Vage website

Toen ik mijn bestelling had gedaan zag ik niets op de website. Ik kreeg ook geen mail waarin mijn bestelling werd bevestigd. Ik wist niet of mijn bestelling zou aankomen of niet en ik wist ook niet wanneer het zou aankomen.

Het is mooi

Het is mooi alleen gaat het er snel af ik krijg al schilfers te zien op men hoesje

top

Ik vind het heel mooi ben er super blij mee

Het ideale geschenk!

Een ideaal geschenk om je kleinkind gelukkig mee te maken.

Prachtig

Heel mooi item ,zeer tevreden, en een snelle levering Dank u annie ceybergh

Super mooie oplossing

Bij bestelling niet de hangkoort dat ik wou , Met een mailtje en bijgevoegde fotos Hebben jullie een super mooie oplossing aangeboden . Iedereen tevreden top!

Ik had een gsm hoesje besteld, maar blijkbaar was er een verschil tussen een 6 en een SE . Had hier voor een mailtje naar jullie verstuurd. En kreeg van jullie een code ( bedrag ) om het juiste te bestelling. Hartelijk dank hiervoor! Top service .

Niet goed

Mijn foto is er al de helft af en verkleurd hellemaal

Mooie case en duidelijke foto's.

Heel te vrede

Voor de eerste keer besteld en ik ben heel te vrede. Ik zou het zeker aanbevelen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi afgewerkt & snel geleverd.

Foto mooi afgewerkt op cover en vlotte en snelle levering. Zeer tevreden.

geweldig

Mooi hoesje

Mooi hoesje, ziet er uit als op de foto. Alleen is de afbeelding op de buitenkant geprint zonder beschermlaag erover, waardoor deze zeer snel af gaat.

Ben superblij met mijn gsm cover.

Super blij met mijn ,, muticase ,, doet perfect wat ik ervan verwachte , maakt mijn wandelingen en de mogelijkheid fotoโ€™s te maken super makkelijk Mijn kleinkinderen noemen mij multi ,,, prachtig toch ? Me happy

Kwaliteit is onvoldoende.

De zijkant van het hoesje is niet in de kleur van het ontwerp maar zwart. Dit was een erge teleurstelling. Ook heb ik het hoesje nu slechts enkele weken en een deel van de verf is reeds afgeblotโ€ฆ ik heb mijn vragen dus over de kwaliteit. Niet tevreden.

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Heel mooi hoesje en snel geleverd โค๏ธ

a lovely touch

very happy with my custom case its good quality and makes.mw happy when i use my phone daily

Dat was goed

Vlekkeloos parcours!

Fantastische, betrouwbare ervaring! De keuzemogelijkheden zijn eindeloos! Het hoesje sluit naadloos aan bij mijn GSM en is gemaakt van een dik flexibel plastic dat niet afbreekt wanneer je de telefoon laat vallen. De print op het hoesje is kwalitatief en schilfert niet af. Levering ging vrij snel. Ik kon het pakket niet volgen (die optie was betalend, heb ik geweigerd) gezien het in een enveloppe past en dus gewoon door de brievenbus ging. Positieve ervaring, aan te bevelen!

Heel mooi en goed hoesje.

Eerste twee weken heeft het wel wat een rare geur die ook afgeeft aan je handen. Maar blijft dus niet. Heel tevreden!

Fantistisch mooi!

We waren op zoek naar een leuk gsm-covertje voor de jarige tienerdochter. Ze wilde graag eentje van Stranger Things. Maar de bestaande covers vond ze niet mooi. Dus zijn we zelf aan de slag gegaan met foto's die ze wel mooi vond. Zo hebben we dus een geweldig mooi hoesje gemaakt! Het is natuurlijk altijd bang afwachten of de cover en foto ook net is zoals je hoopt. Maar ik kan hier alleen maar stoefen. De cover zag er nog beter uit dan verwacht! echt prachtig! Ook de kwaliteit en stevigheid waren bovenverwachting. Hierbij dus een super trotse en blije dochter met jaloerse vriendinnen :-)

Toppie

Hier se een tevreden klant . Is gewoon prachtig gemaakt de volgende zal zeker weer van jullie worden, gewoon weg toppie voormij een dikke 9, 1/2

Super service en Top kwaliteit

Teleurstellend

Na 1 week het hoesje in gebruik te hebben is een deel van de folie reeds beschadigd. De folie gaat er ongelofelijk snel af. Bovendien geeft de kleur af op kledij. Geen aanrader.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent