zeer goed en snelle levering
Beste Luc, Wat een geweldig compliment dat u tevreden bent, daar zijn we ontzettend blij mee. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Precies zoals de preview het toonde. Zeer tevreden.
Hallo Joren! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, dat geeft ons een enorme voldoening. Hartelijk bedankt voor uw prachtige woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Case is al stuk gegaan
Hoi Marita, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Het gsm-hoesje is zeer mooi, we zijn zeer tevreden, goeie prijs-kwaliteit!
Beste Claudia, Wat een fantastisch nieuws dat u tevreden bent, daar doen we ons best voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ik ben een trouwe CaseCompany fan dus ook rond mijn nieuwste iPhone kwam een CC-hoesje. De hoesjes zijn van goede kwaliteit en het aanbod is eindeloos én personaliseerbaar. Top!
Hallo Yasmine! Het is echt geweldig om te horen dat u tevreden bent, dat maakt ons werk zo waardevol. Hartelijk bedankt voor uw prachtige woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Heel tevreden met mijn aankoop! De kwaliteit is heel goed en ziet er precies uit zoals op de website! Zeker aan te raden!! Prijs-kwaliteit is super
Hoi Louise, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Ik ben enorm blij met dit hoesje raad het zeker aan naar andere mensen
Hallo NAME! 🌺 Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie 😍
Mijn ervaring met Casecompany is zeer goed. Ik raad het iedereen aan om hier je hoesje te kopen. Voor mijn gsm bestaan er niet zoveel hoesjes op andere sites. Maar hier hebben ze een zeer ruim assortiment hoesjes voor elke gsm. De klantenservice staat ook altijd voor je klaar.
Lieve Romi! Wat een fijn bericht zeg 😍 Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Mijn dochter heeft zelf haar hoesje kunnen samenstellen en ze is er echt superblij mee! zoveel mogelijkheden, snelle service en goede kwaliteit!
Hi Kim! 😁 Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! 😇💐 Liefs, Sofie
Bij de eerste bestelling bleek de maat niet goed. Er werd meteen op mijn niet zo fijne beoordeling geacteerd. Met als gevolg de juiste maat gekregen zonder extra kosten. Prima service
Hoi Lenny Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗
Mooi hoesje, snelle verzending en ik had een fout gemaakt die zij direct hebben opgelost. Helemaal top!
Hoi Mirjam, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Mooie en goede kwaliteit! Mooie prijs! Snelle levering! Ik bestel nergens anders nog een case.
Hoi Katty Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Was snel aangekomen en is helemaal in orde was wat ik verwachtte
Beste Melissa Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet. Bij Case Company doen we ons best om onze klanten hoogwaardige producten en een uitstekende service te bieden. We hopen je snel weer te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Heel tevreden over mijn hoesje. Heel kleurrijk, stevig en past goed op mijn A33.
Beste Tamara Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het kleurrijke en stevige hoesje dat je bij ons hebt besteld en dat het goed past op je A33. Bij Case Company streven we er altijd naar om hoogwaardige en gepersonaliseerde producten te bieden die onze klanten blij maken en hun apparaten beschermen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Echt een heel mooi hoesje! Wel jammer dat je extra moet betalen voor het verzende van het hoesje. Maar voor derest is het wel een heel goed product ! Foto's staan et mooi op en het hoesje zelf is beschermend en stevig. Geweldig ! Zeker een aanrader !
Beste Febe Dankjewel voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het hoesje en dat de foto's er mooi op staan. Bij Case Company doen we ons best om hoogwaardige en beschermende hoesjes aan te bieden die ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden. We begrijpen dat extra verzendkosten vervelend kunnen zijn, maar we proberen onze producten tegen een redelijke prijs aan te bieden en onze verzendkosten zijn gebaseerd op de kosten die we maken om je bestelling veilig en snel bij je te krijgen. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Ik ben heel blij met mijn gepersonaliseerde hoesje! Nu weet iedereen van wie de telefoon is, heel stevig en degelijk!
Beste Nele Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je gepersonaliseerde hoesje! Bij Case Company streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en beschermende hoesjes die ook nog eens een persoonlijk tintje hebben. We zijn blij te horen dat je het hoesje stevig en degelijk vindt en dat het nu voor iedereen duidelijk is van wie de telefoon is. Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Leuke hoesjes, goede service, snelle reacties op vragen !
Beste Angela Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de hoesjes en onze service. Bij Case Company vinden we het belangrijk om onze klanten de beste ervaring te bieden en te zorgen voor snelle reacties op eventuele vragen of opmerkingen. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Mooie en snel geleverd
Beste Romina Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de levering en dat je het hoesje mooi vindt. Bij Case Company doen we ons best om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen bedienen! Met vriendelijke groeten Sofie
Heel mooi geworden! Ik ben supertevreden met mijn nieuwe telefoonhoesje met mijn favoriete foto's. Ligt ook nog goed in de hand en beschermd mijn telefoon perfect
Beste Karin Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe telefoonhoesje! Het doet ons goed om te weten dat je de kwaliteit en het ontwerp waardeert. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je gepersonaliseerde hoesje! Met vriendelijke groeten Sofie
De printkwaliteit van de foto’s is echt ondermaats, je kan zo de strepen zien van de printer. De foto’s worden hierdoor heel wazig. Mooi van ver maar ver van mooi…. Enige pluspunt is dat ze relatief snel leveren.
Hoi Sarah, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Als dit niet de schattigste case ever is…. Zo blij hiermee, ik kijk al naar volgende aankopen maar wil deze eigenlijk liefst nooit meer van m’n iPhone doen
Beste Els Het spijt me te horen dat de printkwaliteit van de foto's op je hoesje niet naar tevredenheid was. Het kan voorkomen dat soms de printkwaliteit niet voldoet aan de verwachtingen, ondanks de zorg die wordt besteed aan het printproces. Het is echter goed om te horen dat de levering snel was. Ik hoop dat de volgende keer de printkwaliteit wel voldoet aan jouw verwachtingen. Met vriendelijke groeten Sofie
Beste Charlie Graag gedaan! Laat het gerust weten als je nog meer vragen hebt. Met vriendelijke groeten Sofie
zeer tevreden met mijn hoesje, eindelijk een hoesje dat volledig rond mijn gsm zit en valbescherming heeft die beetje uitsteken ! mooie bewerking van de foto's
Beste Sien Bedankt voor je positieve feedback over je nieuwe telefoonhoesje! We zijn blij om te horen dat het hoesje aan al je verwachtingen voldoet en je telefoon volledig omhult met valbescherming die een beetje uitsteekt. Onze ontwerpers hebben hard gewerkt aan het bewerken van de foto's op het hoesje om ervoor te zorgen dat het er fantastisch uitziet. Het doet ons deugd om te weten dat je tevreden bent met het resultaat. We hopen dat je blijft genieten van je nieuwe hoesje en dat het je telefoon goed beschermt. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen! Vriendelijke Groeten Sofie
Ik vind het een super mooi ontwerp daar ben ik heel blij mee ; het was echt zoals het ontwerp :-) zeer mooie kleuren . Maar ik vind het te glad ,ik had het een beetje ruwer verwacht zodat het niet uit je hand glijd want dan kan hij alsnog op de grond vallen
Beste Mireille Bedankt voor je positieve feedback over het ontwerp van je nieuwe hoesje. We zijn blij om te horen dat het ontwerp je bevalt en dat de kleuren mooi zijn. We vinden het jammer dat het hoesje niet helemaal aan je verwachtingen voldoet wat betreft de grip. Onze excuses hiervoor. We begrijpen dat het belangrijk is dat je telefoon niet uit je hand glijdt en we zullen dit zeker meenemen in onze toekomstige ontwerpen. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben over het hoesje, dan staan we altijd klaar om je te helpen en samen naar een oplossing te zoeken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als je leverancier van telefoonhoesjes. We hopen dat je blijft genieten van je nieuwe hoesje en dat het je telefoon goed beschermt. Met vriendelijke groet,
Hele mooie kleuren. Past perfect op mijn telefoon. Prijs kwaliteit is top!!
Beste Alex Bedankt voor je positieve feedback over je nieuwe telefoonhoesje. We zijn blij om te horen dat de kleuren van het hoesje mooi zijn en dat het perfect past op je telefoon. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van ons product. We doen ons best om hoogwaardige producten te bieden tegen betaalbare prijzen en het doet ons deugd om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven. Bedankt voor het kiezen van ons als je leverancier van telefoonhoesjes. We hopen dat je blijft genieten van je nieuwe hoesje en dat het je telefoon goed beschermt. Met vriendelijke groet, Sofie