Heel mooi

Echt top. Heel mooi en goede kwaliteit

Fijne webshop veel keus

Helemaal prima veel keuze, niet te duur snelle leveringen

Goed!

Snel ontvangen, goede kwaliteit. Leuk dat er veel variaties mogelijk zijn in design en kleuren. Ben er erg blij mee en bestel in de toekomst zeker nog een keer!

Prima kwaliteit hoesje

Geweldig hoesje met mooie kleuren. Krijg veel complimenten. Zo leuk dat het persoonlijk is.

Ziet er geweldig uit

Snelle levering en prima kwaliteit

Een prachtig hoesje hebben we ontvangen van prima kwaliteit. De afdruk/foto op het hoesje is exact geworden zoals deze was gemaakt. De eindranden kloppen met wat er te zien is in de creatormodus. Daardoor geen nare verrassingen in het eindproduct. Het hoesje zelf is handig met de vakjes voor pasjes. Blij met het eindproduct

Toppert

Heel mooi en super snel geleverd. Ik bestel zeker weer een keer

Meer dan tevreden.

Hoesje kwam snel binnen, mooi gedaan ook degene die ik als foto heb waren blij verrast dat ik ze als hoesje heb nu.

Helemaal eigen gemaakt, geweldig

Het wordt je makkelijk gemaakt, om dit te maken, top. Dit is mijn tweede al...

Heel leuk!

Het is in t echt leuker

Prachtig

Super mooi gemaakt. Goede kwaliteit.

Ik ben heel erg tevreden als hij versleten is zo zo weer een nieuwe bestellen

En de bestelling werdt snel geleverd

Prachtig

Fantastisch mooi en een hele snelle levering Ga dit zeker vaker bestellen ,heb nu mijn kleinkinderen altijd bij me

Precies wat ik verwachte, leuke case met stevig koord

Altijd geweldig

Super blij met het hoesje. Alleen jammer dat ik 2 dagen later een nieuwe telefoon kreeg.

Zeer mooi hoesje

Heb een hoesje voor me telefoon besteld en snel gekregen super tevreden mee

Prachtig hoesje en super snel!

Ik zag dit hoesje als een reclame voorbij komen maar o wat ben ik blij dat ik dit besteld heb! Bestelling geplaatst in de middag rond 16:00. In de avond al melding dat hij verzonden was en de volgende middag al in huis! Bizar! Zeker voor een hoesje met foto's er op. Het hoesje is ook prachtig!

Super mooi hoesje

Ben super blij mee

Snelle levering en leuk met mijn naam erop Zeer te vreden aanrader

Product zoals beschreven

Besteld via case company.. mooie prijs, en ziet er zo uit als op de website.

Persoonlijk

Mijn telefoon in een oogopslag herkennen in een veilige omslag. Geweldig ontwerp. Voor mijn nieuwe telefoon bestel ik er meteen een bij.

Tip Top

Geen woorden voor nodig, excellent!

Het is zeer goed en snel.

Gepersonaliseerd hoesje besteld van onze katten, hoesje ziet er precies uit zoals verwacht! Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden van de levering via mail. Super positief!