Zo blij. Mijn hond is onlangs overleden en dankzij casecompany heb ik hem overal bij!

Mijn verf gaat al van het hoesje

De hoesjes zijn zeer mooi maar De verf gaat al van het hoesje zowel van de foto als van de achtergrond zelf heel jammer voor je geld

Helemaal top!

Leuk uniek cadeau, goede manier van ontwerpen en veel mogelijkheden. Eenmaal binnengekomen zie je gelijk dat de kwaliteit van de foto niet is verminderd en op het hoesje mooi is gelukt.

Exact wat ik besteld heb, kwaliteit van de print en van de case zelf is goed. Ik ben heel blij met deze aankoop.

Foute cover toegestuurd gekregen, geen oplossing geboden

Ik heb een cover besteld. Eerst en vooral heb ik extra betaald voor een snellere verzending. Dit gebeurde niet. Daarna kreeg ik een cover (gepersonaliseerd met mijn naam) voor een fout type telefoon. De oplossing die casecompany mij biedt? "je kan de cover houden en aan een vriend geven". Ik weet niet waar ze het lef vandaag halen?

Heel blij

Goede kwaliteit

Een aantal maanden geleden een hoesje gekocht voor mezelf. Ben hier zeer tevreden over. De kwaliteit is uitstekend, de foto's zijn niet wazig of vervormd. Ik had wat schrik om het eerst te bestellen door vroeger ervaringen, bij andere bedrijven, dat de sticker lost van het hoesje. Met dit hoesje is alles intact gebleven, ook na aan aantal maanden. Ik raad iedereen aan om hier een hoesje te kopen!

Uitstekend!

Dit hoesje is perfect!!

Heel tevreden

Goeie kwaliteit van het hoesje. Wel wat lang moeten wachten maar het was het waard!

Prima hoesje

Goed hoesje aan een schappelijke prijs, levering duurde ongeveer 1,5 week = prima!

Super blij met mijn hoesje.

Heel mooi gemaakt en snelle levering.

Het is een aandenken

Het zen fotos van ..

Heel mooi

Ben er echt heel blij mee het is echt zo als ik het wou

Fijne ervaring

Prachtig hoesje

Heel tevreden met mijn bestelling

Helemaal top

Goede kwaliteit mooi afgedrukt en snelle levering Bedsnkt

Uiterst tevreden

Ik ben super blij met mijn telefoonhoesjes. Op deze manier heb ik mijn onlangs overleden moeder en mijn man die in turkije woont toch altijd bij mij.

Zeer goede kwaliteit

Heel blij met het resultaat. Enig min puntje is dat je deze hoesjes vroeger helemaal zelf kon ontwerpen met foto’s/tekst en nu kan je alleen maar kiezen tussen verschillende die al voorgemaakt zijn met kleur.

Top case en mooi afgewerkt

zeer praktisch

Heel lang moeten wachten

Ik ben heel tevreden van het product zelf maar heb meer dan 3 weken moeten wachten tot ik het heb ontvangen.

Mooie herinnering van goede kwaliteit.

Het is een gebruiksvriendelijke editor die je onmiddellijk toont hoe het resultaat er uit zal zien. De hoes is van goede kwaliteit en kwam snel toe. Ik ben er heel blij mee!

Mooi, kwaliteit en vlotte service

Mooie phone hoesje van persoonlijke foto's, goeie kwaliteit en vlotte , correcte service

Fijne afwerking, vlotte behandeling

Heel mooi

Mooier dan ik verwacht had. Bedankt!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent