Besteld binnen een paar dagen binnen. Goeie kwaliteit. Ga zeker weer bestellen.
Hoi Sandra๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Hele snelle, correcte levering en zo ontzettend mooi geworden. Top!
Hoi Monique, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Prachtige andere voor vriendinnen bestelen mooi
Hoi Raziye, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Goede service en mooie kwaliteit
Hallo Dennis! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mooi uitgevoerd precies zoals ik gehoopt had. Past goed mooie kleuren
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Ik ben er verliefd op. Heel mooi om mijn schatjes elke dag weer te mogen zien.
Dankjewel Sarolta! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Het is echt geweldig jullie doen uitstekend werk. Ik ben er heel blij mee
Hallo Tinny! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. ๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Ik zag dit hoesje als reclame op instagram. Ik had veder nog nooit gehoord van casecompany. Al gauw ontdekte ik dat ze mega leuke hoesjes hebben en dat je die helemaal tot je eigen kan maken. Ik dacht ik neem de gok en bestel een leuk hoesje. Ben er zo ontzettend blij mee, heel erg goede kwaliteit foto en een stevig hoesje. En heel snel had ik het in huis!
Beste Anouk, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Snelle levering, en een mooi hoesje die ik zelf heb ontworpen! Erg blij mee
Hallo Silvana! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Hele handig software om het gepersonaliseerde product te maken. Het resultaat is heel mooi en snel geleverd!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Je kunt er verschillende soorten layouts bestellen voor bijna alle telefoons. Je kunt met je eigen ontwerp een mooie case maken met je eigen foto's
Hoi Claudia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Hoesje is zoals je het ziet op de website, is al mijn 2e hoesje welke ik besteld heb bij CaseCompany en beide zijn erg leuk, erg tevreden mee.
Hallo Ilse! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Makkelijk om te maken. Snel geleverd. Helemaal blij mee.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Snelle service en netjes aan geleverd. Ben er erg wijs mee
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
Super snel geregeld en verstuurd kwaliteit is prima !!
Het zelf samenstellen van het hoesje ging heel makkelijk (de fotoโs uitzoeken was met moeite haha). En toen ik tevreden was op het resultaat en op bestellen had geklikt hoefde ik maar een paar dagen te wachten voordat het binnen was. Precies zoals het voorbeeld. Krijg hele leuke reacties en ben er heel blij mee
Hallo Atie! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mooi hoesje, snelle levering.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Zeer goed uitgevoerd en ziet eruit zoals getoond bij het bestellen
Dankjewel Ronald! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Het enige positieve is dat het er binnen een week was... de kwaliteit echter is waardeloos.
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt me dat de kwaliteit teleurstellend was. Neem contact met ons op zodat we dit voor u kunnen oplossen en u weer tevreden kunt zijn.
Stevig hoesje en mooi hoesje. Ik heb een transparant hoesje besteld met foto's erop die van bovenverwachtingen goede kwaliteit zijn met mooie kleuren als achtergrond. Enorm tevreden en zo leuk om cadeau te geven. Makkelijk zelf de hoesjes ontwerpen en snel verzonden.
Hoi Hulya, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Zeer gemakkelijk om je eigen hoesje te ontwerpen ,mooi product ben er erg blij mee
Hallo Ina! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Snelle service en een super mooi hoesje. We hadden gekozen voor een hoesje met fotoโs erop. Heb mijn dochter er heel blij mee kunnen maken.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Helaas laat de kleur van het hoesje los. Waardoor het niet meer mooi is. Hiervoor een nieuwe mogen bestellen maar helaas gebeurt weer hetzelfde.
Hallo Nelleke, Wat vervelend dat de kleur van het hoesje weer loslaat. Onze excuses voor het ongemak. Zou je onze e-mail willen beantwoorden zodat we dit voor je kunnen oplossen? We willen er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop en staan klaar om je te helpen.
Bestelling gedaan van 2 gepersonaliseerde telefoonhoesjes. Dit ging allemaal voorspoedig en ik ontving de hoesjes snel. Echter voldeden beide niet aan hetgeen ik had besteld. Kleuren kwamen niet overeen en waren vaag en mat. Contact gezocht per mail op 29 nov. Er zouden nieuwe hoesjes gestuurd worden. Ondanks ik er weinig vertrouwen in had dat een nieuwe levering wel zou voldoen en ik liever mijn geld terug wilde, op advies van casecompany hier mee akkoord gegaan. Nieuwe levering zou binnen 3 tot 7 dagen thuis komen. Op 8 dec nog geen levering gehad en weer een mail gestuurd. Dit zou vervolgens worden uitgezocht met collega's. Tot op heden niks vernomen. Erg vervelend gezien het cadeautjes betreft die binnenkort gegeven zouden moeten worden.
Hallo Kelly, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht en dat de nieuwe koffers nog niet zijn aangekomen. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral omdat het cadeaus zijn. We zullen u zo snel mogelijk bereiken? We willen dit graag snel voor je oplossen en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We waarderen je geduld en staan klaar om je te helpen.
Heel erg tevreden heel vrฤฑendelijk medewerkers ik ben heel erg tevreden met me aankopen
Dankjewel Canan! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie