Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Ben zeer tevreden met het product. Blijft mooi en de foto's zijn goed gedrukt.

Excellent

Quick delivery, great pictures and a fine quality casing, absolutely love it and had many lovely compliments with it

Verry nice!!!

Verry nice!!!!

Top hoesje!

Het hoesje ziet eruit zoals verwacht en kwam snel aan. Het is een stevig hoesje en met het koort eraan is super handig als ik bijvoorbeeld een jurk aan heb. Blij mee!

Ben blij met mn hoesje, iedereen vindt het geweldig

plezier in een notendop

Van aanvang tot levering zeer snel en handig in gebruik. Zeer tevreden. ik kom zeker terug.

Prachtige foto’s goed telefoonhoesje

fantastische service!

blijkbaar had ik niet goed opgelet met bestellen en dus kreeg ik een hoesje wat niet paste. Dit was dubbel jammer omdat ik dit hoesje heb gemaakt voor mijn vader. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en alles is netjes opgelost. Mijn vader heeft nu een mooi, goedpassend hoesje voor zijn telefoon.

Mooie hoesjes en goede service

Mijn bestelde hoesje was binnen 2 dagen beschadigd geraakt. Hierop heb ik casecompany een berichtje gestuurd en mocht ik gratis een nieuw hoesje uitzoeken. Deze verwacht ik aankomende week. Verder zijn de hoesjes prachtig en krijgt de service een dikke 10.

Prachtig hoesje

Snelle levering. Volgende dag binnen. Heel mooi, foto's heel mooi. En stevig hoesje

Ben erg tevreden!

Goede aankoop! Ben er heel erg blij mee

Makkelijk, leuk en goede kwaliteit.

Eenvoudig om te ontwerpen. Snelle levering en goede kwaliteit product.

Had verkeerd hoesje gekregen, maar case company heeft dit uitstekend opgelost

Binnen een dag ( of twee) het allerleukste hoesje voor mijn iPhone

Het was zeer makkelijk om te kiezen te personaliseren en te bestellen . De rest deden jullie en met een dag ( of twee) hadden we de 4 verschillende hoesjes binnen. Erg blij met de leuke originele hoesjes. Kwaliteit oké

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Super leuk

Super snelle levering 1 woord top

Mooi telefoonhoesjes

Het hoesje was precies zoals ik had verwacht.Mooie kleur en foto's.

Super mooi hoesje met leuke bloemenprint

Pracht en stevig hoesje. Een hele mooie bloemenprint. Super blij mee!

Super mooi hoesje

Zeer snelle en goede service.

Geweldige bedrukte telefoonhoesje

De fotos zijn geweldig gedrukt en zijn echt mooi op volgorde geplaatst.

Heel leuk telefoonhoesje! Snelle service en levering.

Snelle levering en goede service!

Super leuk hoesje!

Snelle levering en top kwaliteit. Mijn eigen foto's dus top hoesje!

Wat je wil maken ze gewoon perfect

Zoals jij je hoesje wil zo maken ze het niks geen fout erin heb al vaker besteld altijd als ik een nieuw hoesje wil bestel ik dan want ben gewoon nooit bang dat het fout bedrukt word en de levering is ook gewoon super snel duurt 1 tot 2 werkdagen en je hebt je hoesje al bij mij vaak de volgende dag al

Prettig in gebruik

Prettig in gebruik. Had wel een andere kleur koord willen kiezen. Was nu standaard zwart koord.