Snelle levering en de foto's staan er echt duidelijk op. Zeer tevreden mee
Beste Patricia, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ontzettend leuk design, model past perfect. Snelle levering!
Groeten, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Zeer snelle levering,ensuper leuk hoesje en duidelijke foto,s
Hallo Jannie, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Is mooi en leuk
Hi Rima, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Heel blij met mn persoonlijke hoesje! Makkelijk zelf te maken en goede kwaliteit!
Hallo Roxanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Verkeerde hoes geleverd voor kerst en probleem nog niet opgelost...elke keer weer zelfde bandje afspelen dat het opgelost word haha...niks dus nog
Wat balen dat je de verkeerde hoes hebt ontvangen voor Kerst en dat het probleem nog niet is opgelost. Mijn oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend is. Ik verzeker je dat we ernaar streven om dit snel voor je op te lossen. We waarderen je geduld en zullen ervoor zorgen dat dit rechtgezet wordt. Dank je wel voor je begrip.
De Foto's zijn prachtig weergegeven. Ik gebruik het nu een paar maanden en het ziet er nog steeds fantastisch uit.
Beste Karin, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Een hoesje gekocht als cadeautje met verschillende foto's. Op het voorbeeld was het leuk. Het resultaat met onscherpe foto's
Wat vervelend dat de foto's op het hoesje wazig werden en dat het cadeau niet aan de verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak. Controleer uw e-mail zodat we dit kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. We waarderen je feedback en willen er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.
Groeten Rowan, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Mooie hoesje
Hallo daar Diana, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Beste Cheyenne, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Een simpel origineel iPhone hoesje is al snel rond de β¬50. Deze is netjes geprijsd (β¬19,95), past perfect, beschermd goed en ziet er nog eens super uit. Ik ben erg blij met het hoesje en de kwaliteit ervan! β€οΈ voor die prijs hoef je het zeker niet te laten
Hallo Yvonne, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Hoesje snel geleverd en mooie kwaliteit. Vooral mooi dat mijn naam erop staat en dat kom ik zelden tegen, vaak slechte kwaliteit dan. Nu mooi en gebruik hem met veel plezier. Bedankt
Beste Anne, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Het zelf ontwerp van het hoesje is mooi geworden. Zeer tevreden . Ook snelle levering.
Groeten Yolanda, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Zo blij met het hoesje van mijn telefoon. Mijn naam erop en sterrenbeeld super.
Hallo Marion, We zijn zo dankbaar voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve opmerkingen hebben werkelijk een glimlach op onze gezichten getoverd! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ik ben zeer tevreden en enorm verrast over de kwaliteit van het telefoon hoesje. De fotoβs zijn heel duidelijk en tevens een snelle levering! De telefoon ligt nu ook veel beter in mijn hand door het fijne soepele hoesje!
Hi Monique, We waarderen je vriendelijke recensie enorm! π Jouw positieve feedback maakt ons ontzettend blij! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Ik ben super lij met mβn hoesje! Goede kwaliteit, mooie fotoβs
Hallo Simone, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prachtige recensie te delen! π We zijn verheugd over je positieve opmerkingen, en het fleurt echt onze dag op! π Beste wensen, Sofie πΉ
Ben onwijs blij met me hoesje, Stevig genoeg, en onwijs leuke beringen over de foto's er op Zodra deze aan vervanging toe is neem ik een nieuwe,!
Beste Kayleigh, We zijn dankbaar voor je mooie recensie! π Jouw positieve woorden brengen oprecht vreugde in ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Groeten Fati, We willen onze oprechte dank uitspreken voor je heerlijke recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben onze dag echt opgevrolijkt! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Het is een zeer fijn hoesje het is van goede kwaliteit en hij voelt fijn aan
Hallo daar Gianna, Heel erg bedankt voor je vriendelijke recensie! π Jouw positieve feedback is een bron van grote vreugde voor ons! π Beste wensen, Sofie πΉ
Hij is super mooi geworen heel erg handig..
Beste Marjolein, We zijn echt dankbaar voor je prachtige recensie! π Jouw positiviteit heeft een fantastische sfeer gecreΓ«erd voor ons team! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ
Prima prijs, kwaliteit verhouding. Snelle bezorging,
Hallo Jordi, Dank je wel voor je leuke recensie! π Jouw positieve woorden hebben bijgedragen aan de opwinding van ons team! π Vriendelijke groeten, Sofie πΉ
Goed geholpen kreeg m'n hoesje en die was kapot een foto gemaakt en gemaild kreeg binnen een dag antwoord en er werd netjes een nieuwe op gestuurd
Beste Willeke, Je fantastische recensie heeft onze dag opgevrolijkt! π We waarderen je positieve feedback en zijn blij met zulke vriendelijke woorden! π Beste wensen, Sofie πΉ
Nog niks ontvangen
Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak. Het spijt me te horen dat je nog niets hebt ontvangen. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We zullen ons best doen om dit snel voor je op te lossen.
Hallo ik ben erg tevreden met mijn aankoop Bestelling was ook snel binnen Een echte aanrader Gr
Groeten Janneke, Een oprecht dankjewel voor je mooie recensie! π Jouw positieve gevoelens hebben echt een positieve invloed op ons gehad! π Hartelijke groeten, Sofie πΉ