Hoesje is heel mooi geworden! Supertevreden! Heel blij mee
Hallo! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Is gewoon een stikker heb hem nu 2 weken laat nu al los wat heel erg jamer kwa prijs
Bedankt voor je bericht. Dat is zeker vervelend om te horen! Onze excuses voor het ongemak. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met een passende oplossing of een vervangend product. Bedankt voor je geduld en begrip!
Schittenderend gepersonaliseerd hoesje en op leuke manier verstuurd, Het was echt een cadeautje voor mijzelf. Genieten! Dank julllie wel.
Hoi Armida, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hetgeen ik besteld heb zag eruit zoals verwacht werd ook snel geleverd. Helemaal top
Hallo Harro! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik was best bang dat het niet heel stevig was, maar hij is heel sterk. Ik ben best onhandig en heb hem vaak laten vallen. Hij is nog heel! Dus top ding. En verder vind ik het heel leuk dat je het met fotoβs kan doen. En voor die prijs! Dus top ding.
Hoi Olivia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Was makkelijk te maken, snel geleverd en goed kwaliteit
Hallo Evelien! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik had zelf een verkeerd hoesje besteld, geen probleem bij Case Compagny, kreeg een nieuw hoesje en heel snel geld terug van het verkeerd bestelde.
Dankjewel Sandra! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Great service , great product - quality !Love it ! I will definitely order more ! Thank you.
How nice that you are satisfied! That makes us very happy. ππ
Beste lezer, Binnen 2 weken liet een deel van de opdruk los. Dit gaat niet ten koste van de functionaliteit, maar wel van de presentatie. Het ziet er niet mooi meer uit . Zou het product niet aanraden .
Beste Niek, Wat vervelend om te horen dat de print na 2 weken begon los te laten. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw feedback en helpen u graag verder. Zou u willen reageren op onze klantenservice e-mail, zodat we een passende oplossing kunnen vinden?
Mooi gedaan
Hallo Krisite! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Het hoesje is super mooi geworden, dank je
Hoi Arna, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Laatste bestelling niet ontvangen de bestelling daarvoor wel binnen 4 dagen. Als dit opgelost fmfaat worden zou ik dit wel aanbevelen.
Beste Renate, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je laatste bestelling nog niet is aangekomen. Onze excuses hiervoor. We gaan dit direct voor je nakijken en oplossen. We waarderen je begrip en hopen dat we je vertrouwen snel kunnen herstellen.
Ik kan nooit leuke telefoon hoesjes vinden maar deze kan je zelf personaliseren hoe leuk is dat!!
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Ik heb nu al 2x het verkeerde hoesje toegestuurd gekregen. Ik vraag netjes geld terug. Dit doen ze dus niet. Zit ik met 2 verkeerde hoesjes, die er schandalig slecht uitzien. Bestel daar nooit!!
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je twee keer de verkeerde case hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit teleurstellend is. We zullen dit direct oplossen en ervoor zorgen dat je de juiste case ontvangt. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw begrip.
Ben er heel blij mee. Kleur is passend bij wat ik draag. Vind mijn mobiel sneller terug als ik moet zoeken in mβn tas bijv. Dank!
Hoi Lise, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Voor het eerst in mijn leven een telefoon hoesje 'zelf' ontworpen. Super leuk om je eigen smaak en keuzes toe tevoegen. Waardoor er voor iedereen wat wils is!
Hallo Zina! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Het hoesje kwam binnen en zag er erg gaaf uit alleen was de blauwe rand al wat lichter deze is uiteindelijk heel snel gaan slijten
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het hoesje niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de blauwe rand snel begon te slijten. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen het dat u dit met ons deelt. Neem contact op met onze klantenservice zodat we een passende oplossing voor je kunnen vinden. We staan klaar om je te helpen.
De eerste bestelling ging niet helemaal zoals het moest (waarschijnlijk verkeerde maat van het hoesje) maar nadat ik gecorrespondeerd heb met βSofieβ is uiteindelijk alles goed gekomen. Hoesje is prachtig en zit gegoten nu.
Hoi Zuzana, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hele snelle levering, maar de kwaliteit is heel slecht heb het hoesje nu een week op mijn telefoon en t gezicht is al weg van de middelste foto en nog meer beschadigingen. Mijn telefoon zit in de auto altijd in de houder, ligt verder op tafel. Baal er echt heel erg van, heel veel krasjes en stukjes eraf
Bedankt voor uw snelle levering en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed. Neem contact op met onze klantenservice zodat we dit voor u kunnen oplossen.
Precies geworden wat ik wilde
Hallo Jeanne! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
De print liet al "los" na paar weken. Overal rimpels, vooral rond de uitsparing van de cameralens. Print was er zo af te pulken. Ontzettend zonde, had wel betere kwaliteit verwacht. Rechtsstreeks in de prullenbak gegaan. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
Het spijt ons te horen dat de afdruk al na een paar weken losliet en dat je teleurgesteld was in de kwaliteit. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden.
Deze is precies wat ik besteld had .deze werd zo snel geleverd .ik had er nog niet op gerekend . Super. Dank jullie wel
Hoi Petri, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Prima case goede kwaliteit
Hoi Auke, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
makkelijke website. overzichtelijk en een hele snelle levering
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Helaas was de kwaliteit slecht. Op de foto's zaten bolletjes en binnen 1 dag was de eerste foto al eraf gegaan. Helaas tot op heden ook nog geen reactie ontvangen.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Onze excuses voor het ongemak. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden met meer details en foto's van de problemen? We helpen u graag en kijken uit naar uw bericht.