Slecht

Hallo Ben helemaal niet tevreden, had mijn hoesje een paar dagen in gebruik en de kleur begon al af te gaan... Graa had ik mijn geld terug hehad. Alvast bedankt

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuw telefoonhoesje en over de algemene service.

ok

alles was in orde. houden zo.

Gewoon kompleet

Had mijn verwachtingen en ze is nog beter gewoon blij met mijn bestelling en mijn family altijd bij me,ikzelf vindt het zeer belangrijk en heb al zoveel complimenten ervan gekregen ze vinden het heel mooi gedaan en ook de kleuren die men kon kiezen.Gewoon in een woord geweldig gedaan.Vele hebben al gevraagd vanwaar dus zullen jullie nog veel bestellingen krijgen en van mij komt er ook nog ene zo kan ik van hoesje wisselen.

Zéér mooi hoesje!

Het hoesje was makkelijk te maken naar mijn smaak. Korte leveringstijd! Zeer tevreden.

De opdruk van het hoesje pelt na een week af

Je kiest je eigen design, maar helaas zijn er al stukjes afgepeld na 1 week. Daardoor zijn er op verschillende plaatsen (!) al stukken doorzichtig geworden. Dit zou toch niet mogen voor hoesjes die €23 kosten. Dit is dan ook de laatste keer dat ik een hoesje bestel bij Casecompany, want de kwaliteit is echt ondermaats.

Helaas slechte ervaring

Hoesje besteld met print waar ik al lang over twijfelde. Uiteindelijk toch besteld en meteen heel ontevreden, print was na nog maar 2 dagen gebruik al aan het loskomen, overal lege plekjes. Ik heb hen dit laten weten en kreeg meteen een nieuw hoesje (fijne service!) maar ook dit hoesje ging meteen af. Ik gebruik mijn gsm vrij intensief maar je verwacht van een hoesje van 20EURO toch dat deze dat aankan. Helaas geen tweede aankoop van mij bij dit bedrijf.

Mooi product snel geleverd

Mooi product snel geleverd, behoorlijke kwaliteit, nog maar kort in gebruik. Op eerste zicht vrij krasvast. Foito is van goede kwaliteit

Zeer tevreden van jullie product

Love it

I love it

Had zelf een fout gemaakt bij de helderheid van mijn foto op mijn hoesje. Toch werd ik geholpen en kreeg ik een gratis hoesje erbij! Ze reageerden heel snel op mijn vragen en heel gastvriendelijk.

Zeer mooi en snelle service

Was heel snel geleverd. Het resultaat is dan ook heel mooi. Heel tevreden mee

Case nog niet ontvangen

Mijn case heb ik nog niet ontvangen. Iemand anders ontvangen? Verkeerde brievenbus? Nog niet verstuurd?

Mooi en persoonlijk

Het is een mooi en stevig hoesje. Het geeft een persoonlijke toets aan je gsm.

Ben heel tevreden mee

Te lang wachten

Ik had mijn case besteld, maar moest heel lang wachten (2 weken) tot die verzonden werd, zonder update in tussentijd, en ze 2-4 werkdagen op hun website zetten. Bij een nieuwe telefoon wil je die natuurlijk zo snel mogelijk beschermen, dus was zeker niet ideaal. De case zelf is wel mooi en houdt voorlopig goed stand.

Zeer tevreden, mooi hoesje

Ziet eruit zoals het voorgesteld werd, zeer tevreden

Ik ben helemaal tevreden!

Het case heeft natuurlijk ogende zachte en heldere kleuren en is gemakkelijk aan te brengen. Ik vind de bloemen en het hele ontwerp erg mooi. De letters van mijn naam zijn bijzonder mooi. Het hanteren en voelen van het hoesje voelt ook goed, het glijdt niet zo snel uit mijn hand.

Super mooi persoonlijke hoesje!

Het hoesje is echt van goede kwaliteit en de foto is ook zeer mooi afgedrukt!

Ziet er echt uit als de foto van de bestelling. Goeie kwaliteit

Top hoesje, vlot geleverd

Tof hoesje en heel snel geleverd

Heel tevreden met het resultaat

Mooi zoals ik besteld had

HEEEEEEEEEEEEEEL tevreden

Ik moet niet meer zoeken naar mijn GSM in mijn handtas! Kan nu steeds snel opnemen. Echt heel handig, zelfs als 56-jarige vind ik dit geweldig.

Ben erg tevreden van heel goed gedaan ik gaa nog 1 willen laten doen voor mijn mama met. Drie dochters, mijn vriendinnen vond het heel mooie wauw ze ook laten doen

ik ben zeer tevreden

nergens problemen mee