Ik heb hier een hoesje besteld die ik uiteindelijk wilde retourneren. Ik heb al een week lang berichten lopen sturen en ik krijg maar geen antwoord. Er staat dat ze binnen een paar uur reageren, maar je wordt volledig genegeerd door hun.
Geachte Mika, Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden met het retourproces. Dit is niet de service die we willen bieden. We waarderen uw geduld en begrip. We willen dit graag snel voor u oplossen. Ons team heeft gereageerd.
Ondanks de eerst foute bestelling,voldoende uitleg en hulp en uiteindelijk zeer vlug juiste levering!Bedankt!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ๐๐
Heel mooi gedaan ben super blij met het resultaat
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
Kwaliteitsvol hoesje, mooie kwaliteit van fotoโs en snelle levering, met andere woorden, prima!
Dankjewel Kristel! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi en uniek, voldoet aan verwachtingen
Hallo Danielle! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
It is very beautiful and perfect
Dear Mititelu, Thank you so much, how nice to hear that everything is going so well! ๐๐ Kind regards, Sofie
Perfect zoals het hoort
Hallo Sarah! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Mooie afwerking. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Heel mooi gedaan en is goed beschermd
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Het hoesje is echt geweldig ben er oprecht verliefd op geworden, de belangrijkste mensen + dieren in mijn leven staan op mijn hoesje. Ook het koord voor rond je nek/lichaam is geweldig
Hoi Aiko๐ Wat een leuke review ๐! Daar worden we heel blij van ๐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie๐
Het hoeshe was beschadigd en ik kreeg geen antwoord op mijn mail...
Geachte Birgit, Onze oprechte excuses voor de schade aan de zaak en het gebrek aan reactie op uw e-mails. Dit is zeker niet de service die wij nastreven. We willen dit onmiddellijk voor u oplossen. Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice zodat we u kunnen helpen en de situatie kunnen verhelpen.
Ik ben zeer te vreden met mijn product en de foto's die erop staan zijn gewoon weg geweldig
Hoi Anita๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Bestelling is zeer correct en vlot verlopen! Zeer tevreden, ook met het contact met de klantenservice. Echte aanrader!!!!
Hoi NAME ๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Door de foto's die ik op het hoesje zette vond m'n schoonzus het een super cadeau van mij!! Ze was er heel blij mee!!
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Ik heb het gegeven als cadeau aan iemand en die persoon was er super gelukkig mee!!
Ahw, wat een fijn bericht! ๐ Heel veel dank voor de complimenten. ๐ We zien jouw graag weer terug! ๐ค
Gemakkelijk
Hoi Tiziana, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Ik had op dit hoesje het katje gezet van mijn schoonzus en dit voor haar kerst gegeven. Het was nog mooi op tijd geleverd, ondanks dat ik dit zo laat had besteld. Super service! Eens het hoesje aankwam, zag het er echt goed uit. Bij het afgeven van mijn kado, heeft ze 10 min de slappe lach gehad!!! Ze vond het echt geweldig. Ondertussen heeft ze het al aan ongeveer iedereen laten zien en ze krijgt er super veel complimenten over. Ik kan het je alleen maar aanraden :)
Hallo Kyara! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Moeilijk contact met klantenservice. Fout toegegeven. Nieuwe kortingcodes gekregen.
Beste Sarina, Onze excuses dat de kleur niet overeenkwam met de werkelijkheid en voor de moeilijkheden bij het contact met onze klantenservice. We waarderen je geduld. We zijn blij dat we de fout hebben erkend en nieuwe kortingscodes hebben verstrekt. Mocht je verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Het is perfect zoals het aangegeven werd op de site. En de kwaliteit van de fotos is ook super goed. Zeker een aanrader
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ๐๐
Duidelijke website en correcte afhandeling!
Dankjewel LUC! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik heb twee keer besteld en alles verliep snel en correct! De zoon was superblij met de gsm hoesjes en zeker omdat ze gepersonaliseerd warenโฆ we zullen zeker nog bestellenโฆ veel succes met alles wat jullie doen
Hallo Aline! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Snelle bezorging super mooi gedaan โ Zeker en vast om aan te raden
Beste Katrijn, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik heb het snel aangekregen. De bestelling was juist en goed verpakt .
Hallo Lore! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Nou, het ziet er leuk uit, maar helaas is het niet de juiste hoes voor mijn telefoon, hij is te klein
Beste Ramatou, Wat jammer dat het hoesje niet de juiste maat heeft voor uw telefoon. Onze excuses voor het ongemak. Ons team heeft een oplossing voor je gevonden.
Super bestelling, niet lang moeten wachten op de bestelling. Heel mooi en super van kwaliteit
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ