prachtig

zeer goed en snelle levering

Case past als gegoten en met degelijke print

Precies zoals de preview het toonde. Zeer tevreden.

Sorry, niet zo goed

Case is al stuk gegaan

Zeer mooi

Het gsm-hoesje is zeer mooi, we zijn zeer tevreden, goeie prijs-kwaliteit!

Trouwe fan

Ik ben een trouwe CaseCompany fan dus ook rond mijn nieuwste iPhone kwam een CC-hoesje. De hoesjes zijn van goede kwaliteit en het aanbod is eindeloos én personaliseerbaar. Top!

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn aankoop! De kwaliteit is heel goed en ziet er precies uit zoals op de website! Zeker aan te raden!! Prijs-kwaliteit is super

Mega cute

Ik ben enorm blij met dit hoesje raad het zeker aan naar andere mensen

Ik ben enorm tevreden over Casecompany.

Mijn ervaring met Casecompany is zeer goed. Ik raad het iedereen aan om hier je hoesje te kopen. Voor mijn gsm bestaan er niet zoveel hoesjes op andere sites. Maar hier hebben ze een zeer ruim assortiment hoesjes voor elke gsm. De klantenservice staat ook altijd voor je klaar.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Veel keuze,snelle levering

Mijn dochter heeft zelf haar hoesje kunnen samenstellen en ze is er echt superblij mee! zoveel mogelijkheden, snelle service en goede kwaliteit!

Uitstekend!!!

Bij de eerste bestelling bleek de maat niet goed. Er werd meteen op mijn niet zo fijne beoordeling geacteerd. Met als gevolg de juiste maat gekregen zonder extra kosten. Prima service

Mooi hoesje, snelle verzending en ik had een fout gemaakt die zij direct hebben opgelost. Helemaal top!

Mooie en goede kwaliteit! Mooie prijs! Snelle levering! Ik bestel nergens anders nog een case.

Helemaal in orde

Was snel aangekomen en is helemaal in orde was wat ik verwachtte

kleurrijk!

Heel tevreden over mijn hoesje. Heel kleurrijk, stevig en past goed op mijn A33.

Geweldig !

Echt een heel mooi hoesje! Wel jammer dat je extra moet betalen voor het verzende van het hoesje. Maar voor derest is het wel een heel goed product ! Foto's staan et mooi op en het hoesje zelf is beschermend en stevig. Geweldig ! Zeker een aanrader !

Super blij!

Ik ben heel blij met mijn gepersonaliseerde hoesje! Nu weet iedereen van wie de telefoon is, heel stevig en degelijk!

Goede en snelle service, leuke printjes, degelijk spul!!

Leuke hoesjes, goede service, snelle reacties op vragen !

Mooie en snel geleverd

Superblij!

Heel mooi geworden! Ik ben supertevreden met mijn nieuwe telefoonhoesje met mijn favoriete foto's. Ligt ook nog goed in de hand en beschermd mijn telefoon perfect

Slechte kwaliteit

De printkwaliteit van de foto’s is echt ondermaats, je kan zo de strepen zien van de printer. De foto’s worden hierdoor heel wazig. Mooi van ver maar ver van mooi…. Enige pluspunt is dat ze relatief snel leveren.

De leukste

Als dit niet de schattigste case ever is…. Zo blij hiermee, ik kijk al naar volgende aankopen maar wil deze eigenlijk liefst nooit meer van m’n iPhone doen

schitterend

zeer tevreden met mijn hoesje, eindelijk een hoesje dat volledig rond mijn gsm zit en valbescherming heeft die beetje uitsteken ! mooie bewerking van de foto's

Zeer mooi van design

Ik vind het een super mooi ontwerp daar ben ik heel blij mee ; het was echt zoals het ontwerp :-) zeer mooie kleuren . Maar ik vind het te glad ,ik had het een beetje ruwer verwacht zodat het niet uit je hand glijd want dan kan hij alsnog op de grond vallen

Super mooi design en veilig hoesje

Hele mooie kleuren. Past perfect op mijn telefoon. Prijs kwaliteit is top!!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent