Hoesje was snel beschadigd, maar heb meteen een nieuwe gekregen
Hoi Manon, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !๐ค๐ Liefs, Sofie
Levering duurde een dagje langer dan ik had gehoopt maar ik kreeg er wel een mooi product voor terug! Print was netjes evenals het hoesje zelf. Ik bestelde er een met afneembaar koord, aanrader!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Mooie case, mooi matriaal. Krijgen veel complimenten van kennissen ect waar deze case vandaan komt. Dus zeker veel mensen door verwezen maar casecompany.
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Ben zeer tevreden heb al meerdere producten besteld heel blij er mee
Hoi Silvia๐ Wat een leuke review ๐! Daar worden we heel blij van ๐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie๐
Heel mooi hoesje echt geweldig
Hoi Desiree๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Hoi Yvonne๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Super snelle levering en top kwaliteit!!! Zou hier zeker nog een keer bestellen
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Heb deze cadeau gegeven aan mijn zus met kerst. Ze was er super blij mee. Ze vond het super mooi. Ook van heel fijn materiaal gemaakt
Ahw, wat een fijn bericht! ๐ Heel veel dank voor de complimenten. ๐ We zien jouw graag weer terug! ๐ค
Het assortiment is top! Keuzestress leverde een geweldig smartphonehoesje op! En de levering was super snel.
Wow, Wat een positief bericht! ๐บ๐ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! ๐ค
Tevreden van mijn pakketje. Mooi gemaakt. Alleen dacht ik dat het materiaal iets meer rubber was en dus minder schoof . Maar dat is niet zo erg . Groetjes
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. ๐ฌโญ We doen ons best!
Was zeer gelukkig toen ik het hoesje zag heb het aan iedereen laten zien .met de hoop dater nog iemand is die ook een wil bestellen
Hoi Chirly, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Snel geleverd en nette website
Hallo Mieke! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Fotoโs behouden mooie en duidelijke kwaliteit! Zeer mooi design! Gemakkelijk bestelproces! Vlotte levering!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ๐๐
Verkeerde product gekregen van bedrijf en geen compensatie
Beste Wout, Wat vervelend om te horen dat u het verkeerde product heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij willen u graag zo snel mogelijk helpen met een passende oplossing. Neem contact op met onze klantenservice, zodat we dit direct kunnen corrigeren.
het enige jammer is dat er een hele vervelde guur aan hangt hier word ik erg misselijk van maar voor de rest mooi hoesje
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat het hoesje u bevalt. Onze excuses voor de onaangename geur; dit is niet de ervaring die we willen bieden. Neem contact op met onze klantenservice zodat we een passende oplossing kunnen vinden en uw tevredenheid kunnen garanderen.
Voor de tweede keer besteld!! Super goed kwaliteit!! 3jaar het oudste hoesje gebruikt en zie als nieuwe!!!
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
Mijn man vindt het heel leuk. Heb het als kerstcadeau gegeven. De foto's zijn mooi gelukt
Dankjewel Sharon! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Telefoon hoesje is van goeie kwaliteit, snelle service, klantenservice snel bereikbaar. Snelle reactie met goeie hulp en oplossing.
Hallo Carice! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Supersnelle levering & super mooie cases. Bestel hier wel vaker en altijd tevreden over.
Beste Emily, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
snelle en correcte levering. Het product ziet er prima uit en voldoet.
Hallo Paul! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Past goed en mooi
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Heb nu een telefoon hoesje van jullie maar de bedrukking laat al wat los Heel jammer
Geachte Eveliene, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de bedrukking op uw telefoonhoesje loslaat. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice zodat we dit voor u kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Het is mooi dat het kan , een shoesje met mooie fotos van mooie mensen of momenten . Ik kreeg hem binnen en was meteen verkocht .
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Hoesje besteld met foto. Snelle verzending. Was niet tevreden. Na mail kreeg ik een nieuw hoesje wat ik er klantvriendelijk vond Deze was nog minder mooi. Qua plaatsing en kleur. Weer mail gestuurd. Reactie viel me erg tegen. Je zag duidelijk 2 verschillende hoesjes maar werd niet erkend. Heb hoesje wel in gebruik omdat hij ne heel dierbaar is maar ben niet blij.
Geachte Laura, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen uw eerlijke feedback en betreuren het dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de koffers. Onze excuses voor het ongemak. We willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Neem contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden.
Mooi afgewerkt en een sterk hoesje. Ik vind het cord heel slim bedacht en makkelijk om te wisselen
Hoi Joaquin๐ Wat een leuke review ๐! Daar worden we heel blij van ๐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie๐