Gewoon prachtig en mooie kwaliteit!

Heel tevreden en foto's heel mooi!!! Top!!!

Een levensecht hoesje

Mijn mond viel open toen ik het pakje opendeed. Mijn twee lievelingetjes staarden me aan vanop het telefoonhoesje.

Mooi tof hoesje

Mooi kleurrijk hoesje! Met snelle verzending heel tevreden!

Super mooi en op tijd!

Ik heb mijn hoesje ontvangen op de aangegeven datum, wat ik zeer straf vond aangezien ze mijn naam er nog moesten opdrukken. Moest dit wat later zijn had dit niet erg geweest, maar is altijd leuk om ze zo snel te ontvangen! Ook heb ik al veel complimenten gehad over mijn hoesje. De kleuren komen perfect overeen met de voorbeelden op de site. Zeker de moeite waard om hier te bestellen!

Heel mooi

Zeer tevreden, mooi hoesje

Tรฉ leuk!

Super leuk hoesje ontworpen, heel snel ontvangen, happy customer;-) Zo weer een nieuwe maken voor een cadeautje

Super tevreden

Snelle levering top kwaliteit de afbeelding en tekst blijven mooi precies zoals afgebeeld. Top

Prachtig hoesje

Super snelle en zeer goede levering! Top product!

Tevreden

Zeer blij met dit hoesje. De donker blauwe kleur van het hoesje is eerder paars. Gsm wordt goed beschermd dus is het geld zeker waard. Het hoesje komt net boven glas van gsm en komt ruim boven de camera.

Tevreden

Tevreden,vlugge levering!

Is de 1ste keer dat ik een bestelling heb gedaan en er zullen er nog volgen en zal dit zeker melden aan de familie en vrienden ben er heel tevreden over hele mooie afdruk TOP!!!!!

Zoals beschreven en vlotte levering

Goed hoesje

Mooi hoesje, net zoals op de foto. De afbeelding is na 3 weken al een beetje vervaagd, maar dit zal aan mij liggen aangezien mijn gsm al x aantal keer is gevallen. De gsm is ongedeerd, goed hoesje.

Je krijgt wat je vraagt

Ik ben zeer tevreden

Super!!!

Gewoon fantastisch!!!

Heb mijn moeder blij verrast met dit super gave telefoon hoesje zo heeft zij een mooie blijvende herinnering

Verkeerde kleur

Ik bestelde een doorzichtig, rode case Er werd echter een doorzichtig witte case geleverd Dus geen rekening gehouden met de kleur

Top product & top customer service!

Fijne kwaliteit van hoesjes. De hulp en begrip van de customer service was uitmuntend!

niet goed

ik heb mijn pakje nog niet ontvangen , dat zovlug mogen lijk in orde gebracht worden

Wat een leuk verjaardagscadeautje. Mijn kleine meid op mijn gsmhoesje. Soepel hoesje, goeie kwaliteit, zuivere foto's Gewoon supermooi!

Makkelijk om te kiezen, te maken, zelf foto's up te loaden! Heel makkelijk om te bestellen en zeer snelle levering. Topkwaliteit, helemaal zoals verwacht!

Super leuk

Ben heel blij met deze cover echt TOPPIE

Heel mooi

Super blij met het hoesje. Ik bestel zeker nog een 2de. Foto's zijn echt mooi geprint.

Oogt en voelt goedkoop

Ik keek enorm uit naar mijn bestelling maar niet alleen werd deze te laat geleverd en ontving ik geen tracking.. ik was ook teleurgesteld als ik mijn bestelling zag. Het oogt en voelt goedkoopโ€ฆ het hoesje beschermt niet echt want het loopt gelijk met de camera. De foto vanachter lijkt er zowat scheef opgeplakt en is korrelig. Ik had verwacht dat hier ook nog een doorzichtig laagje over zou gaan. Voor 25 euro in totaal vind ik dit zeker teleurstellend.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent