Vlugge levering ,prijs kwaliteit goed ,
Hallo Goivanni! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Bestelling was snel binnen en het is echt mooi. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. De fotos zijn ook mooi afgebeeld en helder. Dus zeer tevreden! Dikke pluim!
Hoi Diola, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Verkeerd model aan gekregen dus kan er niks mee
Hallo Jeannine, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je een verkeerd product hebt ontvangen. We maken het graag goed met je. Zou u alstublieft uw e-mail willen controleren? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen je wordt verwittigd als de bestelling verstuurd wordt
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
Ik heel blij top
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Na een dag was er al n stukje kleur afgepeeld. Echt niet leuk
Hallo Veronique, Allereerst hartelijk dank voor het schrijven van je review. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou je ons wat foto's willen sturen van het probleem? We hebben hierover ook contact met u opgenomen via e-mail. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik zou het zeker aan raden
Hallo Daphne! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Mijn dochter is heel erg tevreden met het supermooie hoesje dat ze heeft laten ontwerpen met haar naam erop. En dit voor haar allereerste smartphone. Ze was in de zevende hemel! Snelle levering ook en heel mooi ontwerp.
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Snelle levering, mooie kwaliteit, ik heb al super veel complimenten gekregen over mijn gepersonaliseerde case, zeker een aanrader
Hoi Tania๐ Wat een mooie beoordeling ๐! Daar worden we heeel blij van ๐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie๐
Hoi Desiree, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Het hoesje doet wat het moet doen. De gsm-randen zijn goed beschermd. Het lint is heel handig en het kan later ook voor een ander hoesje of gsm gebruikt worden. Ik kocht al meermaals deze flexibele hoesjes omdat ze gewoon betrouwbaar en slijtvast zijn. De grote keuze aan prints is natuurlijk ook mooi meegenomen!
Hallo Els! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Past mooi rond de gsm en heeft een goede grip. Doet wat verwacht wordt van een goed hoesje. En terwijl nog mooi design
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Zeer tevreden van telefoonhoesje heel mooi netjes verpakt snel geleverd echt top.
Hallo Cindy! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Ik ben heel tevreden met mijne case! Goede kwaliteit van foto. De case zelf is heel stevig rond mijn toestel! Ook de case maken op de website is heel simpel, echt aangenaam om te maken en te bestellen. Snelle verzending wat ik zeer hard kon appreciรซren! Ik ga zeker nog bij jullie bestellen!
Hoi Caroline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Er zullen er zeker nog meer volgen.
Hallo Sabine! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mijn bestelling is niet aangekomen.
Hello Marlina! Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling op tijd te ontvangen. We hebben via e-mail contact met u opgenomen zodat we een oplossing kunnen vinden. Kunt u dit alstublieft controleren? We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je bestelling op de juiste manier wordt afgehandeld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we doen ons best om dit voor u op te lossen.
De case ziet er helemaal uit zoals ik het in mijn hoofd had. Ook past mijn smartphone er uitstekend in. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden rn kennissen. Het is uniek en persoonlijk!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Snelle service Niks op te aan merken
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
I ordered this case and it wasn't delivered. I send a chat and they also didn't react to that. Very very bad experience. Zero contact and zero product.
Hoi Doris, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik ben er zeer tevreden en blij mee...supersnelle levering
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Ik heb andere hoesjes besteld die waren niet goed stevig !! Dees hoesje is bangelijk !!
Hoi Eline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Past niet op mijn telefoon, het merk stond er nogthans bij. Veel geld voor in de vuilbak te kieperen
Hoi Emmy, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn hoesje was snel gemaakt en bijna net zo snel geleverd
Het is een mooi hoesje maar na 1 week gebruik liet de afbeelding al helemaal los
Hallo Miranda Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat de opdruk van het product loslaat. We maken het graag voor je in orde . Zou je alsjeblieft je e-mail willen checken? โ๏ธ e het aan jou. Met vriendelijke groet, Sofie
Het is echt een zeer mooi hoesje! Ben er zeer blij mee + zeer stevig.
Hallo Axelle! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie