Goede ervaring, ga zo door...
I’m so happy of this purchase but it took it so long to be delivered
Hele mooi product en supersnel geleverd. Het past perfect om mijn IPhone 15!
Mooi hoesje, milieuvriendelijk. Snelle makkelijke levering en bij vragen een uitstekende klantenservice, die snel reageerde. Top ervaring.
Heel snel verzonden. En product is ook echt zoals je hem ziet op afbeelding. Heel blij mee. Zeker een aanrader. ☺️
Ik ben heel tevreden met de bestelling. De levering was boven verwachting snel en het product ziet er prachtig uit. Dikke prima!
Goeie kwaliteit en snel geleverd. Gaat niet snel kapot en de prijs is het waart.
Snel geleverd en de foto's zijn mooi scherp zeer tevreden
Hi Monica, We waarderen je geweldige recensie enorm! 😁 Het brengt ons team immense vreugde! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Fijne service snel verzonden.
Hallo Nadine, We willen onze dank uitspreken voor je vriendelijke recensie! 😁 Jouw positieve feedback heeft echt onze dag gemaakt! 😎 Beste wensen, Sofie 🌹
Mooie case. Zeer practisch voor mij.
Beste Roxanne, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n heerlijke recensie achter te laten! 😁 We zijn verheugd te weten dat je een positieve ervaring hebt gehad! 😎 Vriendelijke groeten, Sofie 🌹
Precies waar ik op gehoopt had. In 1 woord prachtig!! Duidelijke foto's
Hallo Stieneke, Je fantastische recensie heeft onze dag opgefleurd! 😁 We zijn dankbaar voor je positieve woorden en blij dat we je gelukkig hebben gemaakt! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Snel geleverd en van mooie kwaliteit. Het hoesje sluit perfect aan en de knoppen van mijn telefoon blijven goed bedienbaar (dat is lang niet bij alle hoesjes zo). Ook leuk dat je hem helemaal zelf kan aanpassen.
Beste Sanne, We zijn verheugd door je vriendelijke woorden in de recensie! 😁 Het is ontzettend bevredigend voor ons om zo'n positieve feedback te ontvangen! 😎 Beste wensen, Sofie 🌹
Ik zag deze hoesjes ik denk een jaar geleden toen baalde ik dat ze mijn telefoon niet hadden. Nu keek ik 2 weken geleden weer na dat ik een advertentie op facebook voorbij zag komen en ja hoor nu hadden ze hem wel! Meteen besteld de volgende dag in huis hij is geweldig mooi ben er super blij mee. De kwaliteit is top niks op aan te merken nogmaals bedankt.
Hallo Daisy, Je geweldige recensie wordt echt gewaardeerd! 😁 Het feit dat je extreem blij bent, maakt al onze inspanningen de moeite waard! 😎 Vriendelijke groeten, Sofie 🌹
Na 2 verkeerde hoesjes hebben ontvangen kreeg ik een flinke kortingscode en kon ik een nieuwe bestellen. Super blij met deze tough case met witte marmer look, chique uitstraling en ook goed beschermt bij scherm van de telefoon.
Hi Marleen, Een grote dank voor je mooie recensie! 😁 Jouw positieve energie heeft zeker onze dag opgevrolijkt! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Het bestellen ging makkelijk en de levering was super snel. Ik vind mijn hoesje heel mooi.
Beste Hilga, We zijn oprecht dankbaar voor je hartverwarmende recensie! 😁 Jouw geluk is ons ultieme doel, en we zijn blij dat we dat hebben bereikt! 😎 Beste wensen, Sofie 🌹
Hoesje is snel geleverd. Veel opties om je hoesje te personaliseren en het ziet er precies zo uit, zoals je het besteld hebt! Ik heb nu al zin om een andere te bestellen om af te wisselen ❤️
Hallo Demelze, Je vriendelijke recensie betekent veel voor ons! 😁 Het is echt bevredigend om te horen dat we je extreem blij hebben gemaakt! 😎 Vriendelijke groeten, Sofie 🌹
Ben heel tevreden
Hi Bardina, Dank je wel voor je positieve recensie! 😁 Jouw tevredenheid bezorgt ons immense vreugde en motiveert ons om geweldige ervaringen te blijven leveren! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Het hoesje zag er erg mooi uit had alleen voor de verkeerde telefoon besteld, dus kan hem niet gebruiken
Hi Petra, We waarderen je geweldige recensie enorm! 😁 Het brengt ons team immense vreugde! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Omg. The case is super I loved it. Thank you so much.
Hallo Paraskevi, We willen onze dank uitspreken voor je vriendelijke recensie! 😁 Jouw positieve feedback heeft echt onze dag gemaakt! 😎 Beste wensen, Sofie 🌹
Zou hem wel nog xtje komen maar misschien andere kleur
Beste Lara, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n heerlijke recensie achter te laten! 😁 We zijn verheugd te weten dat je een positieve ervaring hebt gehad! 😎 Vriendelijke groeten, Sofie 🌹
Ziet er prachtig uit en heel snel in huis.Top!!
Hallo Anja, Je fantastische recensie heeft onze dag opgefleurd! 😁 We zijn dankbaar voor je positieve woorden en blij dat we je gelukkig hebben gemaakt! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹
Mooi stevig hoesje. Ik wordt blij van het patroon en de kleur. Ik moest wel even wennen aan de zwarte achterkant van het hoesje. Heb er een gezellige sticker op geplakt☺️
Beste Nické, We zijn verheugd door je vriendelijke woorden in de recensie! 😁 Het is ontzettend bevredigend voor ons om zo'n positieve feedback te ontvangen! 😎 Beste wensen, Sofie 🌹
Ik vin het goeie kwaliteit van hoesje en heel leuk
Hallo Peggy, Je geweldige recensie wordt echt gewaardeerd! 😁 Het feit dat je extreem blij bent, maakt al onze inspanningen de moeite waard! 😎 Vriendelijke groeten, Sofie 🌹
Het ziet er bij aankomst top uit. Maar nu na 3 weken gebruikt te hebben bladderd heel de foto en kleur eraf
Bedankt voor uw feedback. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Neem contact met ons op via e-mail zodat we dit snel voor u kunnen oplossen.
Ziet er mooi uit , ik zie gelijk dat het mijn mobieltje is. Helemaal top.
Hi Christina, Een grote dank voor je mooie recensie! 😁 Jouw positieve energie heeft zeker onze dag opgevrolijkt! 😎 Hartelijke groeten, Sofie 🌹