Perfect fit

Fijn hoesje; stevig en toch niet lomp of zwaar. Design is goed gelukt op het hoesje. Kortom: erg blij mee!

Super mooi

Fijn hoesje goede kwaliteit

Ja zeker

Ik ben zéér tevreden met mijn aankoop Snel geleverd

Is goed en snel e fantastisch

Zelfs toen er iets mis was gegaan is het goed opgelost Dank jullie daarvoor

Mooi en stevig

De foto’s zien er goed uit en de styling is precies zoals aangegeven. Zeer tevreden!

Heel mooi

Snelle levering en ik word gewoon blij van de mooie kleuren.

Blij met de hoes

Ben zeker tevreden met mijn gepersonaliseerde hoes, ziet er mooi uit!

Voor de nieuwe telefoon van mijn dochter een mooi hoedje besteld De volgende dag al geleverd!! Heel mooi en goede kwaliteit! Een blije dochter!

Supergaaf.

Erg handig en mooi ontwerp.

Leuk apart hoesje

Ik zag een back cover voor mijn Pixel 9 pro, met op de achterkant een deel van de "Great Wave", een beroemde houtsnede van Hokusai. En omdat ik een Japan fan ben, vond ik deze wel leuk. Het hoesje past goed, ook in combinatie met de glazen screenprotector. De knoppen zijn nog goed te bedienen, en het materiaal voelt lekker aan en is niet glad. Al met al ben ik zeer tevreden met dit unieke hoesje.

Perfect hoesje geleverd

Hoesje is mooier dan ik verwachte. Zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar Bedankt

Goed en mooi

Helemaal tevreden

Ik was wat zorgelijk vanwege de slechte reviews, maar mijn nieuwe hoesje is helemaal naar tevredenheid. Het gepersonaliseerde hoesje werd in 2 werkdagen bezorgd. Hij past netjes om mijn telefoon. Ik gebruik het nu een paar weken, en de fotoprint zit er nog stevig op. Superleuk dat jullie zo veel keuze aanbieden in vergelijking met andere websites!

Geweldig !!

Heel erg tevreden !! Snelle levering en het hoesje ziet er prachtig uit !! Materiaal is stevig . Prijs en kwaliteit is heel goed !!!! Krijg er veel complimenten over.

Mooi en fijn hoesje

Leuk dat je je eigen foto kunt verwerken op je hoesje. Kreeg ook nog een screensaver erbij met hetzelfde ontwerp.

Uitstekend .

Netjes op tijd geleverd Voldoet volledig aan de beschrijving Keurig verpakt

Goede service en een goed product.

Echt super bestel altijd hier mijn hoesjes

Echt super kwaliteit

Makkelijk te maken en snel geleverd! Kwaliteit goed!

Goede schokdemping, bedrukking te smal

Biedt genoeg bescherming bij vallen (voor de hoeken van de telefoon). Heb een nieuw hoesje opgestuurd gekregen omdat de bedrukking bij de vorige niet gecentreerd zat. De bedrukking zit nu wel in het midden maar is nog steeds te smal waardoor hij niet de gehele achterkant van mijn telefoon bedekt. En er zit een donkere lijn aan één kant van de bedrukking alsof hij niet goed afgesneden is. Dit heb ik aangegeven maar deze lijn zit ook op het nieuwe hoesje.

Blij met mijn telefoonhoes. Goede kwaliteit en service

Erg goed gelukt

De is de tweede case die ik bestel. De eerste was voor mijn dochter. Makkelijk web site. En de uitkomst was erg goed. Mijn dochter was er erg blij mee. Daarom heb ik er een voor mij zelf gemaakt. En deze case is goed gelukt. Het is fijn om iets unieks te hebben. De case van mijn docht is al een aantal jaren oud, en is aan vervanging toe. We er samen iets leuks van maken. Groet, Richard

Mooie hoesjes

Fijne foto's, stevige hoesjes

Snelle levering en wat is het mooi geworden. Ik zou het iedereen aan bevelen. Super tevreden en de foto's zo mooi op het hoesje. Echt top.

Goed product

Fijn hoesje. Kleur blijft mooi. Blij mee