Super mooi!

Ik vind mijn hoesje echt geweldig, 1 min puntje in het begin ruikt het enorm chemisch. Verder super tevreden, snel ontvangen en blijft ook heel mooi.

Keurige snelle levering. Had 2 maten besteld van 1 artikel. Dus 1 artikel retour gestuurd. Gaat heel makkelijk en ook de afhandeling erna. Je wordt keurig op de hoogte gehouden via de mail. Kortom zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen.

Geweldig vlotte levering

Mijn dochter is helemaal blij, stevig hoesje en fantastisch sterk koord. Goede kwaliteit!

Supergaaf design

Wat een mooi hoesje, echt een supergaaf design. De foto's hebben zelfs reliรซf! En de randen zijn hoog genoeg waardoor ook de voorkant beschermd is.

TOP!!!

vlotte afhandeling en super kwaliteit en zeer scherpe afbeeldingen. in een woord. GEWELDIG!

Ik ben zeer tevreden met mijn gepersonaliseerde telefoonhoesje, naast dat het er kei leuk uit ziet, is het goede kwaliteit en bied goede bescherming!

De fotoยดs komen zeer mooi uit en ziet er net zoals als hoe je het maakt.

Snel gemaakt en geleverd, helaas snel beschadigd

Snelle bezorging...... Maar helaas is mij Case een beetje geblakkert, ik heb het ongeveer twee weekjes. Ik had al een mail gestuurd of dat garantie is ?

Helemaal ben der echt enorm blij mee

Echt top kwaliteit fotoโ€™s zijn duidelijk ben der enorm blij mee

Mooi hoesje en goed gedrukt!

Ik vind het telefoonhoesje erg mooi gedrukt, ook is er veel keuze op de website en is het personeel vriendelijk.

Super goede kwaliteit hoesje met foto's

Ik ben superblij met mijn nieuw hoesje met de foto's van mijn kinderen erop! De bezorging was erg snel. Het hoesje komt in een ziplockbag die je na het openen nog kan herbruiken ook! De foto's zien er erg mooi uit! Erg goede kwaliteit! Het hoesje past perfect om mijn telefoon en door het nek koord altijd in de buurt. Al met al: Ik ben super blij met mijn aankoop!

Erg mooi !!!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon hoesje. Erg handig met mijn naam erop, voor mijn werk.

Slecht

Kwam 1 week te laat binnen. Was als kerstcadeau bedoeld en was ruim van tevoren besteld maar kwam pas na 2 weken binnen. De bedrukking begon ook al in de eerste 24 uur los te laten doordat er lucht ontstond tussen de plastic en de bedrukking. Gewoon troep dus...

Super blij

Super goed hoesje zit ook strak om de telefoon heen. Ben dr gewoon heel blij mee

Matig

2e keer dat ik hier iets bestel en de 2e keer dat het plaatje er scheef op is geplakt en het hoesje niet goed bescherm

Superleuk hoesje, goede kwaliteit. Ik heb dit als kerstcadeau gegeven aan mijn schoondochter. Zij was er echt super blij mee.

Mooi design, snelle levering

Zeer tevreden. Makkelijk te maken, de kleuren en kwaliteit zijn prima en de levering was snel.

Geweldige hoesje. En snelle service.

Geweldige telefoonhoesje. Iedereen bewondert het. Goeie en snelle verzending.

Echt een geweldig mooi telefoonhoesje !!!!!

Een onwijs gaaf en mooi hoesje , makkelijk te maken , snelle levering .

The bestโค๏ธ

Loveeeeโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Mijn hoesje is echt top!!!

Mijn hoesje is echt mooi en ontzettend snel bezorgd ben er heel erg blij mee

Zeer goede service

Snelle levering, en zeer mooi product. Erg blij met het resultaat en de kwaliteit

Supergaaaffff

Ben heel blij met me hoesje , goeie site , heel erg tevreden ermee, en was snel leverbaar

Mooi en leuk hoesje!

De foto's staan er mooi op gedrukt. Precies zoals we dat wilden Top!

Mooi