Wij zijn vrede met jullie product

Top!!

Snelle levering, super mooi hoesje. Ik ben heel blij!!

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Blij met mijn kleurrijke hoesje. Snelle levering.

Uit de vele modellen een mooie kleur uitgekozen. Besteld en een zeer snelle levering. Ben zeer tevreden over dit product.

Mijn hoesje is geweldig mooi geworden. Ik heb fotos uitgezocht die mij dierbaar zijn en heb er mooie herinneringen aan nu mijn man is overleden. Ik ben zeer trots op het mooie hoesje. Ik kan het iedereen aan bevelen.

Super mooi

Super mooi hoesje be er echt tevreden mee

Eigen bedrukking - Tough Case voor S21 samsung

Geachte, Case Company. Jullie hebben een geweldig product. Altans, ik kan mijn mening geven over de Tough Case. Ik ben er zeer te vreden over. Sterk buitenkant en een zachte rubberen hoesje eronder die je in elkaar klikt. Mijn bedrukking is precies zo eruit gekomen als dat ik hem had gemaakt. Al met al top! Toch heb ik nog wel 1 klein verbeter punt, het is niet een rampzalige maar... Het zal super zijn als jullie jullie inkt nog meer een hoger kwaliteit aan kunnen geven. Je ziet vaak door de bedrukkingen heel erg veel pixels. Dat is minder. Maar zoals gezegd niet rampzalig. Met vriendelijke groet, Buse Rana Başoğlu.

Super tevreden.

Mooi en stevig hoesje met mooie momenten in de vorm van foto’s elke dag zichtbaar in je hand. Hoe leuk!

Top! Een aanrader!

Supersnelle levering! Een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje. Wij kozen voor een gepersonaliseerd hoesje. Onze dochter was er erg blij mee. Bedankt casecompany.

Goed snel en precies zoals ik had besteld

Een dag later had ik het hoesje in huis en de foto's zijn echt goed

Perfect hoesje, foto mooi scherp

De foto die ik had gekozen is mooi scherp op het hoesje, en goed van kleur. De levering was verrassend snel. Blij mee!

Leuke cadeau voor je vrienden

Goeie cadeau om iemand blij te maken met leuke foto’s

Matig

De foto van het hoesje gaat snel er af

Ik ben heel tevreden Hoesje is als voorbeeld. Heel mooi en duidelijk. Snelle levering Ik beveel deze site aan anderen

Niks anders gewend

Ik had voor mij iPhone ook al zo een hoesje gekocht bij Casecompany.. daar ben ik ook nog steeds tevreden over en nu met deze ook..

Zo'n mooi hoesje met duidelijke foto's van mijn kleindochter

Prima geleverd en ziet er goed uit

Mijn bestelling is snel geleverd en ook de kwaliteit is goed. Klein min-puntje: het hoesje zou iets strakker om de telefoon kunnen zitten.

Super leuk

Hele moeie kwaliteit en design.

Frontje

Ik heb te vreden ,dank u

Goeie stevige case

Zit mooi strak om de telefoon. Stevig en een gevoel van zekerheid.

Mooi, stevig hoesje

Het is een stevig hoesje wat lekker in de hand ligt met een heel mooi design.

Goed product

Ik vond het leuk om zelf een hoesje te ontwerpen. Alleen het was niet heel makkelijk om hiervoor elkaar te krijgen wat ik wilde maar uiteindelijk toch blij met het resultaat. Het koord wat ik extra erbij besteld had, was wel heel goed van kwaliteit.

Mooi jammer dat er al snel beschadigingen opzitten

Hele snelle levering. Mooie afbeeldingen erop gedrukt jammer dat er na een paar weken al een beschadigingen zichtbaar waren waardoor het mooie er alweer vanaf was.