Mijn bestelling kwam maar niet, maar na contact gehad te hebben met de klantenservice (pakketje was zoek) kreeg ik gelijk een nieuwe toe gestuurd! Netjes opgelost en ik zou ze iedereen aanraden!
Hallo Charissa, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Ik ben heel tevreden
Beste Agnes, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Mooi hoesje prima kwaliteit en in erg leuke verpakking geleverd.
Groeten Marianne, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Ik heb het minder dan een maand geleden gekocht en de achtergrondverlichting is beschadigd
Hallo, bedankt voor je bericht. Kunt u alstublieft reageren op onze e-mail. We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en een passende oplossing voor je zoeken. Bedankt voor uw begrip.
Ik ben dik tevreden over. Ben zo blij ermee
Hallo Zus, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ben heel blij met mijn telefoon hoesje, zo mooi geworden.
Hi Wilma, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Makkelijk te bestellen . Goede kwaliteit Fotoβs super mooi .
Hallo Antoinette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Helaas nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Inmiddels contact ook gehad. Zou opnieuw opgestuurd worden, maar helaas nog steeds niks mogen ontvangen. Als je aangeeft binnen 2 a 4 werkdagen binnen. En naar ruim 2 weken nog niks te hebben ontvangen vind ik jammer. Al helemaal als het als cadeau gegeven gaat worden. Voor een bepaalde datum. Wel reactie gehad. Ook dit wel helaas pas naar de 2e keer contact te hebben opgezocht.
Hallo, bedankt voor je bericht. We zullen hier onmiddellijk naar kijken en proberen een passende oplossing te bieden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Snelle service, kleuren zijn goed, prima kwaliteit.
Beste Richelle, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Ik had voor mijn dochter een telefoon hoes gemaakt en ze was helemaal happy ermee. Ze leek er zelfs op omdat je alles qua uiterlijk kunt aanpassen.
Groeten Simone, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Vlotte levering en een leuk gepersonaliseerd hoesje. Ik ben er blij mee.
Hallo daar Monique, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Prachtig weer zeer tevreden
Beste Sandra, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mooi design. Netjes afgewerkt en product voldoet aan verwachtingen. Zeer goede kwaliteit
Hallo Jannie, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Ik had een hoesje gekocht. Deze was niet goed gemaakt. Na een mailtje kreeg ik een tegoedbon zodat ik een nieuwe kon kopen. Zelfs de bezorgkosten waren vergoed. Inmiddels de nieuwe ontvangen en deze is helemaal perfect. Gaat om een Samsung A40 telefoon
Beste Carina, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Hoesje is veelste hard. Knopjes kun je bijna niet indrukken. Ik heb een mail gestuurd dat ik niet tevreden ben en tot op heden heb ik geen reactie gekregen.
Hallo Aartie, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de zaak en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Onze excuses voor het ongemak. Ons team heeft inmiddels gereageerd op uw e-mail. Bedankt voor je geduld en begrip!
Ik ben helemaal tevreden.
Groeten Kadiatou, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Echt heel gaaf. Me dochter was er, erg blij mee! Ik ga zeker nog eens bestellen!
Hallo Wendy, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Mijn dochtertje is altijd heel voorzichtig met haar spullen, en toch zat er na de eerste dag een scheurtje in de kunstof hoes aan de achterkant. De tekst van de letters die je kon invoeren op de website bleken in de werkelijkheid erg klein. Prijs kwaliteit verhouding is behoorlijk slecht. Voldoet echt niet aan de verwachtingen.
Hallo, Wat jammer om te horen dat het hoesje niet aan je verwachtingen voldeed en dat er al na de eerste dag een scheurtje in zat. Onze excuses voor het ongemak. Zou u onze e-mail willen beantwoorden? We onderzoeken het graag en zorgen voor een passende oplossing. Bedankt voor je feedback en we waarderen je geduld en begrip!
Levering was heel snel Goede service Ik ben blij met mijn hoesje
Hi Sheila, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
De Casecompany heeft mijn bestelling supergoed uitgevoerd. Bestellen ging heel makkelijk en met een paar dagen had ik mijn hoesje met 3 foto's en tekst binnen. Het is bijna onmogelijk voor mensen om niet te reageren op de 3 lieve hondenkoppen op mijn hoesje. Heel blij mee!
Hallo Annemieke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Inkt wordt snel vuil en beschadigd.
Hallo Stefanie, Het spijt ons dat u problemen hebt ondervonden met de inkt die snel vuil en beschadigd raakt. Onze excuses voor het ongemak. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We willen graag meer details verzamelen en een passende oplossing bieden. Bedankt voor uw feedback en begrip!
Ik vind het een heel mooi product omdat je iedereen op de case kunt zetten. Je zoon of dochter of gewoon jezelf. Ik was bang dat hij snel beschadigd zou zijn maar ik ben ermee op vakantie geweest waar mijn mobiel ook in aanraking is geweest met zand op het stand en hij is nog net zo mooi als de eerste dag. Geen beschadiging niks dus ook nog eens goede kwaliteit.
Beste Bianca, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Hoesje besteld, snel binnen. Zag er goed uit maar Ipv een hoesje voor een iPhone 13, kreeg ik een hoesje voor een iPhone 11. Contact verloopt moeizaam, probleem word niet opgelost, geen reactie of een automatische reactie. Ik zou hier niet nog eens wat bestellen
Hallo!!! Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. Controleer je e-mail, want ons team heeft gereageerd. We waarderen je geduld en de kans om dit recht te zetten. Bedankt!
Snelle levering en hoesje ziet er mooi en netjes uit Precies zoals op het plaatje als je hem maakt
Groeten Nienke, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mooi product,netjes verpakt en snelle levering meer heb je niet nodig toch?
Hallo daar Astrid, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ