Volgende telefoonhoesje bestel ik ook zeker weer hier!

Snel ontvangen en super service, ik raad het zeker aan hier te bestellen!

Erg mooi !

Erg mooi telefoonhoesje, foto's komen goed overeen met echte foto's. Zal zeer zeker opnieuw bestellen, indien deze defect is.

Super blij

Ik ben super blij met het hoesje mooie kleuren en lettertype. Nu heb ik al me beestjes de hele dag bij me Zit goed beveiligd beeldscherm al ik me gsm per ongeluk valt

Wauw schitterend

Snelle levering en super kwaliteit, zeer tevreden en erg mooi .Zeker de moeite waard om te bestellen.

Slecht!!

Ik heb 2 hoesjes besteld met koord. Maar de hoesjes hebben geen opening voor mijn styles pennetje (samsung S23 Ultra). Klantenservice werkt met standaard mails die ze steeds opnieuw sturen. Op hun site kan ik geen beoordeling achter laten, dus ik kan niemand waarschuwen dat deze hoesjes niet compatibel zijn voor deze telefoon. Boos geworden nadat ik zoals gevraagd foto's heb opgestuurd en wederom de standaard mail kreeg. Kan geen excuus vanaf. Ik heb mijn geld teruggevraagd, ze zeggen dat te zullen doe. Ben benieuwd. Ik zat overigens eerst op trustpilot CaseCompany België. Daar allemaal zelfde ervaringen met de standaard email.

Mooi hoesje

Hoesje is mooi en snelle levering Dochter heeft softcase en ik heb met pasjes Haar hoesje stonk iets maar die van mij heel erg krijg de geur aan mijn handen en slaat op mijn ogen als we de woonkamer inkomen ruik je het meteen chemische lucht.

geweldig

ik heb al vaker bestelling gedaan toppie

Een heel stijlvol en mooi product, past perfect om mijn mobiel

Super bedrijf

Al meerdere besteld en zeer tevreden ,foto,s zijn mooi . Kwaliteit is ook zeer goed . Ben dus erg tevreden

Prachtig hoesje. Precies zoals verwacht

Gewoon goed!

Véél keuze, overzichtelijke webwinkel, kwalitatief hoesje en opdruk, snelle levering. Meer hoeft het niet te zijn.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi hoesje, erg goede klantenservice

De eerste zending is zoek geraakt bij PostNL. PostNL verwijst alleen naar de afzender. De klantenservice van de Casecompany blijkt goed bereikbaar, reageert vriendelijk en vlot op mails en lost het probleem op: ze hebben een nieuw hoesje gemaakt en gestuurd. Grote complimenten voor deze klantgerichtheid- en vriendelijkheid. Het hoesje (met zelfgemaakte foto) ziet er conform de bestelling uit en lijkt van goede kwaliteit.

Leuke hoesjes, snelle levering

Al meerdere hoesjes besteld in de afgelopen jaren. Ik vind er erg veel leuke hoesjes, vooral ook degene die je kunt personaliseren. Dat geeft net een wat leuker accent aan je hoesje. Levering is ook altijd vlot en netjes.

Leuke gepersonaliseerde cover

Mn dochter is heel blij met haar gepersonaliseerd telefoonhoesje. Maakt hem toch even wat specialer. Zelf heb ik er ook al langere tijd een en hij blijft mooi en hij doet goed z'n werk, want ik heb m'n telefoon nogal eens laten vallen en niets aan de hand. Tevreden dus!

Super te vereden

Ik ben er echt dop op ben er blij mee omdat het heel fijn hoesje is om te gebruiken maar ook heel mooi achtergrond dat je het heel duidelijk kan zien

Goede prijs kwaliteit verhouding

Stevige case met fijne sluiting

Het hoesje stinkt vreselijk ook nog na 3 weken

Hoesje is netjes en past goed. Alleen het stinkt vreselijk beide hoesjes die ik heb gekocht. Naar benzine of in iedergeval al enorm chemische

Prachtig hoesje!

Het was afwachten hoe het gepersonaliseerde hoesje eruit zou zien,ik was niet bekend met Case Company maar binnen 2 werkdagen had ik mijn hoesje en wow! Goede kwaliteit Stevig Echte eyecatcher

Blij

Heeeeeel blij mee

Perfect!

Heel mooi hoesje en voelt serieus stevig, geen simpel buigbaar plastic hoesje. Ook heel leuk dat je een bijpassende screensaver krijgt!

Een mooie verpakking en leuk om te geven

Een leuke aanvulling aan een cadeautje

goed hoesje

goed hoesje

Ik had een verkeerde hoesje besteld maar heel fijn opgelost

Ik had mij vergist in het soort hoesje maar dankzij jullie te goede nog mogen ontvangen met foto's van m'n gezinnetje

Adembenemend

Ik ben helemaal verliefd op dit Galaxy telefoonhoesje! De combinatie van paars en blauw is echt prachtig – het doet me denken aan een mysterieuze galaxy, en ik krijg er regelmatig complimenten over. Het hoesje voelt stevig aan, ligt goed in de hand en biedt perfecte bescherming. Mijn telefoon is al een paar keer gevallen (oeps...), maar dankzij dit hoesje geen krasje te bekennen. Alles past perfect: de knoppen zijn goed bereikbaar en draadloos opladen werkt gewoon top. Wat ik ook fijn vind, is dat het hoesje niet te dik is. Mijn telefoon past nog steeds makkelijk in mijn zak, en het geeft net dat beetje extra grip zodat hij niet zo snel uit je handen glijdt. Kortom: dit hoesje is niet alleen een eye-catcher, maar ook superpraktisch. Ik zou het iedereen aanraden – zeker het geld waard!

Het is de 1 ste keer dat ik heb besteld maar ben heel tevreden En snel en goed geleverd