Ik dacht een topkwaliteit hoesje te ontvangen, maar eigenlijk is mijn hoesje van €9 van bol.com van betere kwaliteit
Hoi Amber, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Verkeerd hoesje besteld omdat we niet gezien hadden op de site dat er 3 verschillende Galaxy S21 waren (hadden er maar 2 gezien). We hebben de S21 genomen ipv de S21FC Dus ook deels onze fout
Beste Carine, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Hele leuke en sterke cover
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. 😇😎 Hartelijk bedankt!
Hoesje van goede kwaliteit, foto's staan er perfect op. Was een cadeautje voor mijn moeder en ze was er erg blij mee!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Niet het allerstevigste hoesje maar dat is ook niet wat ik betaalde of verwachtte. Goed hoesje.
Hoi Hanna, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !🤗😍 Liefs, Sofie
Snelle levering. Super goed hoesje, stevig, sluit mooi aan, weegt niet veel. Zit niet vervelend als je je telefoon vast hebt. Ik zal zeker nog bestellen
Hoi Rielle, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Het is nu twee weken geleden en ik heb mijn dekking nog niet ontvangen.
Beste Altumash, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
2de keer besteld bij Case Company. Heel tevreden van het telefoonhoesje. Deze is stevig & mooi. Blijft ook lang mooi & verkleurt niet
Hallo Lize! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Goede communicatie maar helaas mijn bestelling nog niet ontvangen. Besteld eind juli.
Beste Sofie, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik kan steeds even kijken naar mijn zonnestraaltje, mijn eerste kleinkind ☀️
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. 😇😎 Hartelijk bedankt!
Mooi en stevig hoesje, heel blij mee
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Super tevreden van mijn bestelling. Mijn eigen ontwerp is heel goed meegevallen.
Hallo Margot! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Leuk hoesje met foto van mijn favoriete hondjes
Hoi Caroline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Super bij met het hoesje heel tevreden dank u
Hoi Isaura , we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! 🌺 Liefs, Sofie😇
Het hoesje is volledig zoals ik had verwacht. De kleuren zijn hetzelfde en de foto’s zijn scherp. Hoesje voelt stevig aan van goede kwaliteit. Zeer tevreden van.
Hoi Matheo Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. 🎉 Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! 👍😇 Hartelijke groetjes, Sofie
Super mooi
Hoi Blanche😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
De hoes past niet op m'n toestel zoals getoond in het filmpje, moet over de rand maar net niet. De gaatjes passen ook niet,wat het opladen heel moeilijk maakt,jammer was een mooi gepersonaliseerd concept in de schuif
Hoi Cecile, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Goede en snelle service. Nadat het eerste hoesje verkeerd besteld was, goed contact gehad met de klantenservice (helaas kon de eerdere bestelling niet geannuleerd worden) en daarna een nieuw hoesje besteld die binnen enkele dagen geleverd werd.
Hoi Petra, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Ik vind het een heel leuk hoesje omdat ik het kon personaliseren maar ik vind het lintje eraan ook top (vind het ook handig dat het kindje eraf kan).
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Mooi, net zoals beschreven en getoond online. Merci!
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. 😇😎 Hartelijk bedankt!
Zeer goede service en goeie kwaliteit van het hoesje. Zeer tevreden!
Hoi Sanne, we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! 🌺 Liefs, Sofie😇
Ik ben super tevreden met mijn cover, ieder die mij lief is heb ik steeds dicht bij mij.
Hoi Chantal Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. 🎉 Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! 👍😇 Hartelijke groetjes, Sofie
Ik bestelde een hoesje bij Casecompany en was erg blij dat ik dat kon doen in de kleur en het motief dat ik zelf kon samenstellen. Zo kun je er je eigen, gepersonaliseerde hoesje mee vormen. Het eindproduct is erg mooi en net zoals je op de site samenstelt. Ik ben erg blij met het vintage design dat ik koos en het is ook een stevig hoesje dat je gsm goed beschermd.
Hoi Christel😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
Het hoesje is precies wat ik besteld heb. De foto’s die er op staan zijn zeer mooi en van goede kwaliteit. Ik ben heel blij met dit hoesje.
Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗
Veerle van Diest
Beste Veerle, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie