Het hoesje is qua materiaal prima, maar niet uitzonderlijk. De veelzijdigheid aan mogelijkheden om een eigen draai te geven aan een onderwerp maakt het beter dan veel andere plekken. Verder verliep de bezorging voorspoedig.
Hallo Myriam, Bedankt voor de positieve recensie! π Het maakt ons echt heel blij! π Beste groeten, Sofie πΉ
Het Hoesje is mooi gemaakt, het werd ook erg snel geleverd. Erg eenvoudig zelf je design te maken en het resultaat is erg mooi. Een aanrader voor iedereen
Beste Youp, Bedankt voor de geweldige recensie! π Jouw positieve feedback heeft onze dag gemaakt! π Warme groeten, Sofie πΉ
Ben heel erg tevreden met mijn hoesje
Hallo daar Mieke, Dankbaar voor jouw vriendelijke recensie! π Het heeft ons team veel vreugde gebracht! π Groeten, Sofie πΉ
Helaas, helaas, wat een tegenvaller :-( Ziet er in het echt minder mooi uit, pixeliger dan verwacht. Maar goed, had het maar geaccepteerd. Al dacht ik toen al: nee, hier bestel ik niet meer. Maar dat zojuist een stukje van het geprinte los heeft gelaten en ik daardoor nu zie dat er allemaal luchtbelletjes zijn (ofwel er gauw nog meer zal loslaten), dat is echt teleurstellend. En dat binnen een maand en bij normaal en net gebruik. Wellicht kunnen jullie nog iets voor me betekenen? Ik hoop het.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Excuses voor het ongemak. Zou u contact met ons willen opnemen via e-mail? We kijken graag hoe we dit voor u kunnen oplossen. Bedankt voor uw begrip.
Een super snelle bezorging, had ik ook voor betaald maar toch sneller als verwacht. Het hoesje is super mooi en van hele goede kwaliteit. Dus in één woord geweldig, ben er super blij mee.
Hoi Grace, Bedankt voor de positieve review! π Het maakt ons erg blij! π Groeten, Sofie πΉ
Mooi en fijn hoesje.. zeer nette ,snelle levering.. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar..
Beste Kitty, Je vriendelijke recensie wordt echt gewaardeerd! π Het bezorgt ons veel vreugde! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Dat het een perfect smartfonehoesje is. Daarom wil ik het ieder aanbevelen.
Hallo Martin, Dank je wel voor de prachtige review! π Het heeft onze dag echt opgevrolijkt! π Groetjes, Sofie πΉ
Super blij met mijn telefoon hoesje met 3 fotoβs van mijn lieve mooie Luna en mijn 2 dierbare herinneringen. Echt heel mooi geworden. Aangenaam verrast hoe mooi de kwaliteit hiervan is. Ga hier in de toekomst ongetwijfeld vaker gebruik van maken :)
Hoi Sandra, We zijn dankbaar voor je positieve feedback! π Het betekent veel en brengt ons veel vreugde! π Beste wensen, Sofie πΉ
Heel fijn en ik ben erg blij met je zaken te doen. Hartelijk dank voor het mooie compliment
Groeten Sally, Je mooie review wordt zeer gewaardeerd! π Het is echt opbeurend en maakt ons erg gelukkig! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
We hebben de hondjes op het telefoon hoesje laten bedrukken. Het hoesje ziet er zo leuk en gezellig uit. We hebben een ouder toestel waardoor wij vaak alleen maar een standaard hoesje konden kiezen. Maar door jullie konden we een laten maken, helemaal naar onze wens. Dus echt heel blij mee!
Beste Mia, Bedankt voor de mooie recensie! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
De afbeelding is mooi maar de pasvorm is niet geweldig en niet stevig. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding erg duur!
Hartelijk dank voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de pasvorm van het product. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We staan klaar om u te helpen!
Ik heb 2x een verkeerde bestelling gedaan, de service hiervoor was meer dan goed ,kreeg zelfs een vergoeding en een nieuw hoesje ,echt heel fijn ,bedankt
Hallo Ellen, Je fantastische recensie heeft echt onze dag opgevrolijkt! π We zijn dolgelukkig! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Leuk hoesje. Helemaal naar eigen wens . Snelle levering
Hoi Wilma, Je positieve recensie heeft ons enorm blij gemaakt! π Het betekent veel voor ons! π Met dank, Sofie πΉ
Heel tevreden
Beste Mariette, Heel erg bedankt voor je mooie recensie! π Jouw feedback maakt ons zo gelukkig! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mijn bestelling kwam aan en kwaliteit qua scherpte was niet goed. Contact gehad met klantenservice en gelijk nieuwe toegezonden gekregen! Thanks!! deze hoes is 100% kwaliteit en supersnel geleverd! Ga hier zeker nog een bestelling plaatsen.
Hallo Melissa, We zijn absoluut verheugd door je vriendelijke recensie! π Het vervult ons met vreugde! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Heb deze case op Facebook gezien en wou ook wel zo'n leuk hoesje. Nou , totaal geen spijt van . Hij is stevig en qua kleur en opdruk ook geweldig. Heb hem nu paar week in gebruik en blijft gewoon zoals hij geleverd is. Niks geen verschil met nieuw. Zou mijn eventueel volgende case ook bij jullie bestellen. TOP
Hoi Harma, Je positieve recensie heeft echt onze dag gemaakt! π We zijn in de wolken! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Top! Makkelijk om je hoesje samen te stellen in gemakkelijke stappen. Snelle levering.
Beste Karen, Dank je wel voor je stralende recensie! π Jouw woorden betekenen alles voor ons! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Hoesje ziet er super uit ben tevreden
Hallo Sabien, Je vriendelijke recensie heeft een glimlach op onze gezichten getoverd! π We zijn extatisch! π Met vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Het product voldoet aan de omschrijving en snelle levering
Hoi Geertjan, Bedankt voor de leuke review! π Dat maakt ons echt blij! π Groetjes, Sofie πΉ
Telefoonhoesje ziet er mooi uit zoals je hem samenstelt. De kwaliteit is goed, de kleuren zien er goed uit.
Hallo Lisa, Dank je wel voor de geweldige review! π Jouw feedback maakt ons enorm blij! π Lieve groeten, Sofie πΉ
Is niet wat ik verwacht
Het spijt ons dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze oprechte excuses hiervoor. Beantwoord alstublieft onze e-mail zodat we u kunnen helpen en eventuele problemen kunnen oplossen. Bedankt voor uw feedback.
Hoesje is top! Snel geleverd en goed verpakt. Hoesje is precies zoals ik wilde en geeft mij het heerlijk vakantie gevoel als ik er naar kijk β€οΈ
Hey Sandra, We zijn dankbaar voor je positieve review! π Het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Helaas kwam mijn eerste hoesje met een beschadiging binnen maar na 1 mailtje werd er al gelijk zeer vriendelijk en netjes gereageerd en kreeg ik een waardebon om een nieuwe te mogen bestellen... Al met al zeer tevreden over de communicatie en de nette afhandig naar hun klanten. Opnieuw bestellen???? ZEKER WETEN!
Hoi Kim, Jouw positieve review wordt zeer gewaardeerd! π Het geeft ons veel blijdschap! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Snel binnen en is super mooi
Hallo Maarcia, Dank je wel voor de fantastische review! π Jouw woorden maken ons echt blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Snelle levering,en helemaal tevreden met het resultaat.
Hoi Jeanette, Jouw positieve review betekent veel voor ons! π Het brengt veel vreugde met zich mee! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ