Telefoonhoesje is heel leuk geworden Snelle levering Prijs kwaliteit verhouding is prima

Zo blij mee de honden staan er mooi op echt een aanrader

Mooie foto's

top product! Past perfect.

Het hoesje voldoet prima aan de verwachtingen, de print blijft ook heel mooi. Ik ben supertevreden.

Mooi en duidelijk. De levering was ook snel

Ik den er heel te vreden me was een cadeau voor mijn vriend hij is er heel blij mee

Het bestelen ging snel en was heel makkelijk de levering was ook snel den er heel tevreden over zou er zo weer een hoesje bestelen

Heel snel ontvangen en een mooi gepersonaliseerd hoesje!

Vind de kleur heel mooi en echt en stevi g hoesje voor je mobiele

Perfect, zeer tevreden

Goede site, makkelijk zoeken. Simpel een bestelling te plaatsen en perfecte service, snel en keurig bezorgd. Kortom zeer tevreden!!

Super mooi hoesje!

Heel blij met dit hoesje, de foto's zijn goede kwaliteit en het is stevig materiaal!

Super tof geworden

Snelle service met super tof eindresultaat, heel blij mee!

Zeer goed en snelle levering

Hartstikke mooi case...ben er erg blij mee.

Kei leuk

Goed product ! Mooie kwaliteit en snel geleverd

Heel mooi en leuk .

IK ben erg blij met mijn nieuwe bescherming voor mijn telefoon .Hij ziet er goed uit en ligt nu ook beter in de hand omdat je er meer grip op heeft en niet kan wegglijden !!

Product ziet er niet zo uit als het voorbeeld

Het hoesje ziet er anders uit als het voorbeeld. Op het voorbeeld loopt er rondom het plaatje een stickselrand en zie je bijna geen zwart van de buiging van het hoesje. In het echt heb je driekwart van een stickselrand. Daardoor loopt het zwart van de achterkant ver door op de voorkant en zie je een zwarte strook zitten op de voorkant. Op jou plaatje zie je dit niet. Heel jammer want dit zwarte past niet bij het ontwerp en kun je niet aanpassen. Heel jammer

Verzorgd en ruime keus!

Leuk verpakt en snel geleverd. De hoes heb ik iets wat gepersonaliseerd en ziet er uit zoals je het hoopt en verwacht. De schermbescherming valt kleiner uit dan de telefoon en is daarom niet aansluitend, ik heb het zo gelaten. Inmiddels ook 2 kleine luchtbellen aan de zijkanten gekomen. Misschien omdat ik het tijdens het aanbrengen daar vasthield dat de plakrand wat vettig werd?maar het beschermd en doet wat het moet doen. Verder vond ik de ruime keus ook opvallend en erg leuk aan deze site.

Zeer tevrede

Mooi hoesje

Gewoonweg geweldig fotos goed en mooi zichtbaar Kleur is heel mooi...

Complimenten

Ben super blij met mijn hoesje, lekker old skool cassettebandje en dan ook nog met eigen tekst kunnen verwerken. Krijg alleen maar complimenten over mijn hoesje. Echt heel leuk. Keuze is ook echt reuze kwa hoesjes.

Redelijk

Fotos zijn minder mooi gedrukt dan mijn vorige hoesje

Heel erg blij met me hoesje, foto’s zijn erg mooi en scherp. Hoesje je mooi stevig en past prima. Zeker nog een hoesje hier bestellen heel erg blij mee!

Snel ontvangen

Superleuk

Super leuk en persoonlijk hoesje

Super blij mee de print is ook super mooi geworden en kras vast..

Helemaal goed

Precies zoals je ziet op een foto. Tis strak en netjes. Mooi hoesje

Ik ben erg blij met mijn nieuwe hoesje,snelle levering en je krijgt wat je besteld.