de oudste dochter had dit zelf ontworpen op jullie website - verjaardagscadeautje - en is er zรฉรฉr tevreden mee ! makkelijk kiezen/kopen/betalen/snelle levering
Hoi Marleen๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Super prijs/kwaliteit. Heel soepel Vlotte levering. Zo leuk de oh zo mooie foto's van mijn gezin dicht bij me. Top
Hoi Femke Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. ๐ Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ๐๐ Hartelijke groetjes, Sofie
Na eerst wat gepuzzel om de fotoโs goed om het hoesje te krijgen, uiteindelijk de bestelling kunnen doen. Het hoesje met de fotoโs blijft mooi ontwerp. Er gaan sleutels over het hoesje heen en zie nu net een eerste kleine beschadiging. Vuil kan makkelijk met een doekje worden afgenomen (zat oa modder op van een modderrun). Er zijn zoveel verschillende leuke hoesjes te bestellen dat er voor iedereen wel een hoesje tussen zit.
Hoi Johanna๐, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ๐๐ค Je bent een topper!! ๐บ
Love it!
Yeej, how nice that you are happy!!! ๐ You're welcome and see you soon? ๐บ
Ik ben helle blij is goed en mooi
Hallo Dos Santos! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Het is mooi en van super kwaliteit , een echte aanrader .
Beste Barry, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Past perfect, grappige quote, onberispelijke service
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
De hoesjes doen hun werk en beschermen super!
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
Supper tevreden. Snelle service ook. Top...
Dankjewel Manolya! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik had een hoesje besteld en na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen. Waarschijnlijk verloren gegaan met de koerierdienst. Ik heb contact opgenomen met CaseCompany en ik had dezelfde dag nog reactie en er werd onmiddelijk een nieuw hoesje opgestuurd ! Vandaag het hoesje ontvangen en het voldoed helemaal aan de verwachtingen. Super tevreden klant ! Goede service & kwaliteit !
Dankjewel Yara! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Vele opties om het hoesje naar eigen smaak te creรซren!
Hoi hoi! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! ๐๐๐ Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 10 punten volgende keer! โญ Fijne dag, Sofie
Het gepersonaliseerde deel van het hoesje heeft na 2 weken al meerdere 'gaten', het materiaal is van slechte kwaliteit en heeft daarnaast ook nog een vieze geur.
Hoi Hamza, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi case, prima verzending, alles goed verlopen.
Ahw, wat een fijn bericht! ๐ Heel veel dank voor de complimenten. ๐ We zien jouw graag weer terug! ๐ค
Zoals steeds bij een nieuwe mobile zet ik mijn overleden Mickey op de cover. En weer is het een mooi resultaat
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Ik zag deze case op facebook voorbij komen en vond het heel mooi met een persoonlijke touch. Heb deze naar eigen zin gekozen met naam en rozen en heb deze perfect thuis gekregen na een paar dagen. Ben heel tevreden van de kwaliteit en de service.
Hallo Rita! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Maar 1 nadeel: mijn draadloze oplader werkt nog maar half zo goed samen met de telefoon.
Hoi Monique! Bedankt voor de recensie. Dat maakt ons super blij! ๐๐๐ Sorry voor het oplaadprobleem, gelukkig was het de moeite waard! Volgende keer gaan we voor de 10 punten! โญ Nog een hele fijne dag, Sofie
Heel mooie cover en de touw is super ook omdat je die kan ervan halen indien die niet nodig is , mooie tekeningen en tof met je naam erop
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Super mooie hoes
Hallo Kimberley! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Mijn moeder is heel erg tevreden van haar gepersonaliseerde hoesje. Haar iPhone is perfect beschermd en de kwaliteit van de foto is uitstekend. Bedankt!
Hallo Lynn! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Mijn Bestelling leek verloren maar op elke mail werd direct geantwoord Uiteindelijk hebben Ze opnieuw mijn bestelling herverzonden! Knap van Jullie! En mijn mama was super happy! Dankjewel Nathalie
Hoi Nathalie , we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! ๐บ Liefs, Sofie๐
Snel geleverd en prachtig resultaat
Hallo Django! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Tevreden, ziet en voelt er stevig uit. Foto's hebben goede kwaliteit
Hi Lien! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! ๐๐๐ Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 10 punten volgende keer! โญ Fijne dag, Sofie
Perfect, leuk hoesje waarvan ik al veel complimenten kreeg! Snelle levering ook.
Hoi Laetitia,๐ Wat een mooie beoordeling ๐! Daar worden we heeel blij van ๐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie๐
Het bestelproces vond ik niet heel prettig met het stukje van het ontwerpen. Het hoesje zelf is echt heel mooi geworden. Het enige is dat je iets streepjes van het printen ziet.
Hoi Marjon๐, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ๐๐ค Je bent een topper!! ๐บ
Na de bestelling was het hoesje er al na een paar dagen . Zit mooi rond de gsm, stevig. Straten plan klopt volledig . Zoon blij met het nieuwe unieke hoesje van zijn dorp
Wow, Wat een positief bericht! ๐บ๐ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! ๐ค