Heel mooi product en vlot geleverd
Hallo Els! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
MOOI DUURZAAM
Beste Danny, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi gedaan
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Wat een supergoede hoesjes! Super kwaliteit en de beste customized prints die ik ooit heb gehad
Beste Jana, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Goede en snelle levering goede stevige hoesjes en goede kwaliteit ik ga hier echt vaker een hoesje bestellen
Hallo Nina! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Snelle levering Zeer vriendelijke klantendienst ik had contact via email opgenomen na een probleem met de bestelling, casecompany reageerde heel snel en gaf een meer dan gepaste oplossing Ik kom hier zeker terug
Dankjewel Peter! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Heel eenvoudig om te bestellen, de levering was zeer vlug en het past perfect voor mijn samsung s23
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Mijn dochter was er super blij mee
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Snel geleverd, goede kwaliteit. Het hoesje is precies zoals verwacht en gehoopt.
Hallo Monica! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Zeer snel geleverd, gebruiksvriendelijke website, vlot bereikbare klantendienst,l.
Hoi An, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik wilde al langer een hoesje met een koord aan. Super praktisch als je weggaat. Gsm altijd dicht bij de hand. Toen ik dit hoesje zag die je zelf kon personaliseren was ik verkocht. En het is echt mooi Dankjewel!
Wow, Wat een positief bericht! πΊπ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! π€
Voldeed niet aan mijn verwachtingen, zag er zeer goedkoop uit gaat terug
Beste Hanne, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? βοΈ Met vriendelijke groet, Sofie
Precies zoals ik hem online had gemaakt! Ook de levering ging heel snel. Bedankt!
Hoi Melissaπ Wat een mooie beoordeling π! Daar worden we heeel blij van π! Dankjewel!!! Liefs, Sofieπ
Aangenaam verrast van de kwaliteit!
Het is heel makkelijk om zelf een hoesje te ontwerpen bij Casecompany. De bestelling is snel binnen en de kwaliteit is super. Zeker een aanrader.
Hoi Kim. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en begrip. π Wij zijn blij dat u tevreden bent met de geleverde bestelling en kijken al uit naar uw volgende bestelling.π©π Groetjes, Sofie
Het was lang onderweg maar hetis heel mooi.Het mocht met popsokit maar dat is een verwennerij het is een heel tof hoesje en is heel handig en mooi.
Dankjewel Emmy! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Tip top in orde
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Mijn hoesje werdt op tijd geleverd door Bpost. Toen ik het hoesje uit de verpakking haalde was het precies wat ik verwachtte. De kwaliteit was perfect. En het past precies rond mijn nieuwe telefoon. Ik heb hier geen negatieve punten over! Heel blij ermee !
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Tevreden
Hallo Annelies! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ja ik ben blij met mijn case,ze hebben juist hetzelfde gestuurd als ik heb gevraagt,ben er heel blij mee...
Hoi Anna, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Zoonlief is erg blij met z'n gepersonaliseerde telefoonhoesje. Het was leuk geweest als we het format nog een beetje hadden kunnen wijzigen (bvb lettertype), maar wij zijn tevreden!
Hoi An. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en begrip. π Wij zijn blij dat u tevreden bent met de geleverde bestelling en kijken al uit naar uw volgende bestelling.π©π Groetjes, Sofie
Heel mooi hoesje, snel geleverd.
Hoi Christel , we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! πΊ Liefs, Sofieπ
Stevig, mooi, praktisch, Veilig om je gsm zo te gebruiken ... had ik dit maar eerder gekocht
Hoi Kathleen Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. π Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ππ Hartelijke groetjes, Sofie
Dit is mijn 2 hoesje van jullie. Over het eerste was ik ruim tevreden. Deze keer niet. Het hoesje komt volledig los en dit zonder speciale dingen mee te doen. Het is jammer voor dit geld en vraag me af wat julie hieraan zullen doen? mvg
Hoi Dominique, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Geleverd volgens gevraagd,zeer mooi
Hallo Ingrid! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π