Top kwaliteit. Snelle levering
Hallo Alain! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ben erg tevreden!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Zeer mooie afdruk van mijn foto's en snelle levering!
Hoi Poppy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Je suis satisfaite de mon achat je vous conseille fortement. Un grand merci a vous bonne journΓ©e
Bonjour Ansiaux ! Merci pour votre gentil commentaire, nous l'apprΓ©cions beaucoup ! ππ Salutations, Sofie
Aangenaam hoesje dat naar mijn gevoel mijn gsm goed beschermt. Het patroon komt zeer mooi door, exact zoals het op de foto was. Was zeer deftig ingepakt in een handig zakje dat te herbruiken is. Het enige wat ik misschien als minpunt zou zien is het feit dat de mute-knop voor het geluid om je gsm op stil te zetten was lastig bereikbaar is door de dikte van het hoesje. Vind dit zelf geen probleem maar kan voor anderen misschien lastig zijn.
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Ik zocht een leuk hoesje voor mijn telefoon. En kwam op jullie site terecht na een beetje scrollen kwam het hoesje tegen dat volledig mijn aandacht trok. Ik kon het personaliseren met Max 3 gezichten. Top dacht ik dan kon ik mijn zoontje , mijn Bengaalse kat en mijn overleden hondje samen op een covertje zetten mijn lievelingetjes samen op een cover! Alleen zei mijn vriend spijtig dat er geen 4e gezicht op kon dat van mij :p
Hoi Shari, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Eerste poging: niets aangekregen. Ze hebben het dan zogezegd een tweede keer verzonden, ook bij de tweede poging heb ik geen case aangekregen. Mail gestuurd en wel direct refund gekregen, maar al de tijd die hier in kruipt om niets te ontvangen.
Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met je bestelling. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is geweest. We zijn blij dat we je snel een terugbetaling hebben kunnen regelen, maar we begrijpen dat dit niet de ervaring was die je had gehoopt. We zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Als je verdere vragen hebt, staan we klaar om te helpen. Bedankt voor je begrip.
Top zowel het produkt als levering
Hallo Tania! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik dacht de kwaliteit van mijn fotoβs niet mooi ging uitkomen op het hoesje maar in tegendeel ik ben er super blij mij past perfect en exact wat ik wou
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Het maken en bestellen ging heel vlot. Het hoesje is mooi, alleen jammer dat ik het in de foute kleur heb ontvangen, wit ipv lila.
Bedankt voor je positieve feedback over het bestelproces en onze service. We waarderen uw vriendelijke woorden! Het spijt ons dat je het hoesje in de verkeerde kleur hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Controleer uw e-mail. We zullen meteen helpen een oplossing voor je te vinden. We waarderen je begrip en zijn bereid om dit recht te zetten. Bedankt voor je geduld.
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag voor je oplossen. Controleer uw e-mail. We hebben contact met u opgenomen en zullen de situatie onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing. Bedankt voor uw geduld en begrip. We staan klaar om u te helpen!
Een leuke case, maar helaas vond ik de kwaliteit niet goed. De kleuren kwamen niet goed over en mijn afbeeldingen bevatten zichtbare lijnen in de afdruk. Heel spijtig...
Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de case en dat de kleuren niet goed overkwamen. We waarderen uw opmerkingen en zullen ze gebruiken om onze producten te verbeteren. Controleer uw e-mail, we hebben contact met u opgenomen. We waarderen uw vertrouwen en feedback.
Ik vind mooi en top
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! π Graag gedaan en tot snel? πΊ
Ik heb mijn vriend ermee verrast en hij was zeer tevreden! Het is stevig en gaat niet zomaar stuk. De kleuren zijn goed en de foto's zijn scherp. Het was tof dat je zelf kon kiezen welke foto's waar konden staan volgens de aangegeven volgorde. Wij zijn tevreden! Zeker een aanrader en niet te duur. Veel succes verder. Groetjes Katrien en Pepijn
Hallo Pepijn! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Ik heb een verkeerde maat besteld dus onbruikbaar. Maar desondanks een zeer mooi hoesje.
Bedankt voor de beoordeling. Neem contact op met onze klantenservice. We hebben het gecontroleerd en ontdekten dat je niet hebt gereageerd op een van de e-mails. We zijn er om u te helpen.
Zeer goede kwaliteit ! Mooie duidelijke fotoβs en toffe designs ! Snelle levering
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Heel tevreden van mijn hoesje, foto,'s zijn mooi en duidelijk. De levering ervan was ook wel snel! Dus ik ben een heel tevreden klant!
Hoi Sabrina, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik ben SUPERTEVREDEN over mijn nieuwe case,heb er al veel complimenten over gehad en heb dan ook een case laten maken voor mijn partner om hem te verrassen en een nieuwe voor mij om af te wisselen! Een ECHTE aanrader om hier je case voor je gsm te ontwerpen & supersnel geleverd ook want heb mijn case & koord onmiddellijk rond mijn gsm gedaan toen ik hem ontvangen heb
Hallo Stella! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ja heel tevreden top
Hallo Claudio! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Ik had het hoesje gekocht voor mijn kleindochter Die was super in de wolken omdat haar naam er op stond Ook ik was onder de indruk want het was exact zoals ik het bestekd had Een aan rader sowieso
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Het hoesje bestaat uit een stevige, maar flexibele plastic. Het doet ook wat het moet doen. Doordat de randen iets voorbij het scherm komen, merk je wel dat bij valpartijen het scherm minder snel barst. De tekening op de achterkant is ook heel mooi afgewerkt. De afdruk is van heel goede kwaliteit. Heel tevreden!
Hallo Sarah! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Het nieuwe is er nu af en het hoesje voldoet perfect aan de verwachting. Helemaal tevreden !
Hoi Hugo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Mooie cover, ben er heel tevreden mee.
Hallo Sonia! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Mooi en goeie kwaliteit
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! π Graag gedaan en tot snel? πΊ
Het ging vlotjes voor de eerste maal
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ