Niet heel goed

Ik had bij het bestellen de optie aangeklikt dat het hoesje binnen 1 tot 3 werkdagen binnen zou komen. Dat was op een dinsdag dus dan zou het hoesje uiterlijk vrijdag binnenkomen, maar het hoesje kwam pas die week erna op woensdag binnen. Maar ik had er wel extra voor betaald. Dat vond ik wel jammer. Het hoesje zelf is wel van topkwaliteit.

Mooi hoesje was snel in huis. Alleen jammer relatie is over dan moet ik de naam maar afplakken. Maar verder mooi hoesje

Slechte kwaliteit!

Ten eerste was ik super tevreden met het resultaat! Foto's stonden er mooi op! Al vrij snel begon je op het hoesje beschadigingen te zien. Vooral bij de foto's begon het af te bladderen.erg zonde! Het hoesje zelf is wel stevig!

Superrrr

Ben er super blij mee,,en ook nog van goede kwaliteit!!!

Hoesje precies zoals ik hem had gemaakt en zeer snelle levering!

Het hoesje is precies zoals ik hem gemaakt heb afbeelding is erg duidelijk en de kleuren zoals op voorbeeld en snelle levering top.

Super fijn, gepersonaliseerd hoesje!

Ik ben heel erg blij met mijn gepersonaliseerde hoesje. Hij is stevig en de foto's, zijn mooi afgedrukt.

Super te vreden

Een mooie hoesje geworden Heel blij mee

Mooi hoesje, goede service

Toen er iets mis ging met de levering van mijn bestelling, werd er meteen een nieuw hoesje verzonden. Super goed service en een mooi hoesje van goede kwaliteit!

Super blij mee

Snelle levering en super mooi

De foto’s super mooi maar de maatvoering klopt niet

Was superblij met de hoes door de mooie foto’s maar past totaal niet bij een iPhone 11 camera plek verkeerd en te ruim

Een Top Product

Het product werd super snel geleverd en was ook nog eens mega naar de zin. Het was een verassing voor mijn jongere zusje en toen ik hem had ontvangen kon ik eigenlijk niet wachten om hem te laten zien, maar dit moest nog even op zich laten wachten. Uiteindelijk was ze super blij en heeft ze hem meteen een maandje in Thailand mogen uitproberen.

Heeelgoed

Leuk resultaat.

Stevig en mooie kwaliteit

Snel bezorgd. Mooi hoesje. De opdruk is ook mooi en leuk design.

best

the best

Goed service mooi hoesje

Goede kwaliteit ,mooi gemaakt en snel geleverd ,

Goede snelle levering en goed product, erg blij mee

Snel en goed!

Zo blij met mijn nieuwe hoes voor mijn nieuwe Iphone. Voorheen had ik ook al een hoesje besteld en ik was er zo blij mee, maar het paste niet meer op de nieuwe. Dus meteen nog een besteld.

Mooi

Mooie foto en goede kwaliteit!

Helemaal top

Goede kwaliteit van hoesje en zeer duidelijke foto op je hoesje!

Nee niet tevreden

Twee keer een nieuw hoesje gekregen en twee keer niet goed.

Super goed hoesje slijt niet, gewoon top

Aan geraden aan andere omdat het een super hoesje is

Mooi resultaat

Snel en mooi afgeleverd. Heb al verschillende hoesjes in het verleden besteld en blijf telkens opnieuw verbaasd over het resultaat. Zal ook in de toekomst hoesjes blijven bestellen bij Casecompany. Goede service!

Goede site snelle levering.

Goede site, snelle levering mooi hoesje.

Ge-wel-dig

Kreeg mijn bestelde hoes heel snel binnen. Hele fijne kwaliteit en vooral staan de foto's er heel netjes op. Na, vallen/stoten/veel gebruik nog geen enkele beschadiging.