Ik had door mijn eigen schuld een fout gemaakt bij de bestelling van een bloemrijke backcover. De bestelling kon niet meer veranderd worden omdat deze inmiddels al verwerkt was. Toen heb ik een 100% kortingcode gekregen om dus geheel gratis een juiste nieuwe te bestellen! Ik ben dus uitermate tevreden over de service en Γ³Γ³k over de backcover. Hij is prachtig!
Hallo Corina! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Beste Gerrie, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
de case is snel geleverd en ziet er erg goed uit. Zeer tevreden
Hallo Mike! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Snelle service, ziet er erg mooi uit. Ik ben er helemaal blij mee
Hoi Patricia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoesje is naar verwachting. Fijn materiaal en een schattige print.
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Super blij met het mooie hoesje! Makkelijk in gebruik en krijg er veel complimenten over! Top productβ€οΈ
Hallo Aline! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Altijd snelle levering, hoesjes worden mooi en met een goeie kwaliteit gemaakt. Raad heel veel mensen aan om hier je hoesje te bestellen als je goeie kwaliteit wilt. Prijzen zijn ook betaalbaar.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Kwaliteit en uiterlijk zijn uitstekend!
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Fotohossje besteld. Ontzettend leuk om te zien en wat een supersnelle levering. Kortom, een aanrader.
Dankjewel Jurrie! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Zo blij goede kwaliteit, heel netjes verstuurd, en de foto's zijn echt heel duidelijk ,heb al een hoop complimenten gehad over m.n hoesje
Hallo Anja! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Beste Natasja, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Vlot geleverd. Voldoet aan verwachting.
Hallo Martine! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Mooie kwaliteit en hij blijft mooi! Zeer tevreden!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! π Graag gedaan en tot snel? πΊ
Nadat er een verkeerde grootte bezorgd was, hebben zij een nieuwe compleet gratis (voor mij) bezorgd. Erg goede service en erg tevreden met het goede hoesje!:)
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van π
Zo super blij met mβn nieuwe hoes <3 mβn gezin altijd bij me Heb al een aantal mensen verteld hoe blij ik ben en de site doorgestuurd
Hoi Hellen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Mooie en goeie kwaliteit. Snelle. Service. Mijn custom made hoesje, De ene dag gemaakt en de volgende dag binnen. Top kwaliteit.
Hallo Masha! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
CaseCompany denkt met je mee en biedt een goede service! Hoesje is van goede kwaliteit en de persoonlijke fotoβs op het hoesje zijn van goede kwaliteit! Helemaal blij mee!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Ik vind de kwaliteit van de case geweldig! Is een cadeautje en ik ben erg trevenden.
Hoi Mirella, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Snel geleverd maar de rechterbovenhoek zat gekreukeld en liet los
Het spijt ons dat te horen! Onze excuses voor het ongemak met de geleverde producten. Kunt u ons alstublieft antwoorden? We zorgen graag voor een passende oplossing voor het probleem met de gekreukte en loszittende rechterbovenhoek. Bedankt voor uw begrip.
Snelle levering en mooi gemaakt bedankt
Hallo Jolanda! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Super blij met het hoesje. Mooie en duidelijke foto,s! Top gewoon!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
ik heb mijn hoesje nou 2 maanden denk ik. en helaas is hij al helemaal beschadigd. dat vind ik heel zonde. het is een soort sticker die er overheen zit die en zit kan redelijk makkelijk los laten. nog steeds vind ik het een heel leuk hoesje. dus een aanrader is het wel maar hou er wel rekening mee dat je er voorzichtig mee moet doen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We waarderen je positieve feedback en zijn blij dat je de case mooi vindt. Het spijt ons echter om te horen dat hij snel beschadigd is geraakt. We nemen je feedback ter harte en zullen kijken hoe we de duurzaamheid van onze producten kunnen verbeteren. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons dan weten. We staan klaar om je te helpen!
Het was zo makkelijk om het hoesje te ontwerpen. Hierdoor heb ik nu een bijzonder en mooi hoesje voor mn s23. Overal krijg ik complimenten over hoe orgineel het is. Ik stuur iedereen zeker door naar casecompany.
Hoi Debbie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Super snelle bezorging en super netjes geholpen via de mail.helemaal top
Hallo Tiny! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ben er blij mee en super snelle levering. Klein minpuntje het hoesje ruikt erg chemisch.
Thanks for the review. There is room for improvement. We will get to work on this!