Goede service snel binnen had verkeerder besteld en kreeg toch een nieuwe super!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ
Eigen ontwerp van hoesje makkelijk te maken. Ziet er mooi uit en snelle levering.
Dankjewel Beppie! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Zeer goed zittende hoesje goede kwaliteit
Hallo Auke! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Ik ben super blij met het hoesje! Goeie kwaliteit, de fotoβs heel duidelijk ! Echt een aanrader!
Beste Shitova, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik heb aangeraden aan mijn vrienden
Hoi Mustafe, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Snelle nette levering en precies zo als ik had gedacht.
Hallo Sylvia! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mijn man is,zo gelukkig met de bouwpaketten ik heb nu weer 4 mensen ermee geholpen om ook hiervoor te kiezen .. zo blij mee
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ
Hoesje is flexibel en dus makkelijk om je telefoon te doen. De kwaliteit van het design is ook echt mooi, het is niet een uitgeprint papiertje aan de achterkant geplakt.
Dankjewel Chelsea! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Dit is mijn 2e hoesje. Ben er wederom heel blij mee.
Hallo Saskia! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Snel geleverd, mooie kwaliteit. Precies zoals op het ontwerp te zien was op jullie site. Heel tevreden met mijn aankoop.
Hoi Rox, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Snelle levering.
Hallo Wendy! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mijn hoesje kwam eerst verkeerd aan voor een ander telefoon type. Contact gezocht met de klantenservice en dat werd goed opgepakt en al snel kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Helaas komen er heel snel beschadigingen op de foto, best jammer omdat de hoesjes niet heel erg goedkoop zijn.
Wat vervelend om te horen over de verwarring met de eerste zaak en de schade op de foto. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je feedback en zullen het doorgeven aan ons team. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? Bedankt voor uw begrip en geduld.
Mooie case leuk design en lekker stevig goede koop!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Leuk telefoonhoesje, duidelijke foto's. Knoppen aan de zijkanten wel iets lastiger om in te drukken
Bedankt voor je positieve feedback over het leuke telefoonhoesje en de duidelijke foto's! We nemen je opmerking over de knoppen aan de zijkanten ter harte en zullen dit meenemen in onze productverbeteringen. Als je verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je support!
Heel tevreden
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Ik koop nu al een paar jaar jullie biologische afbreekbare hoesjes. Ze zijn stevig, komen net boven de rand van het toestel uit en wat ik heel belangrijk vind is dat het hoesje niet glad is en je je mooiste foto's er op kan laten zetten. Her ligt zeer goed in de hand.
Dankjewel Jolanda! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Ben heel erg blij met mijn nieuwe hoesje, bloemen met kleuren zoals ze in het echt ook zijn.
Hallo Joke! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Een telefoon hoesje voor me vriend besteld met 6 foto's, heeel erg tevreden mee! Alle afbeeldingen staan er goed en alle details! Mega tevreden en zeker een aanrader
Beste Romy, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Goede service en snelle verzending alleen iets anders van verwacht, dat het meer in het hoesje geprint was
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Precies zoals hier boven vermeld! Snel, betrouwbaar en super mooi telefoonhoesje! Top!
Hallo ! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Ik was blij met mijn hoesje. Maar het wit om de opening voor de camera's lijkt wat gevouwen en het eerste stukje is er al af.
Het spijt ons te horen dat de koffer zo snel beschadigd is geraakt en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. Wilt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We lossen dit graag voor je op en kijken ernaar uit om je te helpen. Bedankt voor je begrip en feedback.
Ontzettend snel ontvangen en echt op kwaliteit , ik ben ontzettend tevreden en zal dan ook zeker vaker bestellen!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! π Graag gedaan en tot snel? πΊ
Goed hoesje, mooie kwaliteit.
Hoi Fijaπ Wat een leuke review π! Daar worden we heel blij van π! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofieπ
Besteld binnen een paar dagen binnen. Goeie kwaliteit. Ga zeker weer bestellen.
Hoi Sandraπ, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! π Liefs, SofieπΊ
Hele snelle, correcte levering en zo ontzettend mooi geworden. Top!
Hoi Monique, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ