Erg tevreden.

Ik heb 3 hoesjes besteld. Ze zien er mooi uit. Precies zoals ik had verwacht. Levering door de brievenbus en binnen 3 dagen. Ik heb een uniek hoesje voorzien met mijn naam.

Zo leuk om je kleinkids op telefoonhoesje te hebben .

Super kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit van de foto's is top Hoesje is heel stevig en super snel geleverd!

Als er wat mee is makken ze het meteen goed top

Helemaal blij

Helemaal top.. Alleen jammer dat de eerste verloren was.. Maar jullie hebben top werk gedaan.. ik heb hem weer ontvangen.. Ik raad iedereen die mij vraagt om te kopen

Ik ben zeer tevreden, hartelijk dank

Mooi, origineel hoesje, zoals verwacht

Hoesje was al binnen twee dagen binnen, er stond 3-5 dagen. Lekker vlot. En mooi met mijn naam erop en kleurverloop.

Geweldig mooi

Het zijn Hele mooie duidelijke foto's opgedrukt, heel mooi stevig hoesje snel verstuurd geweldig

Ik vind hem echt heel mooi! Past goed! Kwam senl binnen! Geweldig..

Mooi

Heel mooi en precies wat ik verwachten. Snelle levering. Het is mijn 2e bestelling. Heel blij mee.

Super snelle goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste

100% is de beste

Superleuk hoesje

Mijn hoesje met foto was echt heel mooi. Ben er heel blij mee.

Niet tevreden sorry

De eerste was zo stuk . Heb toen netjes een nieuwe gekregen maar ook die is weer slecht na 1,5 week. Ik baal er enorm van omdat ons allesie erop staan. Ik vond het vervelend om dan weer te zeggen dat het niet goed ik voel me dan een zeur. Groetjes Tineke Fiere

Snelle levering mooie kwaliteit stevig hoesje

Voor mijn zoon dit hoesje besteld ondanks dat hij altijd loopt te googelen met zijn telefoon . Is het hoesje nog steeds heel . Mooie kwaliteit foto’s en tekst . Leuk verpakt Super leuk om cadeau te geven of voor je zelf .

Super mooi.

Makkelijk te bewerken, snel geleverd en heel mooi geworden.

Mooi hoesje, snelle levering

Snelle levering en ben zeer tevreden . Ik had zelf een hoesje verkeerd besteld en met een te goed bon van hun heb ik een nieuwe hoesje kunnen bestellen ben er heel blij mee. En Dankbaar !

Mooi hoesje, helemaal blij mee

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden over Casecompany. Ik heb twee telefoonhoesjes besteld met foto's en ben er erg blij mee! De kwaliteit van de foto's is goed en ik heb al meerdere complimenten mogen ontvangen. De telefoonhoesjes zijn zelf gemakkelijk te personliseren en er is veel keus. Ik heb een hoesje met afneembaar koord besteld, ook dat is erg handig. De levering is ook snel en het past door de brievenbus. Ik raad Casecompany zeker aan!

Fout goed hersteld

In eerste instantie zonder koordje geleverd, na contact en toesturen foto’s snel een nieuw exemplaar gekregen.

Super mooi

Zeer tevreden ermee.

Was snel bezorgd en echt een mooi hoesje, ik ben er blij mee

Top hoesje

Hoesje ziet er heel mooi uit en snelle levering

Super blij met mijn nieuwe telefoon hoes, met al mijn kleinkids erop❀️

Dit telefoonhoesje overtrof al mijn verwachtingen