goed verlopen !!

had spijtig genoeg de eerste verkeerd besteld doch maken zij er geen probleem van. heb onmiddellijk een nieuwe gekregen dus supertof !! nogmaals bedankt.

Mooi ontwerp

Je hebt heel veel keuzes in de ontwerpen en het idee is top. Jammer van de sterretjes die er aan de buitenkant tegengeplakt zijn, mss beter aan de binnenkant want zo zullen ze snel verdwijnen door wrijving en gebruik. Toch ben ik blij mee

Het maakt van je telefoon echt een persoonlijk item, iedereen spreekt je erover aan. Je wordt instant gelukkig van het kijken naar je telefoon!

Super goede kwaliteit

Heel fijn gsm hoesje met goede kwaliteit van fotos. Heel fijn om te gebruiken. En snelle levering!

Top ervaring

Mega tevreden over mijn bestelling. Snel bezorgd en is exact wat je besteld hebt . Echte aanrader !!!!!

Geweldige service

Zeer goede service mijn hoesje begon te verslijten en had deze nog geen maand! Contact opgenomen en kreeg meteen een nieuw top!! Dankjewel casecompany โค๏ธ

Dit was een perfect cadeau voor mijn man. Zo heeft hij steeds ons gezinnetje bij hem.

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling Die is goed toegekomen en ben er heel blij mee

Heel tevreden

Ik ben 100% tevreden Van het hoesje en de service

het past

Het past

Zeer goede service en kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit

Correct en snelle en goede service

Correct en snelle en goede service

TOP service, heel leuk hoesje

Heel vlotte levering, leuke website om op te bestellen, enorme veel keuze. Dank je wel!

Mooie telefooncase.

De case voelt aangenaam aan en lijkt mijn telefoon goed te beschermen. Er was veel keuze aan leuke ontwerpen.

Tweede keer besteld zonder problemen

Het is de tweede keer dat ik een gepersonaliseerde gsm hoesje bestel hier een ik ben opnieuw tevreden over de snelheid een prijs kwaliteitsverhouding

Prachtig!

Vlot besteld,snel aan gekregen. Hoesje is net zoals foto! Ben er super blij mee.

Mooi product!

Leuk hoesje, snelle levering en hoesje is van goede kwaliteit. Ik heb een gsm-toestel waar niet veel hoesjes voor bestaan maar CaseCompany heeft ze allemaal. Aanrader!

Stevige case

Stevige case, leuk met eigen foto

Fantastisch !!!

Een zeer mooi hoesje, snelle levering en meer moet da ni zijn..top top top

Top top top

mooi kwaliteitsvol spijtig dat ik een verkeerd model heb voor mijn telefoon is echter niet uw schul

heel mooi gemaakt , alle afspraken werden nagekomen.

Hoge kwaliteit!

Ik ben heel erg onder de indruk van de kwaliteit van dit hoesje. Toen ik bestelde vond ik de prijs aan de hoge kant, maar ik besloot om het toch aan te kopen want ik wilde heel erg graag dit design. Het hoesje is de prijs echter meer dan waard! Past perfect, tiptop kwaliteit wat materiaal betreft en mooie, scherpe print. Ben heel tevreden!

Good case

Fast delivery

Leuk

Snelle vlotte levering, mijn gsm is gepersonaliseerd. Leuk item, goede prijs, kwaliteit.

Precies wat ik verwacht had

Het hoesje is precies wat ik verwacht had en zoals omschreven op de website. Ik ben dik tevreden.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent