Super leuk

Super leuk hoesje , mooie kwaliteit foto’s en snelle service Helemaal tevreden

Super blij mee

Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Mijn vrouw was hier echt blij mee.

Het is prachtig en goed kwaliteit! Zeker een aanrader

Erg mooi

Mooi precies wat ik gedacht heb.

Mooi hoesje, kleindochter dik tevreden!

Snelle en praktische bestelling, levering, betaling!

IK ben tevreden mooi gedaan!

Ontzettend veel keus, superleuk..1 klein minpuntje "ik zou graag zelf andere letter-types kunnen kiezen bij bijv.de namen afdrukken.. Verders heel tevreden, snelle levering, keurig & leuk verpakt met zorg ..

Super makkelijk een heel leuk hoesje!

Was makkelijk om een hoesje te maken op mijn telefoon met eigen foto’s. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Heel blij mee!

Super goed

Heel goed geholpen ik had perongeluk verkeerde telefoon hoesje besteld kreeg een gewoon een nieuwe super lief

Erg leuk om je eigen telefoonhoesje te maken Met mijn vriendje erop zodat ik hem altijd bij me heb

Ben er heel blij mee, ook snelle service. Krijg veel complimenten van collega’s en mensen en heb ze aanbevolen het ook te bestellen.

Tevreden

Vlotte levering. Heel tevreden ermee

Snel bezorgd, past goed en ziet er mooi uit!

Heel blij met mijn hoesje. Het past perfect om mijn mobiel. De foto's in het kleur zijn heel mooi. De bezorging was heel snel!

Verkeerde hoes besteld

Heb helaas de verkeerde hoes besteld voor mijn zoon, heb nu helaas een hoes waar ik niks mee kan , de kwaliteit van jullie hoes is prima

Duidelijke fotos en mooie kleuren snel geleverd

Top, gewoon geweldig, ergblij mee

Top, gewoon geweldig, erg blij mee

Print op de telefoonhoes laat al na een paar dagen gebroken zien, bubbles, hoekjes er af enz.

Ik heb geklaagd en weer een nieuw hoesje opgestuurd gekregen. Maar 2e hoesje vertoonde hetzelfde gebrek. Ik heb geen vertrouwen in de kwaliteit. Service was prima.

Geweldige service was heel erg leuk verpakt

Ben er super blij mee, ik had hem besteld op zaterdagavond en woensdag had ik hem al in huis. De mensen die hem hebben gezien reageren allemaal enthousiast.

Geweldig!

Ik zag de advertenties van case company voorbij komen op social media. Ik was benieuwd of het iets zou zijn. Het is makkelijk om je eigen fotos te gebruiken voor een hoesje, je kan het maken zoals je wil. Ik ben blij verrast door de kwaliteit van zowel het hoesje als de foto's erop. Echt geweldig! Hoesje sluit mooi aan en de kwaliteit van de foto's is geweldig! Ik bestel hier zeker nog eens!

Inmiddels 2 hoesjes besteld, beide super snel en netjes geleverd met foto's van super mooie kwaliteit, verder past het hoesje perfect om de telefoon en deze is ook van top kwaliteit. Mijn eerste hoesje had ik al een tijdje in gebruik en bleef super mooi! Toen ik een nieuwe telefoon had direct weer hier een hoesje besteld. Heel blij mee!!

Leuk en mooi hoesje

Snel geleverd, mooi gedrukt

Mooi

Mooi en ziet eruit zoals verwacht. Komt overeen met de weergave op de website.

Perfect hoesje goed materiaal en mooi design

Goede kwaliteit en snel binnen

Super mooi ,ben zeer tevreden, snelle levering ook, echt n aanrader om hier te bestellen

Is goed

Snel bezorgd foto’s staan er goed op

Overtreft alle verwachtingen

Een prachtig en persoonlijk GSM hoesje. Prachtige kwaliteit en super snelle bezorging.