Verkeerd gekozen

Het is een zeer mooi hoesje ,maar mijn gsm is blauw van kleur en de zijkanten zijn blauw en mijn hoesje is zwart . Moest die met een blauwe schijn genomen hebben.(misschien duidelijk op schijven dat de zijkanten niet in zwart zijn ) . Daardoor oogt het niet mooi. Jammer ,maar andere keer , betere keer !

Heb het niet bij mijn bestelling bij gekregen

ik heb het besteld en nooit mee aangekregen

Super content

De foto overtreft de verwachting

Super mooi, zeer tevreden!

Gebruiksvriendelijk, vlot, mooi resultaat!

Het is heel mooi , precies zoals ik wou

Biologisch afbreekbaar hoesje fletse kleuren

Op zich past het hoesje heel goed en vond ik de email na bestelling met een link om de print van mijn hoesje te downloaden als achtergrond heel leuk. Alleen het hoesje zelf, ik koos voor een bio afbreekbaar hoesje, vind ik qua kleuren enorm tegenvallen. Ze kleuren zijn flets en zien er grauw uit. Het hoesje heeft wel een redelijke grip, het schuift niet meteen uit je hand. Dat is ook de reden dat ik voor dit type gekozen heb, de andere hoesjes zijn allemaal in hoogglans en zien er op de foto’s super glad uit om vast te houden, dat wou ik dus niet.

Had fout hoesje besteld, onzekerheid over het juiste type van mijn gsm, ws gepersonaliseerd, zeer correct en direct mailcontact, heb super oplossing gekregen voor een nieuwe bestelling. Top service en hoesje super mooi. Een aanrader.

Helemaal top, mijn product had een kras en er werd gelijk een nieuwe toegestuurd. Echt top

Top..snelle levering !

Prima kwaliteit !

Sehr schönes Design

Das Design ist wunderschön. Es ist nicht 100% gestochen scharf, aber die 99% reichen auch ;). Die Passform ist perfekt - nicht zu groß und nicht so eng, die Hülle sitzt sehr gut. Die Lieferung war perfekt und sehr schnell - früher als erwartet. Vielen Dank für die tolle Hülle!

Snel, origineel!

Snelle levering, orginele hoesjes. Veel complimenten krijgen, is altijd leuk natuurlijk!

Super goed

Mooi hoesje en snelle verzending Geen schade

Prachtig en snelle levering ,

bedankt

Ik heb deze in goede omstandigheden ontvangen dank je wel

Gemengd goed

De keuzes maken en hoesje ontwikkelen gaat prima, het bestellen en leveren ook. Alleen komt de werkelijkheid niet overeen met het voorbeeld wat je te zien krijgt. Eerst was het verschil enorm groot waardoor we een gratis hoesje opnieuw hebben kunnen bestellen. En bij de nieuwe bestelling was het laten we zeggen 10% wat niet overeen kwam met het voorbeeld. Misschien is die marge ongeveer normaal, geen idee. Met de huidige technologie had ik gedacht dat het identiek kon zijn aan het voorbeeld. Al bij al valt het mee en de service is zeker wel goed. Staan je vriendelijk te woord en de firma probeert je tevreden te houden.

Nog steeds geen pakket ontvangen.

Jammer maar helaas. Wat ik niet heb ontvangen kan ik echter niet beoordelen. Mijn bestelling werd geplaatst één van de laatste dagen van juli. 01/08 zou volgens de klantendienst het pakket naar me zijn opgestuurd. Na contactname bleek het pakket zoek en werd een nieuwe bestelling op 16/08 volgens hen opnieuw verzonden. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen. Gelet de andere opties om gsm hoesjes te bestellen met een levertijd van +/- enkele dagen duurt dit wel ongelukkig lang. De klantendienst heeft zich ondertussen geexcuseerd en was vriendelijk.

Prachtig!

Het hoesje werd snel geleverd, ziet er heel leuk uit en lijkt stevig te zijn!

Wat je besteld is wat je krijgt

Niets op aan te merken. Goede kwaliteit en volledig wat je besteld. Voldoet dus aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit, zeer snelle levering

super gedaan

het hoesje is echt goed materiaal, de naam staat er mooi op en de levering en contact met de firma waren top , er werd bijna onmiddellijk gerealiseerd op mijn mail en werd super geholpen , dus alles was dik in orde

Love it

I love my personalized case. Everyone who sees it says that it is a pretty one. It is of good quality, even the print is very well glued to the case.

Leuk maar ook niet.

Ik vond het heel mooi maar ik wouw de achtergrond doorzigtig maar dat was niet het geval!!.

Ya

Cite agréable et livre en temps et en heure recommande à tout le monde merci de votre super service et câliter incroyable

Super snelle service en mooi resultaat

Ik kocht deze case voor de verjaardag van mijn vriend. Vanop verlof maakte ik de case via de gsm en dat ging zeer gemakkelijk. Het resultaat mag er zeker zijn. Mijn vrienden vinden het ook geweldig.

Mooi, handig echt geweldig

Resultaat is heel mooi maar ik heb gevloekt om het te maken. Ik wil dat iets grenst bij perfectie en dit is het mezelf moeilijk maken maar het resultaat mag er dan wel zijn.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent