geweldig!

groot assortiment met veel mogelijkheden

Heel mooi hoesje

Snelle levering. Heel mooi hoesje!

Mooi hoesje zelf ontworpen

Had hoesje zelf ontworpen met de tattoo.s die ik had laten zetten en vond het wel leuk om de tattoo.s op mijn hoesje te plaatsen als afbeelding Is mooi gelukt stevig hoesje zit goed en is sterk

Heel mooi

Ben super blij met mij hoesje zo heb ik altijd mijn kleinkinderen bij mij mooie kwaliteit en heel duidelijke foto's

Product zoals omschreven

Mooi, snelle levering

meerdere keren een fotohoesje besteld. Tophoesjes

Mooie hoesjes, snelle service!

Super goed bedrijf, snel met versturen als je vragen hebt word er heel snel op gereageerd. De kwaliteit is echt heel goed. Ik ben zeer tevreden. Dikke 10 hoor!!!

Prima prijs-kwaliteit.

Mooi en stevig

Ben zeer blij met mijn telefoon hoesje. Hij ziet er precies zo uit als op de afbeelding. Mooi van kleur en de print met mijn naam ziet eruit alsof hij er over twee jaar nog precies zo uitziet. Ik ben ook blij dat het magneetklepje aan de zijkant zit en zichzelf sluit. Geen los flapje naar de voorkant dat na veel gebruik er versleten en onverzorgd uitziet. Ik vind hem zó mooi dat ik een eventueel volgende telefoon passend naar het hoesje ga nemen, dus weer een Samsung S22!

Snel geleverd en netjes

Snel geleverd, mooi verpakt, product zoals verwacht.

Precies zoals ik had verwacht

Wauw!

Ik heb voor moederdag een hoesje gemaakt voor mijn moeder. Super leuk! Goeie stevige kwaliteit (flip cover) en de foto’s er bij zijn top! Oma draagt nu vol trots haar telefoon. Service is 10 out of 10. Ik had zelf een fout gemaakt en ze hebben het kosteloos opgelost echt Wauw!

Veel keuze, en je kunt zelf een hoesje maken

Ik had er zelf eentje ontworpen, heel leuk geworden!

Het is een stevig een lekker hoesje, maar..

Kwaliteit: 5 sterren. Stevigheid: 5 sterren Algemene structuur: 5 sterren Design: 4 sterren Het is een hoesje dat je zelf kan designen, het is alleen jammer dat je alleen de voorkant kan zien, en bewerken. Daaromheen is het hoesje zwart en er is ook niet een mooie overloop naar deze zwarte achterkant. Dus misschien (als het mogelijk is) een optie om de achter- en zijkant ook te kunnen bewerken naar keuze. Zo zou je zelf een mooie overloop naar een andere design kunnen maken, of het hoesje wat meer juice geven en zo meer impact hebben. Daarnaast is er helemaal niks mis mee, tis gewoon een lekker ding, ik haal sowieso mijn hoesje hier de volgende keer weer, toppers

Super tof hoesje geworden!

Leuk dat je het hoesje zelf kon ontwerpen:)

Prachtig achterkantje

Goede kwaliteit

Prachtig hoesje, goede kwaliteit.

Zeer mooi hoesje, echte aanrader, snelle levering!

Snelle bezorging en mooi hoesje.

top

zeer tevreden met mijn hoesje

Makkelijk te ontwerpen, goede kwaliteit, snel verstuurd en goede klantenservice. Heb hier nu al twee keer een hoesje laten maken en zou het zeker aanraden!

Super service

super leuk hoe jullie de telefoon hoesjes maken een unieke hoesje ik ben super blij er mee.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik had een heel leuk hoesje besteld, met hartjes en de letters van mijn kinderen en kleinkinderen....heel leuk. Was de andere dag al binnen en keurig verpakt. Ben hier heel tevreden over... toppie !!!

zeer goed

goede kwaliteit zeer tevreden er mee en ook snelle levering

Heel prettig, snel, zonder problemen.

Gebruik het hoesje nu al een paar weken en ben heel erg tevreden. Het hoesje is precies zoals dat op de site stond. Ook is het hoesje vrij stevig.

Nice

Leuk hoesje betaalbaar en goed geprijsd. Tevens snelle levering