super !

de oudste dochter had dit zelf ontworpen op jullie website - verjaardagscadeautje - en is er zรฉรฉr tevreden mee ! makkelijk kiezen/kopen/betalen/snelle levering

Heel tevreden met de bestelling

Super prijs/kwaliteit. Heel soepel Vlotte levering. Zo leuk de oh zo mooie foto's van mijn gezin dicht bij me. Top

Goede kwaliteit bedrukking, snelle levering, ruime keuze

Na eerst wat gepuzzel om de fotoโ€™s goed om het hoesje te krijgen, uiteindelijk de bestelling kunnen doen. Het hoesje met de fotoโ€™s blijft mooi ontwerp. Er gaan sleutels over het hoesje heen en zie nu net een eerste kleine beschadiging. Vuil kan makkelijk met een doekje worden afgenomen (zat oa modder op van een modderrun). Er zijn zoveel verschillende leuke hoesjes te bestellen dat er voor iedereen wel een hoesje tussen zit.

Love it!

Prachtig

Ik ben helle blij is goed en mooi

Het is mooi en van super kwaliteit , een echte aanrader .

Past perfect, grappige quote, onberispelijke service

De hoesjes doen hun werk en beschermen super!

Supper ,zeer tevreden

Supper tevreden. Snelle service ook. Top...

Super !

Ik had een hoesje besteld en na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen. Waarschijnlijk verloren gegaan met de koerierdienst. Ik heb contact opgenomen met CaseCompany en ik had dezelfde dag nog reactie en er werd onmiddelijk een nieuw hoesje opgestuurd ! Vandaag het hoesje ontvangen en het voldoed helemaal aan de verwachtingen. Super tevreden klant ! Goede service & kwaliteit !

Super leuke ontwerp mogelijkheden!

Vele opties om het hoesje naar eigen smaak te creรซren!

Achterkant is na 2 weken al kapot, het materiaal gaat er snel af.

Het gepersonaliseerde deel van het hoesje heeft na 2 weken al meerdere 'gaten', het materiaal is van slechte kwaliteit en heeft daarnaast ook nog een vieze geur.

Mooi case, prima verzending, alles goed verlopen.

Supermooi

Zoals steeds bij een nieuwe mobile zet ik mijn overleden Mickey op de cover. En weer is het een mooi resultaat

heel mooi en goed op tijd verzonden. Super

Ik zag deze case op facebook voorbij komen en vond het heel mooi met een persoonlijke touch. Heb deze naar eigen zin gekozen met naam en rozen en heb deze perfect thuis gekregen na een paar dagen. Ben heel tevreden van de kwaliteit en de service.

Prachtige case, snelle levering

Maar 1 nadeel: mijn draadloze oplader werkt nog maar half zo goed samen met de telefoon.

Heel mooie cover en de touw is super ook omdat je die kan ervan halen indien die niet nodig is , mooie tekeningen en tof met je naam erop

Super mooie hoes

Perfecte moederdagcadeau!

Mijn moeder is heel erg tevreden van haar gepersonaliseerde hoesje. Haar iPhone is perfect beschermd en de kwaliteit van de foto is uitstekend. Bedankt!

Correct en uitstekende correspondentie!

Mijn Bestelling leek verloren maar op elke mail werd direct geantwoord Uiteindelijk hebben Ze opnieuw mijn bestelling herverzonden! Knap van Jullie! En mijn mama was super happy! Dankjewel Nathalie

Snel geleverd en prachtig resultaat

Tevreden, ziet en voelt er stevig uit. Foto's hebben goede kwaliteit

Tevreden, ziet en voelt er stevig uit. Foto's hebben goede kwaliteit

Perfect en veel complimenten

Perfect, leuk hoesje waarvan ik al veel complimenten kreeg! Snelle levering ook.

Sluit goed aan

Het bestelproces vond ik niet heel prettig met het stukje van het ontwerpen. Het hoesje zelf is echt heel mooi geworden. Het enige is dat je iets streepjes van het printen ziet.

Wauw zo tof

Na de bestelling was het hoesje er al na een paar dagen . Zit mooi rond de gsm, stevig. Straten plan klopt volledig . Zoon blij met het nieuwe unieke hoesje van zijn dorp

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent