Hele mooie hoesjes besteld. Ze waren snel verzonden en ze passen perfect.
Hoi Amanda🎉 Wat een leuke review 😇! Daar worden we heel blij van 💐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie😍
Een hele goeie case voor mijn iPhone. Topkwaliteit
Hoi Natascha💐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍 Liefs, Sofie🌺
Mijn metekindje was super blij met haar gepersonaliseerd hoesje.Goede service, snel aangekomen op de bestemming in het buitenland.
Hoi HILDE🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉
It's only been a short time and around 30% of it has just completely peeled off. Extremely disappointed.
Dear Miklós, We're truly sorry to hear that 30% of the product has peeled off so soon. This is not the quality we aim to deliver. Please reply to our customer service right away, and we'll make things right for you
Snelle en accurate levering. Goede kwaliteit en mooi design! Top
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗
1x gevallen en al 2 stukken af
Beste Evi, Wat vervelend om te horen dat het product al na één druppel beschadigd is. Onze excuses voor het ongemak. Neem direct contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden.
Mooie case Snelle levering
Ahw, wat een fijn bericht! 😍 Heel veel dank voor de complimenten. 💐 We zien jouw graag weer terug! 🤗
Bestelde het als een kerstcadeau voor mijn vriendin en ze was er helemaal weg van! De kwaliteit van de afbeelding was enorm goed ook paste het perfect rond haar mobiel!
Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗
De foto's op het hoesje zijn van degelijke kwaliteit, er is niets op aan te merken. Het was een zeer goede en snelle levering. Zeker een aanrader.
Hoi Yenna, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Het is heel geweldig en super gedaan
Hallo Marie! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Vlotte levering, past perfect op mijn gsm
Erg mooi
Dankjewel Daisy! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik kreeg een 2de....hetzelfde probleem.
Geachte Els, Onze oprechte excuses dat u hetzelfde probleem ervaart met het tweede product. Dit is zeker niet de kwaliteit die wij willen bieden. Neem direct contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden.
Jammergenoeg was er bij de eerste case een foutje gebeurt. Na wat foto’s en uitleg direct een nieuwe gekregen. Toppie!
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Goede kwaliteit, leuk om je gsm te pimpen
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. 😬⭐ We doen ons best!
Heel mooie case, voldoet perfect aan de beschrijving
Hoi Debora, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Zeer mooie foto's en gewoon verwerking mooi gedaan zeer mooie case voor mijn telefoon wanneer ik deze foto's bue ben ga ik weer een andere bestellen met andere foto's voor mijn gsm,en mooi op tijd gekregen en zeer tevreden van de kwaliteit.
Hallo Paola! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Heel mooi & goede kwaliteit!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. 😇😍
Zeer tevreden over mijn nieuwe case met mijn 2 harte diefjes erop , ook uitstekende kwaliteit en pasformaat ,zou het iedereen aanraden
Dankjewel Jenny! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Super leuke hoes! Bij het ontvangen zag het er net zo uit zoals ik verwacht had. Al veel leuke reacties gekregen van anderen! Een aanrader!
Hoi Inge, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Casecompany geeft je een prachtig hoesje voor je gsm. Prachtig ontwerp , hele goede service !!!!! Een echte aanrader voor jezelf of cadeau !
Hallo Erwin! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Bijna 3 weken en nog steeds geen levering.
Geachte Nathalie, Onze excuses voor de vertraging in de levering. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Neem direct contact op met onze klantenservice, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Blij met de kwaliteit van de cover. Foto's zijn mooi maar hebben wel een lichte ruis erin. Maar mooi genoeg!
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Ik had een gepersonaliseerde Phone case besteld gehad deze was gemakkelijk te ontwerpen door de ´tool´ de levering was ook sne,l + prijs kwaliteit is ook dik in orde.
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Ik ben zo blij met dit hoesje! De bedrukking zelf is ook van super kwaliteit. Ik wil nooit meer een ander hoesje.