Superleuk hoesje. Past prima en mooie prijs.
Hallo Yvonne, We waarderen je vriendelijke recensie! π Het brengt ons team enorm veel vreugde! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Had een verkeerd hoesje besteld, verkeerd type ingevuld. Mail gestuurd of ik het nog kon wijzigen, dat was helaas niet meer mogelijk. Maar ik kreeg bij een volgende bestelling 100% vergoeding!! Super tevreden...
Hallo Sophia, Je doordachte recensie wordt echt gewaardeerd! π Het brengt veel vreugde in ons team! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ik ben erg blij met mijn hoesje, ik laat vol trots mijn kleindochter zien
Hallo Anouschka, Dank je wel voor de geweldige recensie! π Het verwarmt echt onze harten! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Ik heb een telefoonhoes met afbeelding besteld en deze is precies zoals ik verwacht had. Eerder geleverd dan aangegeven. Geweldige service.
Hallo Benthe, Jouw positieve recensie betekent veel voor ons! π Het vult ons team met vreugde! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Mooie hoes voor mijn telefoon en zeer snel geleverd !
Hallo Corrie, We zijn dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Het is een bron van immense vreugde voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Het is prachtig Dank je wel
Hallo Saar, Bedankt voor de positieve recensie! π Het maakt ons echt blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik ben zeer tevreden met het hoesje die ik besteld heb. Het ontwerpen van het hoesje was ook erg eenvoudig. Zeer tevreden over de kwaliteit van het hoesje, als de kwaliteit van de foto's.
Beste Daphne, Dank voor jouw vriendelijke recensie! π We zijn verheugd dat het je blij maakt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Ik beveel case company zeer zeker aan. De hoesjes zien er super uit. Helaas liet de print bij mijn hoesje een beetje los. Ik heb gelijk een mail gestuurd en dezelfde dag kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd. Dus top service
Hoi Patricia, Jouw prachtige recensie heeft onze dag gemaakt! π Bedankt voor het verspreiden van blijdschap! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Het is zo gemaakt goede kwaliteit en was snel binnen me dochter is ontzettend blij
Hallo Stephanie, We zijn opgetogen door jouw positieve feedback! π Jouw tevredenheid betekent veel voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Snelle levering, en het hoesje past perfect en ziet er goed uit (y)
Beste Jacqueline, Dank je wel voor de mooie recensie! π Het is fijn te weten dat je tevreden bent! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Tweede keer dit hoesje aangeschaft ivm nieuwe telefoon. Nu een andere kleur besteld en het lijkt weer zo mooi. Heel blij mee en raad het iedereen aan. Kwaliteit is zeer goed!!
Hoi Oda, Jouw positieve recensie bezorgt ons een glimlach! π We waarderen het enorm! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoesje is stevig. Bezorging was snel en ook met bescherm zakje.
Hallo Merve, Dank voor jouw vriendelijke recensie! π Jouw tevredenheid heeft voor ons prioriteit! π Beste wensen, Sofie πΉ
Het bestelde telefoonhoesje werd snel geleverd, is goed van kwaliteit en was precies zoals ik hoopte!
Beste Frank, We zijn verheugd met jouw positieve recensie! π Bedankt voor het opvrolijken van onze dag! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Snelle levering en precies zoals ik het had besteld. Mooie kwaliteit en kleurecht.
Hoi Monica , Dank voor jouw opbeurende recensie! π Het is fantastisch te horen dat je blij bent! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Super kwaliteit van de foto en mijn telefoon is ooknog eens goed beschermd
Hallo Janina, Jouw positieve feedback heeft ons doen glimlachen! π Bedankt voor jouw vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
ik vind het een geweldig hoesje en hij past perfect, de kleur is ook precies wat ik hoopte, top dus
Hallo Marinthe, Bedankt voor de positieve recensie! π Het maakt ons echt blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik vind het Ik heb niet verwacht. Dat het zo mooi er uit ziet
Beste RobelRobel, Dank voor jouw vriendelijke recensie! π We zijn verheugd dat het je blij maakt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Dit is de tweede cover die ik besteld heb voor mijn kleindochter. Het betreft een gepersonaliseerde cover die mijn kleindochter van 10 jaar zelf heeft samengesteld. Wij zijn allebei zeer tevreden met het eindresultaat, evenals haar vriendinnetjes.
Hoi Ben, Jouw prachtige recensie heeft onze dag gemaakt! π Bedankt voor het verspreiden van blijdschap! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
snel bezorgd en ziet er goed uit. zoals het voorbeeld eruitziet,zo krijg je het hoesje geleverd.
Hallo Romy, We zijn opgetogen door jouw positieve feedback! π Jouw tevredenheid betekent veel voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Heel mooi. Stevig. Heel tevreden. Zeker aan te raden
Beste Anoniem, Bedankt voor de mooie recensie! π Dit maakt ons enorm blij! π Groeten, Sofie πΉ
Wat een mooi fotoboekje. Prachtige kwaliteit!
Hallo, Je fantastische recensie wordt enorm gewaardeerd! π Het heeft onze dag echt opgefleurd! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik keek erg uit naar m'n hoesje omdat ik de print zo mooi vind, maar toen ik hem in handen had viel de kwaliteit van de print heel erg tegen. De kwaliteit van het plastic van het hoesje is wel goed.
Bedankt voor je feedback. Het spijt me dat de kwaliteit van de print tegenviel. We waarderen je eerlijke mening. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, we kijken graag samen met jou naar een oplossing. We hopen dat we je alsnog tevreden kunnen stellen met onze service.
Mooie gsm case gemaakt. Snel en makkelijk te maken. Snel in huis en een mooi en stevig resultaat.
Hi Arieke, We zijn opgetogen met jouw vriendelijke recensie! π Jouw feedback bezorgt ons vreugde! π Met beste wensen, Sofie πΉ
Vandaag besteld en de volgende dag al thuis. Goede kwaliteit en net zo mooi als op de foto!
Beste Betty, Dank je wel voor de geweldige recensie! π Het is een genot om jouw positieve gedachten te horen! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Het hoesje is qua materiaal prima, maar niet uitzonderlijk. De veelzijdigheid aan mogelijkheden om een eigen draai te geven aan een onderwerp maakt het beter dan veel andere plekken. Verder verliep de bezorging voorspoedig.
Hallo Myriam, Bedankt voor de positieve recensie! π Het maakt ons echt heel blij! π Beste groeten, Sofie πΉ