Dank u
Beste Cahandar Graag gedaan! Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi hoesje,komt goed over de hoeken dus beschermt goed. Goeie kwaliteit
Beste Ilse Bedankt voor je positieve feedback over je nieuwe telefoonhoesje. We zijn blij om te horen dat het hoesje mooi is en goed over de hoeken van je telefoon past, waardoor het goed beschermt tegen stoten en vallen. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje. We doen ons best om hoogwaardige producten te bieden en het doet ons deugd om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven. Bedankt voor het kiezen van ons als je leverancier van telefoonhoesjes. We hopen dat je blijft genieten van je nieuwe hoesje en dat het je telefoon goed beschermt. Met vriendelijke groet, Sofie
Ik kreeg de hoesjes binnen 1 was helemaal doorzichtig en de andere was doorzichtig met een print het hoesje is gebroken na 1 dag foto wel mooi veel te duur voor wat de kwaliteit maar is zeer ontevreden ik heb 1 hoesje teruggestuurd en dit is toegekomen bij jullie maar ik zou graag volledig mijn geld terug hebben ik betaal hier niet voor!
Hoi Lorena, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Bonne qualité et identique à la photo. Très pratique et facile à utiliser !
Bonjour Emeline, Merci beaucoup pour votre aimable retour sur votre achat récent. Nous sommes ravis de savoir que vous avez apprécié la qualité de votre nouvel étui de téléphone et que celui-ci correspondait parfaitement à l'image que vous aviez en ligne. Il est également formidable de savoir que vous trouvez cet étui pratique et facile à utiliser. Nous sommes fiers de fournir des produits de haute qualité à nos clients, et nous sommes heureux que vous ayez apprécié votre expérience d'achat chez nous. Nous espérons que votre nouvel étui vous apportera entière satisfaction et qu'il répondra à vos besoins. Nous vous remercions de nous recommander et de nous faire confiance pour vos besoins en matière de protection de téléphone. Si vous avez d'autres questions ou commentaires à partager, n'hésitez pas à nous contacter. Nous serons heureux de vous aider. Bonjour Sofie
Heel mooi design en sterk materiaal, aan te raden voor iedereen, veel keuze……!!!
Beste Nancy Dank je wel voor je positieve feedback over je recente aankoop bij ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het design en de kwaliteit van het materiaal van het product. Het doet ons deugd om te weten dat je ons product zou aanbevelen aan anderen en dat je de keuzemogelijkheden op prijs stelt. We streven er altijd naar om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden, en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn met jouw aankoop. We hopen dat het product aan al je verwachtingen voldoet en dat het je goed van dienst zal zijn. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en voor het aanbevelen van ons product. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen! Met vriendelijke groet, Sofie
Heel mooi hoesje, geen opmerkingen, gemakkelijk met kabel!
Beste Sandrien Bedankt voor je positieve feedback over je recente aankoop bij ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het hoesje en dat je geen opmerkingen hebt. Het doet ons deugd om te weten dat het hoesje gemakkelijk is in gebruik met een kabel. We streven er altijd naar om onze klanten hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn met jouw aankoop. We hopen dat het hoesje je goed van dienst zal zijn en dat je er nog lang van kunt genieten. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet,
Tijdige levering. Stevig degelijk hoesje..
Beste Raf, Hartelijk dank voor je positieve feedback over je recente aankoop bij ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de tijdige levering van je product. Daarnaast is het geweldig om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van het hoesje en dat het stevig en degelijk is. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen dat het hoesje je goed van dienst zal zijn en dat het je telefoon zal beschermen tegen mogelijke beschadigingen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je feedback en voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Met vriendelijke groet, Sofie
Perfect tijdig geleverd zoals beloofd!
Beste Agnes, Bedankt voor je positieve feedback over je recente aankoop bij ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de tijdige levering van je product. Bij [bedrijfsnaam] doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd en in perfecte staat ontvangen, en het doet ons plezier om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en voor het kiezen van [bedrijfsnaam] voor je aankoop. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn hoesje is super mooi met open maken van me pakketje kreeg ik een traantje zo mooi is het hoesje
Beste Jessica Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe hoesje! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een positieve en emotionele ervaring voor jou. Bij [bedrijfsnaam] doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en het doet ons plezier om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en voor het kiezen van [bedrijfsnaam] voor je aankoop. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Bij het uitpakken van mijn gsmhoesje was ik meteen teleurgesteld. De kleuren zijn fletser dan op de afbeelding die als voorbeeld getoond werden. Ook de tekening zelf is minder scherp dan op het getoonde voorbeeld.
Beste Antwerpen Bedankt voor je feedback en we vinden het vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent over de kleuren en de scherpte van de tekening op je hoesje. We begrijpen dat het belangrijk is om de bestellingen te ontvangen zoals ze op onze website worden getoond. Onze excuses voor eventuele ongemakken die je hierdoor hebt ondervonden. We willen graag samen met jou naar een oplossing zoeken. We bieden onze klanten graag de best mogelijke service en we willen dat je tevreden bent met je aankoop. Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we dit voor je kunnen oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we dit snel voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Sofie
Prachtige cover ontvangen en goede kwaliteit. De levering was zoals aangegeven. Top service
Snelle levering en exact zoals online op de foto. Minpunt: hoesje komt niet over de rand vd gsm waardoor het geen bescherming biedt op je scherm.
Beste Kato, Bedankt voor je positieve feedback over de snelle levering en dat het hoesje er precies zo uitziet als op de foto's online. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We begrijpen dat het hoesje niet helemaal aansluit aan de randen van je gsm en dat het daardoor geen bescherming biedt op je scherm. We zullen je feedback meenemen en kijken of we hierin iets kunnen verbeteren in de toekomst. We hopen dat je toch tevreden bent met je aankoop en dat het hoesje je telefoon beschermt op andere delen. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Sofie
Het hoesje is precies zoals het besteld is. Ik heb er blij mee!
Beste klant, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat het hoesje precies is zoals je het besteld hebt en dat je er blij mee bent. Het is ons doel om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je aankoop en we hopen je snel weer terug te zien bij [bedrijfsnaam]! Met vriendelijke groet, Sofie
Duidelijk om iets te ontwerpen en snelle service!
Baste Ciel Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze ontwerpservice en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste klantervaring te bieden, dus het is geweldig om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt bij het ontwerpen van een product of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je aankoop en we hopen je snel weer terug te Met vriendelijke groet, Sofie
Ik zou het aanraden aan vrienden want past perfect en het pakje werd correct geleverd zelf vroeger dan aan gegeven
Beste Ria Bedankt voor je positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat het hoesje perfect past en dat het pakketje op tijd is geleverd. Het is ons doel om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd. We waarderen het ook dat je onze producten aan je vrienden zou aanbevelen. Als er in de toekomst iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je aankoop en voor het delen van je positieve ervaring met ons! Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi en degelijk
Beste Monja Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons product. Bij [bedrijfsnaam] doen we ons best om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame producten die aan hun verwachtingen voldoen. Als er in de toekomst iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je aankoop en voor het delen van je positieve ervaring met ons! Met vriendelijke groet, Sofie
Is leuk om zo mijn boys bij mij te hebben
Beste Heidi Bedankt voor het delen van je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Bij [bedrijfsnaam] willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde producten te maken die bij hun persoonlijkheid en stijl passen. We zijn blij te horen dat je blij bent met het ontwerp en dat het leuk is om jouw "boys" altijd bij je te hebben. Als er in de toekomst iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je aankoop en voor het delen van je positieve ervaring met ons! Met vriendelijke groet, Sofie
Ik had een verkeerd telefoonhoesje besteld, heel stom natuurlijk. Maar contact met hun opgenomen, het andere hoesje kon helaas niet meer geannuleerd worden omdat het al verwerkt was. Toen heb ik een kortingscode gekregen waarmee ik kosteloos het goede hoesje kon bestellen. Heel dankbaar!
Beste Marloes "Super dat je contact met ons hebt opgenomen toen je per ongeluk het verkeerde telefoonhoesje had besteld. We vinden het fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen door middel van de kortingscode, waardoor je het juiste hoesje zonder extra kosten kon bestellen. Bedankt voor je bestelling en veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje! 🤗📱💻" Met vriendelijke groet, Sofie
Spijtig genoeg heb ik een verkeerde maat gekocht.Maar daar kunnen jullie niks aan doen
Beste Ann "Wat jammer dat je de verkeerde maat hebt gekocht, maar geen zorgen, het kan gebeuren! Bedankt voor je begrip en we hopen dat je alsnog plezier hebt van je aankoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. 🤗👍" Met vriendelijke groet, Sofie
De geleverde case voor mijn iPhone is helemaal zoals ik het verwachtte. Mooi en stevig.
Beste Anicck "Geweldig om te horen dat de case voor je iPhone helemaal aan je verwachtingen voldoet! Dank je wel voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe case. 😃👍" Met vriendelijke groet, Sofie
Heel makkelijk te bestellen, snelle service / levering
Hallo Severine! Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons bestelproces en de snelheid van onze service en levering. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Sofie
Ik ben super tevreden en al heel wat positieve reacties gehad op mijn hoesje waardoor ik al vele van mijn vriendenkring jullie heb aanbevolen!! Echt een aanrader en stipt in levering ook! Merci doe zo verder. Grtjs Ann
Beste Ann, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je hoesje en dat je er zoveel positieve reacties op hebt gekregen! We vinden het geweldig dat je ons aanbeveelt bij je vriendenkring en we zullen ons best doen om onze kwaliteit en service te blijven verbeteren. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Sofie
De kwaliteit van het hoesje is heel mooi maar helaas is het gaatje voor mijn oplader een beetje te klein waardoor ik altijd mijn hoesje van mijn telefoon af moet halen om hem op te laden
Hi Cara, Wat jammer om te horen dat het gaatje voor de oplader te klein is en dat je het hoesje steeds moet verwijderen om je telefoon op te laden. Het is goed om te weten dat de kwaliteit van het hoesje verder wel goed is. Mocht je in de toekomst nog een hoesje bestellen, dan is het misschien een idee om even extra aandacht te besteden aan de afmetingen van de opladeropening om zo te voorkomen dat je weer tegen dit probleem aanloopt.
Ben heel te vreden, ziet er goed uit en een snelle levering !! Super dankjewel
Beste Gonny "Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat de levering snel was! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe aankoop. 😃👍" Met vriendelijke groet, Sofie
Voldoet aan de verwachtingen. Hopelijk blijven de afbeeldingen ook op langere termijn en beginnen ze niet 'weg te slijten'.
Beste Johan "Fijn om te horen dat het aan je verwachtingen voldoet! We hopen ook dat de afbeeldingen op de lange termijn mooi blijven. Als er toch iets mis gaat, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd klaar om te helpen! 😊👍" Met vriendelijke groet, Sofie