prachtig

prachtig hoesje zoals het was besteld en super goede afhandeling, echt een aanrader!!!

Niet tevreden, de kwaliteit is echt niet goed

De foto is zeer wazig.

Koord mooi, kwaliteit hoesje valt tegen

Ik gebruik alleen het koord, de afbeelding op het hoesje was echt flets, gewoon een sticker eigenlijk. Hoesje weggegooid

Heel mooi en correct gedaan,

2 dagen na de bestelling werd het bezorgd en voldoet meer dan ik verwachtte zeer mooi afgewerkt proficiat

Gemakkelijk

Op fb gezien, gemakkelijk te maken via app.Heel blij met het hoesje.Fotos heel mooie kwaliteit .Dus ik ben supercontent en altijd me geliefden bij me.Mercietjes

mooi & kwaliteitsvol hoesje

ik ontwierp met enkele klikken een hoesje voor de Samsung gsm van mijn vriend. Het resultaat mag er zeker zijn: mooi hoesje, fotos van goede kwaliteit en ook hoesje is stevig.

Tevreden met nieuwe hoesje

Na mijn eerste hoesje heb ik een nieuwe ontvangen. En daar ben ik erg tevreden mee!

Super tevreden over mijn aankoop

Gemakkelijk te bestellzn. Snelle levering.. Leuke complimenten al ontvangen

Super tevreden !!

Het is exact zoals ik me had voorgesteld, en de levering was mooi optijd en verzorgd.. De dochter was enorm blij met haar nieuwe hoesjes. Prijs kwaliteit ook zeker in orde.. Bedankt CaseCompany

super

Ben er heel heel blij mee !!! Zo kan ik uitpakken met mijn lieve kleinkindjes en super lieve Balou die ook super lief en speels is met de kindjes . Super bedankt , ben er trots op . Mvg. Nancy

Goeie kwaliteit

Mooie cover,goeie service

Niet goed

Mijn foto s op mijn hoesje zijn al beschadigt

Perfecte levering

Correcte levering en op tijd

Top! Amazing

Goed geleverd en tijdig! Alles correct verlopen

Tevreden

Al bij al tevreden van mijn hoesje. Er zat wel een klein krasje op , maar door dat het een marmerlook was en dus al wat krassig eruit zag, heb ik het gelaten en gehouden. Vorig hoesje gaat ook nog steeds mee dus goeie kwaliteit wel.

Heel mooi en degelijk hoesje

Case is van een goede kwaliteit en vervaagd niet

Ik heb de case nu een kleine maand en tot nu toe is hij nog niet vervaagd. De foto's zijn duidelijk en hij bied een goede bescherming voor mijn gsm.

Heel mooi, duidelijke foto's en handig met touw

Gemakkelijk te ontwerpen Veel keuze Mooie en duidelijke foto's Touw is van goede kwaliteit

fantastisch

Het ontwerp dat ik had gekozen is zo mooi geworden, past perfect op gsm en ik leuk om mee te dragen wat jezelf hebt ontworpen.

Heel mooi hoesje. Een echte aanrader.

Uitstekende kwaliteit!

Ben er heel blij en heel tevreden mee. De kwaliteit is zeer goed.

Super mooi

Super mooi gemaakt, helemaal zoals op het voorbeeld en snel geleverd. Top !

Super leuk & sterk covertje!

Ben heel tevreden met de kwaliteit van de cover - voelt heel sterk aan ook!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent