Prima product!

Product is (voorlopig) helemaal in orde! Jammer dat je extra moet betalen voor een tracking code, maar verder helemaal tevreden.

Is gewoon fantastisch

Is mooi afgewerkt

Super product

Helemaal naar wens. Mooie afwerking van het product. Snelle levering.

Gewoon het beste telefoonhoesje dat ik heb gehad!

De hoes is echt van goede kwaliteit en zeer mooi. Ik ben er heel tevreden mee en zal zeker in de toekomst nog hoesjes bestellen bij Case Company.

Tevreden

Ben tevreden maar er ontbreekt een stukje van mijn tekst, family, is nu fa. Doch geen probleem hou hem wel zo.

Betaalbare, sterke hoesjes met mooie print

Dit is mijn 5de hoesje van de Eva Mouton reeks en ik ben er zeer tevreden mee. Het hoesje is betaalbaar, maar vooral sterk, wat belangrijk is bij een smartphone. De print is ook steeds mooi.

Mooie

Het is heel mooi gedaan

Heel mooi en tof

Mooi aanpast gsm hoesje ♡

Kleuren zijn prachtig,echt het hoesje dat werd afgebeeld op de website. Heel tevreden mee en het past perfect rond de gsm.

Heel mooi resultaat en goede service.

Heel tevreden , de eerste is beschadigd toegekomen ,had dan een mailtje gestuurd met foto van de beschadiging en ze hebben mij een nieuwe opgestuurd. Super service . Alvast hartelijk dank .

Tres bonne

Good quality

Hoesje zoals we wouden!

Hele goeie ervaring

uitstekend

Heel mooi

Goede en snelle service

Twee hoesjes besteld, proces om online te bestellen is heel makkelijk, hoesjes werden vrij snel geleverd, keurig verpakt en mooie kwaliteit, ben dik tevreden.

super geweldige hoesjes

mijn hoesje is echt super goed. echt een aanrader aan andere mensen. want het zijn goeie vaste hoesjes en heel mooi van foto's.

zeer tevreden over zowel het hoesje alsook de service en levering

Voldoende

Mét touw en houdertje zit het hoesje wat te los onderaan, eronder is het prima. Mooie print.

TOP !!!!

TOP service en mooi product !!!

Heel mooi en heel snel geleverd , super

Heel gemakkelijk om te bewerken en vlotte verwerking .

Super product

Het hoesje dat ik kocht is echt stevig. Prijs/kwaliteit top!

Prachtig kwaliteit

Ik dacht ga maar brol zijn toen ik het kreeg zag ik meteen dat het kwaliteit was mooi afgewerk dus ben zeer te vrede

toppie!

al veel complimentjes over gekregen ! mijn geliefden altijd bij me...

Wat een stijlvol hoesje !

Prima kwaliteit , mooie verpakking die je nog eens kan hergebruiken ! Snelle service.

Top! Leuke case met de gezichtjes van mijn zoontjes

Bestelling en levering waren goed in orde. De case super tof! Een aanrader :-)

Snel, perfect en altijd tevreden

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent