Goeie klantenservice ondanks verkeerde product verstuurd

Ik heb twee keer hetzelfde hoesje besteld en de verkeerde variant gekregen. Ondanks dit heeft de klantenservice dit goed opgelost door mij kortingscodes voor het volledige bedrag te geven waardoor ik het goede hoesje kon bestellen.

Helemaal top

Mooie case voor de telefoon goede kwaliteit en makkelijk te bestellen. Ik krijg er heel veel leuke reacties op.

Helemaal geweldig

Het uitkiezen en bestellen gingen heel soepel en gemakkelijk te betalen

Great customer service

I accidentaly ordered a case which is too small for my phone (Galaxy S20). I contacted the customer service and they gave me a discount code I could use to buy a new case. Great customer service.

Gewoon top

Mooie hoesjes

Tevreden

Ik ben heel erg blij met mijn telefoon hoesje met de foto's van mijn gezin erop. Ze zijn goed gelukt, met mooie duidelijke foto. Goede service en mijn bestelling vrij snel binnen. Dus tevreden met mijn aankopen.

Evie

Ik heb een telefoonhoesje besteld. Ik vond alles leuk. De levering is snel en de kwaliteit is goed.

Super mooi!!!

Echt super mooi hoesje. Hartstikke blij mee !!

Mooi goed passend hoesje

Product zoals verwacht.

Mooi product snelle levering!

Eenvoudig te ontwerpen en het product is gelijk aan het ontwerp. Super snel geleverd heel tevreden.

goede kwaliteit en foto is haarscherp

Ben erg blij met mijn gepersonaliseerde telefoonhoes, de kwaliteit is goed en de kwaliteit van de foto is top!

Ja top !

Super kwaliteit, heel blij met hoe de foto is uitgekomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik miste iets dus contact met klantenservice gehad, was opzich wel goed.

Mooi gedrukt stevig hoesje

Geweldig!!

Leuk telefoonhoesje met eigen foto's erop gemaakt. Mooie kwaliteit en goede service!!

Precies zoals ik me had voorgesteld, de kleur, de foto's zijn mooi!

Mooi hoesje, snelle levering

Superleuk en persoonlijk hoesje

Voor de tweede keer een hoesje gemaakt. Word er blij van als ik het zie. Omgeving geeft geregeld aan dat het leuk hoesje is. Kwaliteit van de fotootjes is prima, ietwat korrelig. Dochter ook een hoesje 'ontwerpen'.

Wel goed

Ben erg blij mee ik dacht dat ik er twee zou krijgen van de hoesjes maar heb er maar 1 gehad

Ben er heel blij mee.

Levering was snel, en zoals ik het had besteld, klopte ook.

Zeer goede service

Ik had een hoesje besteld, maar kreeg niet wat ik dacht te zien op de site, Heb daar een mail over gedaan. Kreeg eerst uitleg, maar daarna een tegoedbon, zodat ik toch nog het goede hoesje, zoals ik deze had gezien kon bestellen. Super service, ik ben ontzettend tevreden over het hoesje past goed, mooie duidelijke foto's, Zeker een aanrader,

Heel mooi

Ik vind het een snelle levering en een super mooi hoesje met me foto's die ik erop heb ontwerpt. Ben er heel blij mee!

Fijne site om te bestellen

Fantastisch mooi hoesje en snelle levering .heel blij mee .

Mobiel hoesje

Goede kwaliteit werkt goed

Iemand blij gemaakt

Mijn man was enorm blij met zijn case met foto van zijn Harley.

Ik ben tevreden

Stop met spammen van mijn mail