prachtig hoesje zoals het was besteld en super goede afhandeling, echt een aanrader!!!
Dankjewel Ruth! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
De foto is zeer wazig.
Hallo Daan, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het drukwerk. We maken het graag goed met je. Kijkt u alstublieft uw e-mail na: ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik gebruik alleen het koord, de afbeelding op het hoesje was echt flets, gewoon een sticker eigenlijk. Hoesje weggegooid
Hallo Yvonne, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het product. We maken het graag goed met je. Zou u alstublieft uw e-mail willen controleren? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Heel mooi en correct gedaan,
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! 🎉 Graag gedaan en tot snel? 🌺
2 dagen na de bestelling werd het bezorgd en voldoet meer dan ik verwachtte zeer mooi afgewerkt proficiat
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! 🎉 Graag gedaan en tot snel? 🌺
Op fb gezien, gemakkelijk te maken via app.Heel blij met het hoesje.Fotos heel mooie kwaliteit .Dus ik ben supercontent en altijd me geliefden bij me.Mercietjes
Hallo Els! 🌺 Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie 😍
ik ontwierp met enkele klikken een hoesje voor de Samsung gsm van mijn vriend. Het resultaat mag er zeker zijn: mooi hoesje, fotos van goede kwaliteit en ook hoesje is stevig.
Beste Anoniem, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! 😇👍 Met vriendelijke groet, Sofie
Na mijn eerste hoesje heb ik een nieuwe ontvangen. En daar ben ik erg tevreden mee!
Hallo Tamar, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat ons product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We maken het graag goed met je. Zou je alsjeblieft je e-mail willen checken? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Originele beoordeling
Letters waren na eerste dag al weg. Mijn tekst is bijna weg op mijn hoesje. Best jammer.
Hallo Vanessa! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Gemakkelijk te bestellzn. Snelle levering.. Leuke complimenten al ontvangen
Hoi Katrien, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Het is exact zoals ik me had voorgesteld, en de levering was mooi optijd en verzorgd.. De dochter was enorm blij met haar nieuwe hoesjes. Prijs kwaliteit ook zeker in orde.. Bedankt CaseCompany
Dankjewel Daisy, Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofi
Ben er heel heel blij mee !!! Zo kan ik uitpakken met mijn lieve kleinkindjes en super lieve Balou die ook super lief en speels is met de kindjes . Super bedankt , ben er trots op . Mvg. Nancy
Hallo Nancy! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Mooie cover,goeie service
Hoi Nancy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Mijn foto s op mijn hoesje zijn al beschadigt
Hallo Elise, Allereerst hartelijk dank voor het schrijven van je review. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou je ons wat foto's willen sturen van het probleem? We hebben hierover ook contact met u opgenomen via e-mail. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Sofie
Correcte levering en op tijd
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. 😇😎 Hartelijk bedankt!
Goed geleverd en tijdig! Alles correct verlopen
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Al bij al tevreden van mijn hoesje. Er zat wel een klein krasje op , maar door dat het een marmerlook was en dus al wat krassig eruit zag, heb ik het gelaten en gehouden. Vorig hoesje gaat ook nog steeds mee dus goeie kwaliteit wel.
Hoi Jelena, bedankt voor de review, volgende keer doen we nog harder ons best voor de 10 punten !🤗😍 Vriendelijke groeten, Sofie
Heel mooi en degelijk hoesje
Dankjewel Miranda! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik heb de case nu een kleine maand en tot nu toe is hij nog niet vervaagd. De foto's zijn duidelijk en hij bied een goede bescherming voor mijn gsm.
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. 😇😎 Hartelijk bedankt!
Gemakkelijk te ontwerpen Veel keuze Mooie en duidelijke foto's Touw is van goede kwaliteit
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Het ontwerp dat ik had gekozen is zo mooi geworden, past perfect op gsm en ik leuk om mee te dragen wat jezelf hebt ontworpen.
Hallo Celine, Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Heel mooi hoesje. Een echte aanrader.
Hoi Virginie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Ben er heel blij en heel tevreden mee. De kwaliteit is zeer goed.
Hallo Gloria! 🌺 Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie 😍
Super mooi gemaakt, helemaal zoals op het voorbeeld en snel geleverd. Top !
Beste Thalia, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! 😇👍 Met vriendelijke groet, Sofie
Ben heel tevreden met de kwaliteit van de cover - voelt heel sterk aan ook!
Hallo Daan! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇