Goede kwaliteit, vriendelijke prijs, snel geleverd

Telefoonhoesje werd volgens afspraak snel geleverd en ziet er zeer mooi uit. Kwaliteit is goed: hoesje past precies om de telefoon heen en de prent blijft mooi uitzien.

Toppie

Ik ben heel te vreden

Mooie foto,s past goed. In een woord fantastisch. Heb al twee besteld. Zo leuk vind ik het.

Nieuwe hoes voor mijn Samsung22

Ben heel tevreden over mijn nieuwe hoes en achterkant met mijn naam erop. Heel erg leuk en mooi gemaakt.

Bij toeval gevonden want ik was op zoek naar een leuk nieuw hoesje. Deze wordt naar wens gemaakt en je hebt keuze uit een aantal opties. De levering was super snel. Gratis verassing: Bijpassende screensaver. Ik ben echt heel blij!

Geweldig mooi

Heel mooi

Motiverend hoesje!!

Zo leuk om mooie en vrolijke teksten op je mob te zien! Wees positief en creatief! Thnkx, blij mee met het resultaat!

Ziet er prachtig uit

Hoesje op internet uitgezocht en het is nog mooier dan ik had verwacht. Mooi stevig hoesje waar ik goede reacties op krijg.

Super tof!

Heel makkelijk om te designen en snelle levering en ook nog eens top kwaliteit kortom: wat wil je nog meer?

Geweldig!!

Hij is echt geweldig

Ziet er super uit en de levering vlot

Mooi hoesje

Makkelijk te maken op de pagina... Mooie kwaliteit... Snelle levering... Ik ga hier zeker nog een ja keus bestellen...

Hele mooie hoesje

De bestelling kwam snel dan ik dacht de hoesje is perfect uit

Supermooi!!

Het hoesje is harstikke mooi geworden. Foto's die erop staan zijn heel duidelijk en mooi van kwaliteit. Krijg ook hele leuke reacties hierop.

Heel erg blij mee

Ik heb heel tevreden over mijn telefoonhoesje echt is personenlijk

Ben tevreden heb besteld en snel in huis Kan niet anders zeggen dan top

Super.

Ben zeer tevreden, het hoesje is heel erg mooi , had ze met 3 dagen al binnen heb er al 3 besteld en vind ze geweldig. Ben er heel blij mee. Vr.gr.jannie.

super begripvol!!

Ik had voor mijn nichtje een hoesje besteld maar zij had me het verkeerde type toestel doorgegeven dus toen ze haar cadeautje ontving bleek het niet te passen. Toen ik met Casecompany contact opnam waren ze zeeeer begripvol en ontving ik een waardebon voor het aankoopbedrag en kon het juiste hoesje bestellen voor mijn nichtje en hoefde alleen een kleine bijdrage aan verzendkosten te betalen. Dat noem ik pas super service!

Erg blij met de ´case´

Het maken van mijn persoonlijke case was eenvoudig, leuk om mijn favoriete foto´s toe te voegen en persoonlijke tekst. Snelle levering, zeer tevreden!!

Super mooie hoesje nu heb ik mijn jongste zoontje voor altijd bij me hij is namelijk 5 maanden geleden overleden

Service was goed

Ik was wel verrast dacht dat de afbeelding doorschijnend was maar dat was niet het geval. Kwam naar mijn idee niet helemaal op de site naar voren wat ik jammer vond had het wel gedacht.

Super leuk hoesje snel geleverd

Goede kwaliteit foto’s. Snelle levering. Makkelijk te maken op de site

Leuk en mooii gepersonaliseerd, goede kwaliteit en gebruiksgemak, snelle correcte levering. Prima prijs/ kwaliteit verhouding! Helemaal blij mee

zo mooi mijn hoesje , ik ben dit jaar mijn twee hondjes verloren daar heb ik heel veel verdriet van , en ze zo op mijn hoesje te zien doet me veel , dus ik ben zeer tevreden en het was ook lekker snel bezorgt. kortom TOP.

Mooi en zeer stevig!!

Na een klein probleem met de levering werd alles goed opgelost. Supermooi hoesje die heel stevig is. Top