Goeie ervaring nagekomen wat men beloofd heeft

Mooie en solide cover met degelijke bedrukking

Super.

Snelle levering. Hoesje past perfect. En is super mooi afgewerkt.

Deze is nog steeds niet aangekomen

Gelieve dit te bekijken

Top zowel de levertijd als de kwaliteit !

Past perfect en werd zeer vlug geleverd !

Uit stekend, top!!

Het is heel mooi, en super goed afgewerkt. Echt een aanrader.

Super tevreden van mijn hoesje het is uniek en van zeer goede kwaliteit en ook zeer snel geleverd ik ben fan voor mij is alles TOP !

Super tevreden

Ik ben super tevreden met mij bestelling. Super mooi, heel erg bedankt

Heel mooi

Heel mooi hoesje voor mijn gsm

Tevreden

Maar ik had een tweede besteld en betaald, maar die is nooit toe gekomen en dat is heel jammer

Heel mooie en heel sterk SUPER MOOIE !!!!

Heel aangenaam

heel aangenaam, snel geleverd, mooie hoesjes

Heel mooi hoesje met mijn naam op. Ik krijg er veel goede reacties op.

Zeer tevreden van mooi en duidelijke foto s

Super goed past perfect en mooi kwaliteit

Super goed hoesje past perfect en heel mooi kwaliteit van de foto’s

Super tevreden!

Heel mooi, zoals voorgesteld bij het ontwerpen, goed stevig hoesje

altijd een top ervaring

Dit is mijn 2de case die ik al bestelde bij de Case Company, Super gemakkelijke website voor het customizen, snelle levering en vaak zelfs goedkoper dan een ander pre made silicone case. mijn GSM is zelfs al van de trap gevallen in deze case, geen enkele schade. TOP TOP TOP!

Ik had een verkeerd model doorgegeven, mijn fout, en toch een nieuw hoesje aangekregen! Geweldige service noem ik dat! Bedankt!

Degelijk

Top case maar spijtig dat de kaart niet volledig is. Er is ruimte overgelaten voor de gemeentenaam maar als er niets is ingevuld dan is er een zwarte "plek"

Gewoon super

Heel mooi en super blij

Leuk

Leuke print. Past goed op de smartphone.

Beste aankoop voor mijn ADHD-brein

Ik kocht het hoesje met een koord aan, met opdruk van de fantastische Karen Francois "Ik pak toch nooit op". Ik moet eerlijk zijn, ik pakte voordien nooit mijn telefoon op omdat ik die overal liet rondslingeren, ver weg van mijn nabijheid. Vandaar de slimme aankoop: hoesje mΓ©t koord. Ja nu leest iedereen wat er op mijn hoesje staat, en belieg ik mezelf en anderen omdat ik nu net wΓ©l de telefoon opneem omdat ie gewoon aan mij hangt. Handig voor mijn ADHD-brein en verwarrend voor de medemens die nu niet goed weet of ik net wel of niet mijn telefoon ga opnemen.

Prachtig hoesje

Dit is mijn 2de hoesje via jullie en ben weer zeer tevreden! De foto's zijn erg mooi en het beschermd ook goed, dus top!! Ik zou zeker weer bestellen

Super tevreden!

Ik ben super tevreden van mijn GSM hoesje met eigen foto. Heel mooi gemaakt en snelle levering. 10op10! Grtjes

snelle levering en spermooi hoesje met eigen foto's

het bestellen ging heel makkelijk en nog dezelfde dag werd mijn hoesje gemaakt en verzonden. de dag erna had ik hem dus al in huis

heel tevreden

zeer mooi gedaan