GE-WEL-DIG!!!! Wel 10 sterren waard

Zodra mijn kleinzoon op de wereld was heb ik in de eerste week een gsm hoesje besteld met mooie foto's van hem erop. Zo kan ik als trotse oma mijn kleinzoon showen op een hele speciale manier. Een mooie banner op mijn gsm hoesje... Iedereen was nieuwsgierig waar ik die besteld had! Ik heb heel voor promotie voor jullie gemaakt.

Super blij met het resultaat

Het voorbeeld op de site is ook wat je in het echt krijgt. En de snelle levering maar het helemaal af!

Gewoon goed.

Erg mooi zelf gemaakt hoesje. Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

geweldig

zo veel keus, mogelijkheden en supersnelle levering, goedkope prijsjes!

Helemaal naar wensen

Geweldig!!!!

Het is een kwalitatief hoesje De foto is erg mooi , de kleuren zijn erg mooi En ik heb veel complimenten gekregen.

Goed kwaliteit

Geen stickers zeer tevreden

Super fijn

Hel leuk met eigen foto's

Een echte eyecatcher

Ik vind m'n hoesje geweldig. Een echte eyecatcher. En krijg ook van andere leuke opmerkingen erover

Prachtig!!

Ik kocht een tough case voor mijn iPhone 15 pro max, en hij is echt geweldig! De opdruk aan de achterkant is super mooi, helder en scherp en dmv de 2 hoesjes op elkaar heb je een super stevige bescherming voor je waardevolle telefoon! Als ik wederom een hoesje nodig heb of gewoon graag een ander design wil dan ga ik hier zeker weer bestellen! Een aanrader ❤️

Mooi precies zoals besteld

Snelle levering en leuk design

Super fijn en leuk hoesje

Leuk hoesje, makkelijk te maken, snelle levering

Te leuk! Ik wil er meer!!!

Ik zag ze en werd meteen enthousiast! Mijn dierbare herinneringen altijd bij mij. Het lukte met gemak om het ontwerp te maken. Als ik het kan kan iedereen het. Snelle levering, duidelijke website, mooie kleuren en goede kwaliteit. Sluit netjes aan op mijn mob en het koord is verstelbaar! Kortom… heel blij mee en ga er zeker nog meer maken. Voor mij zelf maar ook als cadeau!!!

Tevreden

Had zelf verkeerde keuze gemaakt en is keurig opgelost

Hoesje is precies zoals ik hem verwacht had. En was met 1 werkdag al binnen! Was heel fijn! Zeker een aanrader voor leuke telefoonhoesjes!

Super mooi

Super mooi hoesje paste goed goed kwaliteit en de foto’s stonden er prachtig op

Top kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit en persoonlijke afbeeldingen zijn super scherp

Had een spelfout gemaakt, en hierover gemaild. Ondertussen zag ik op de website dat ze hier niets mee kunnen omdat de hoesjes gelijk in productie gaan, dus had niet verwacht dar ik een dag later een mail kreeg met een code zodat ik een nieuwe kon bestellen TOP SERVICE!!

Top service en goed hoesje

Hoesje was niet binnen gekomen en ze stuurden gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen.

Leuke app om zelf je hoesje te ontwerpen, gemakkelijk in gebruik met een mooi eind resultaat

Sneller geleverd dan gedacht! Geweldig hoesje!

Bestellen ging makkelijk! Leveren was sneller dan gedacht! Hoesje is van goede kwaliteit

Mooi hoesje

Super mooi

Ik ben super blij met dit hoesje mooie kwaliteit en echt super handig toen ik hem aan mijn moeder liet zien wauw ze er meteen ook een. Echt top kwaliteit ik raadt het zeker aan!

Top, iedereen vraagt waar ik dit naamhoesje heb laten maken

Heel leuk hoesje die je kunt personaliseren. Iedereen vraagt waar ik het heb besteld, zo leuk vinden ze het.