Hoesje is heel mooi geworden! Supertevreden! Heel blij mee

Slechte kwaliteit

Is gewoon een stikker heb hem nu 2 weken laat nu al los wat heel erg jamer kwa prijs

Schitterend hoesje!

Schittenderend gepersonaliseerd hoesje en op leuke manier verstuurd, Het was echt een cadeautje voor mijzelf. Genieten! Dank julllie wel.

Goede en snelle service

Hetgeen ik besteld heb zag eruit zoals verwacht werd ook snel geleverd. Helemaal top

Goed hoesje, met leuke foto’s

Ik was best bang dat het niet heel stevig was, maar hij is heel sterk. Ik ben best onhandig en heb hem vaak laten vallen. Hij is nog heel! Dus top ding. En verder vind ik het heel leuk dat je het met foto’s kan doen. En voor die prijs! Dus top ding.

Was makkelijk te maken, snel geleverd en goed kwaliteit

Super service!

Ik had zelf een verkeerd hoesje besteld, geen probleem bij Case Compagny, kreeg een nieuw hoesje en heel snel geld terug van het verkeerd bestelde.

Just AMAZING !!!

Great service , great product - quality !Love it ! I will definitely order more ! Thank you.

Niet tevreden, opdruk laat los

Beste lezer, Binnen 2 weken liet een deel van de opdruk los. Dit gaat niet ten koste van de functionaliteit, maar wel van de presentatie. Het ziet er niet mooi meer uit . Zou het product niet aanraden .

Heel mooi gedaan

Mooi gedaan

Super mooi

Het hoesje is super mooi geworden, dank je

Ik heb het tot op heden niet ontvangen

Laatste bestelling niet ontvangen de bestelling daarvoor wel binnen 4 dagen. Als dit opgelost fmfaat worden zou ik dit wel aanbevelen.

Eindelijk een mooi hoesje voor mijn telefoon!

Ik kan nooit leuke telefoon hoesjes vinden maar deze kan je zelf personaliseren hoe leuk is dat!!

Slechte hoesjes, geen oplossing.

Ik heb nu al 2x het verkeerde hoesje toegestuurd gekregen. Ik vraag netjes geld terug. Dit doen ze dus niet. Zit ik met 2 verkeerde hoesjes, die er schandalig slecht uitzien. Bestel daar nooit!!

Geweldig, mooie kleur, heldere foto’s

Ben er heel blij mee. Kleur is passend bij wat ik draag. Vind mijn mobiel sneller terug als ik moet zoeken in m’n tas bijv. Dank!

Je telefoon goed beschermd en ook nog eens super mooi, wat wil je nog meer?

Voor het eerst in mijn leven een telefoon hoesje 'zelf' ontworpen. Super leuk om je eigen smaak en keuzes toe tevoegen. Waardoor er voor iedereen wat wils is!

Het hoesje slijt snel

Het hoesje kwam binnen en zag er erg gaaf uit alleen was de blauwe rand al wat lichter deze is uiteindelijk heel snel gaan slijten

Precies zoals het moest zijn!

De eerste bestelling ging niet helemaal zoals het moest (waarschijnlijk verkeerde maat van het hoesje) maar nadat ik gecorrespondeerd heb met β€˜Sofie’ is uiteindelijk alles goed gekomen. Hoesje is prachtig en zit gegoten nu.

Slechtje kwaliteit, snelle levring

Hele snelle levering, maar de kwaliteit is heel slecht heb het hoesje nu een week op mijn telefoon en t gezicht is al weg van de middelste foto en nog meer beschadigingen. Mijn telefoon zit in de auto altijd in de houder, ligt verder op tafel. Baal er echt heel erg van, heel veel krasjes en stukjes eraf

Prachtig

Precies geworden wat ik wilde

Hoesje al kapot na paar weken

De print liet al "los" na paar weken. Overal rimpels, vooral rond de uitsparing van de cameralens. Print was er zo af te pulken. Ontzettend zonde, had wel betere kwaliteit verwacht. Rechtsstreeks in de prullenbak gegaan. Niet voor herhaling vatbaar helaas.

Ik ben heel tevreden en zo snel geleverd.

Deze is precies wat ik besteld had .deze werd zo snel geleverd .ik had er nog niet op gerekend . Super. Dank jullie wel

Prima case

Prima case goede kwaliteit

makkelijke website. overzichtelijk en een hele snelle levering

Ontevreden

Helaas was de kwaliteit slecht. Op de foto's zaten bolletjes en binnen 1 dag was de eerste foto al eraf gegaan. Helaas tot op heden ook nog geen reactie ontvangen.