Slechte kwaliteit case en oplichting door mijn retour niet te accepteren
Ik heb een case gekocht. Deze ziet er helaas niet goed uit. Matige kwaliteit en de kleuren/ kwaliteit van de afbeelding op de case is niet zoals geadverteerd wordt ( duidelijk geprinte afbeelding met slechte resolutie). Ik heb de dag van het ontvangen een retour aangevraagd. Zoals aangegeven op hun site zou dit eenvoudig moeten kunnen door een formulier in te vullen. Echter is het formulier niet te vinden waarop ik een mail heb gestuurd. Ik ben inmiddels al 5 dagen bezig om mijn product te kunnen retourneren volgens mijn recht. Echter krijg telkens deze mail
“ Het spijt ons dat u niet akkoord gaat met ons eerder voorgestelde oplossing. Normaal gesproken zou u het product inderdaad moeten retourneren, maar wij willen u graag nog een ander voorstel doen:
U kunt het product houden en ermee doen wat u wilt, zoals het zelf gebruiken, aan een vriend of kennis geven of zelfs aan een goed doel schenken. Daarnaast zullen wij u ook een kortingscode aanbieden voor het plaatsen van twee nieuwe producten op onze site, zonder dat u hiervoor extra hoeft te betalen. Hiermee hopen wij zowel de postdiensten als het milieu te ondersteunen.
Wij kunnen retouren helaas niet opnieuw toesturen naar een nieuwe klant. Zo hopen wij retouren te verminderen.”
Nu is dit duidelijke oplichting en valse advertentie niet alleen wat betreft het product maar ook het retour beleid.
Koop hier vooral niet!!! Het is zowel niet het geld waard als dat ze oplichters zijn!