Snelle service(ondanks de feestdagen) en mooie kwaliteit
Hoi Monique💐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍 Liefs, Sofie🌺
Ging snel stuk
Beste Jessica, Wat vervelend om te horen dat het product binnen 3 dagen kapot is gegaan. Onze excuses voor het ongemak. Neem direct contact op met onze klantenservice zodat we dit snel voor je kunnen oplossen en je weer blij kunnen maken.
Mooie degelijke hoes. Foto’s die we hebben uitgezocht staan ook zo mooi op, zoals we wilden. Na langere tijd heb ik nog geen ervaring. Hoop dat de foto’s goed en lang duidelijk blijven.
Hoi Nancy🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉
Mooi verpakt, snel ontvangen, fijne stevige hoes. Blij mee!
Hoi Conny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Was makkelijk te maken en super snelle levering
Hallo Moontje! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Hij past goed is een sterk hoesje en hij is qua bedrukking erg goed in nu toe blijft het er goed opzitten
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. 😇😍
Mooi hoesje niet van dat gladde spul wat uit je handen glijdt. Ik ben er erg blij mee
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Super mooi maar nu een maand verder laat de opdruk wel op sommige plekken los / beschadigd
Geachte Jolanda, Bedankt voor uw positieve feedback over het uiterlijk van het product. Het spijt ons echter te horen dat de print na een maand beschadigd is. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice zodat we het probleem kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.
Hele mooie case, helemaal te personaliseren. Ook een hele snelle levertijd. Zeer tevreden klant!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. 😇😍
Het eerste bestelde hoesje was te groot .. ik kreeg na een mailtje te hebben verstuurd een code voor een nieuw hoesje. Helaas was dit ook niet het goede hoesje en zonder moeilijk te doen kreeg ik na een 2de mail gratis een derde hoesje toegestuurd wat gelukkig wel paste en waar ik heel blij mee ben. Het is heel netjes opgelost .. super!
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Leuk hoesje met eigen foto’s en nog stevig ook!
Dankjewel Jessica! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Wat ik altijd leuk vind aan zulke cases is dat ze veelzijdig zijn. Je kunt ze met zo leuk maken als je wilt. Dat ze ook sterk zijn en lekker buigzaam maakt het ook beter. De case is stevig en licht. Kwaliteit is goed.
Hallo Gabriella! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Het hoesje ziet er werkelijk fantastisch uit! Stoere print, mooie kleuren en ontzettend origineel. Dat je ook nog je eigen teksten kan toevoegen, maakt het extra cool. Echter, na al een aantal weken laat de print al los en ziet het hoesje er gehavend uit. De sticker zit als het ware aan de buitenkant geplakt en is niet bestand tegen veelvuldig gebruik (denk aan kindervingertjes en het vervoeren van je telefoon in een volle tas - geen gekkigheid, gewoon dagelijks gebruik). Zo ontzettend zonde!
Geachte Marloes, Bedankt voor uw complimenten over het uiterlijk van de koffer. Het spijt ons echter te horen dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de opdruk loslaat. Onze excuses voor het ongemak. Neem direct contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen oplossen en u weer tevreden kunt zijn.
Hij is echt heel goed en een super snelle levering ga zeker nog meer bestellen
Beste Corina, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! 😇👍 Met vriendelijke groet, Sofie
Onlangs deed ik een verkeerde bestelling. Helaas kon ik het niet meer corrigeren. Daarom nam ik contact op per mail en dit werd uitstekend beantwoord. Daarom zeer tevreden over mijn eerste ervaring met dit bedrijf.
Hoi Saskia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Omdat ik mijn hoesje niet heb ontvangen. Weggooit geld
Beste Saida, Wat vervelend om te horen dat u uw case niet heeft ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Zou u alstublieft onze e-mail willen beantwoorden? We begrijpen dat dit teleurstellend is en we willen ervoor zorgen dat u krijgt waar u voor betaald heeft.
De kwaliteit van het hoesje valt tegen, na 1x los maken al kapot (scheur). Opdruk is wel mooi gelukt.
Beste Saskia, Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van het hoesje tegenviel en dat het al na één keer losmaken was gescheurd. Onze excuses hiervoor. Wij waarderen uw feedback en willen dit graag voor u oplossen. Zou u onze e-mail willen beantwoorden? Dan zorgen we ervoor dat er een nieuw hoesje van betere kwaliteit naar je wordt opgestuurd.
Ben er super blij mee
Hallo Natalie! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Levering en product prima. Helaas vertoont product al snel aftakeling. Verf aan buitenkant laat los
Geachte Ines, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het product al snel na levering tekenen van verslechtering vertoonde, met name dat de verf aan de buitenkant afbladderde. Onze excuses voor het ongemak. Zou u onze e-mail willen beantwoorden? We zullen onmiddellijk stappen ondernemen om je een passende oplossing te bieden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
Het is een hele goed site goed item en de afbeeldingen gaan er niet af dat is toppers Ik zou dit product zeker aanbevelen. Ik liet mijn telefoon laatst vallen op de bovenkant maar mijn hoesje lapt iets over mijn telefoon dus daardoor heb ik nu geen barst!!!!!
Dankjewel Jolijn! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Zeer mooi telefoon hoesje. Telefoon al enkele keren gevallen en het hoesje blijft mooi. Ben zeer tevreden en zal mijn volgende hoesje ook weer hier bestellen
Hallo Desire! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ben er heel blij mee heel erg tevreden
Hoi Melanie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Pakketje nooit aangekomen en niets van jullie gehoord , dus uiteindelijk ben ik opgelicht ,
Beste Ana, Wat vervelend om te horen dat uw pakket niet is aangekomen en dat u niets van ons heeft gehoord. Onze oprechte excuses hiervoor. Gelieve te reageren op onze klantendienst via e-mail zodat we dit kunnen onderzoeken en een gepaste oplossing kunnen bieden.
Gewoon een foto op een goedkoop hoesje . Geplakt . Wat er binnen no time eraf is . Be echt heel teleurgesteld.
Hey Yvonne, Dit is Sofie van CaseCompany! Het spijt ons dat u ongemak heeft ondervonden met het product. Kunt u ons alstublieft wat duidelijke foto's sturen zodat we kunnen zien wat het probleem precies is. Alleen dan kunnen we u een passende oplossing bieden. Bedankt voor uw medewerking en geduld!
Super leuk dat je zelf foto’s toe kan voegen. Fijn hoesje, vind de kleur wel wat afwijken met hoe het eruit zag op de website. Hoesje is snel in huis en netjes verpakt. De geur van plastic is in het begin vrij heftig, zelfs je handen ruiken ernaar, gelukkig word dit minder na een tijdje gebruiken. Verder super blij met het hoesje, hopelijk blijft hij lang mooi.
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. 😬⭐ We doen ons best!