. Ik kreeg meteen het juiste opgestuurd en ben nu heel blij van de kwaliteit en de print.
Hallo daar Lies, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Mooie soepele kwaliteit en foto's komen er mooi op uit.
Beste Sylvie, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Foto's en hoesje zeer mooi en in een heel goede kwaliteit
Hallo Feel, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Snelle levering, goede kwaliteit, ontwerp zoals ik wou. Zeker een aanrader om bij casecompany te kopen.
Hoi Heidi, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Mega blij met het resultaat, kwalitatieve print van de fotoβs, stevig hoesje, redelijk snelle levering
Hallo Lindsey! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Telefoonhoesje met foto's besteld. Ziet er mooi uit en is snel geleverd.
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ
Prima in orde Zeer tevreden
Hoi Elise, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Goede kwaliteit en klopt helemaal met de beschrijving.
Hallo Valerie! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Top case voor mijn iPhone, snel geleverd.
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ
Mooi product Jammer van de lange wachttijd, extra betaald en meer als 10 dagen moeten wachten.
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
De levering liet wat lang op zich wachten maar de feestdagen zaten er wel tussen. Het hoesje zelf ziet er mooi uit.
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Dankjewel, ik ben ongelooflijk blij met het hoesje
Dankjewel Melanie! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Stevig hoesje alleen t ontwerp qua foto was niet helemaal dezelfde kleur, heb tot 2x toe besteld en helaas zelfde uitkomst...
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ontwerp van de foto niet voldeed aan je verwachtingen, zelfs na twee bestellingen. Onze excuses voor het ongemak. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We onderzoeken het graag en zoeken naar een passende oplossing. Bedankt voor je geduld en begrip.
Makkelijk te ontwerpen, mooi hoesje zoals op de foto. Top levering!
Hoi Caitlin, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !π€π Liefs, Sofie
Het is de eerste keer dat ik hier besteld heb. Ik heb een heel leuk hoesje besteld voor mijn vriend voor kerstmis en hij was mooier dan ik dacht
Hallo Linsy! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Zeer mooie gsmcover gekregen! Kleuren en foto's mooi zoals ik het wou !
Beste Ines, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Koop hier niets meer
Wat vervelend om te horen dat er al na 2 dagen stukjes van de gespecialiseerde behuizing afbreken. Onze excuses voor dit ongemak. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? We zullen het onmiddellijk onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden. Bedankt voor uw begrip.
Leuk en mooie hoesje past perfect
Hallo Lisa! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Vlugge levering, hoesje past perfect en is bedrukt zoals aangegeven op de site. Ik ben fan.
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! π Graag gedaan en tot snel? πΊ
Alles oke
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van π
Hoesje gekocht en was super snel geleverd en perfect wat ik er van verwacht had. Zeker ook goed voor de prijs.
Hoi Liamπ Wat een leuke review π! Daar worden we heel blij van π! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofieπ
Mijn case was aangekomen en de foto was al los in de verpakking, hij schilferde helemaal van het hoesje af.
Wat vervelend om te horen dat het plaatje van de case al los is gekomen in de verpakking en is gaan schilferen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We zullen het onmiddellijk onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden. Bedankt voor uw begrip.
I got my case with a map design from my own city. It looks stunning, plus it's a sturdy, very safe case. I will always buy from casecompany in the future. Guaranteed.
Hi Costiπ, Thank you so much for appreciating our hard work and products. That's where we get all the energy from, fantastic! π Kind regards, SofieπΊ
Dit hoesje met foto voldoet volledig aan mijn verwachtingen! mooi, goede prijs en snelle levering
Hoi Els, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoesje besteld met foto's van mijn hondje.De bestelling was er heel snel en zo heb ik mijn hondje altijd bij mij dankzij jullie. Super mooi
Hallo Christina! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie